Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
PSV v Ajax
# of players from Eredivisie: Min 2
Same Club Count: Max 3
Nationalities: Min 4
Gold Players: Min 2
Team Chemistry: Min 80
# of players in the Squad: 11
Ni ne kontam ga. Evo, šta trebam napraviti da mi ovo prođe pa dobijem paketić?
PSV v Ajax
# of players from Eredivisie: Min 2
Same Club Count: Max 3
Nationalities: Min 4
Gold Players: Min 2
Team Chemistry: Min 80
# of players in the Squad: 11
Ni ne kontam ga. Evo, šta trebam napraviti da mi ovo prođe pa dobijem paketić?
treba ti squad sa min dva igrača iz holandske lige, max tri igrača iz jednog kluba.... piše ostalo :
Odbrana cirkus, ako nisi na igracu on bjezi od protivnika, ne mora mu uzeti loptu ali neka ne bjezi u pm. Dok ja promijenim na njega on vec ide unazad ne vrati ga tito. Dok Van Dijk se sam postavlja izlazi ne mozes ga ni driblingom izbaciti
Bit ce jebeno se navici na ovo.
Mustang1 wrote:Odbrana cirkus, ako nisi na igracu on bjezi od protivnika, ne mora mu uzeti loptu ali neka ne bjezi u pm. Dok ja promijenim na njega on vec ide unazad ne vrati ga tito. Dok Van Dijk se sam postavlja izlazi ne mozes ga ni driblingom izbaciti
Bit ce jebeno se navici na ovo.
Mene više smaraju ovi pasovi i al markiranje igrača kod šuta, ali biće patcheva pa će se korigovati.
solidno, zamijeni susa za callejona. ovaj kloc je beskoristan. ko ti igra odbranu?
donnaruma ti je najjači golman u italiji, a imaš coinsa možda da staviš sergeja umjesto bonaventure.
Vamos klinac vec su mi zivce izvukli. Zaglavio mi Sancho na ovom drugom accountu na web app u transfer targets ne mogu ga maketi nigdje, nadam se da ce na konzoli moci inace ode 50k niz vodu
A na tom accountu imam vise pa sam njega mislio koristiti za igranje.
Mustang1 wrote:Vamos klinac vec su mi zivce izvukli. Zaglavio mi Sancho na ovom drugom accountu na web app u transfer targets ne mogu ga maketi nigdje, nadam se da ce na konzoli moci inace ode 50k niz vodu
Ja nikad nisam ni cackao na web app, samo ovo dok ne izadje igra.
I evo opet glitch na xboxu a za ps4 nista Moze se promijeniti lokacija u Novi Zeland i mozes igrati odmah igru
Gledam na EA Forumu sta ljudi dobijaju Ali i koliko trose uzas
Mustang1 wrote:Vamos klinac vec su mi zivce izvukli. Zaglavio mi Sancho na ovom drugom accountu na web app u transfer targets ne mogu ga maketi nigdje, nadam se da ce na konzoli moci inace ode 50k niz vodu
Hm. I meni dva Payeta. Piše da sam ih doveo, a ne mogu ništa s njima