Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kontam uzeti onu novu
gdje, kako šta mi je najbolje za preorder
i isplati li se uopće preorder uzimati, dobije li se šta bolje
pitam jer sam dosada uzimao tek kada izađe igra i nešto spadne cijena, međutim sada kontam ranije uzeti
hopi wrote:kontam uzeti onu novu
pitam jer sam dosada uzimao tek kada izađe igra i nešto spadne cijena, međutim sada kontam ranije uzeti
Pa zavisi sve. Uvijek ti pise sta dobijes na preorderu... ovaj put ide raniji pristup 3 dana i packovi u zavisnosti od cijene koju izaberea. Ja uvijek uzmem na preorder za nekih 30$, na Originu bude dosta skuplja.
hopi wrote:kontam uzeti onu novu
Pa zavisi sve. Uvijek ti pise sta dobijes na preorderu... ovaj put ide raniji pristup 3 dana i packovi u zavisnosti od cijene koju izaberea. Ja uvijek uzmem na preorder za nekih 30$, na Originu bude dosta skuplja.
ok to sam vidio sa tim packovima i ostlaim sitnicama
gdje da potražim taj jeftiniji pre order, koje konkretno stranice su provjerene, jer sam i ja vidio da ima jeftinije nego što je na oriđinu
prošlu fifu sam uzeo nakon što je izašla, i to preko pika
febo_acm wrote:pa tad se jedino i isplati. igrac od 81 ce kostati 20k i stekaj coinse
što, misliš da će igrači na početku koštati manje
pitam jer ja sam se kasnio uključio u fifu 14 i 16 (ali sam ih zato isilovao koliko sam sati nabio), pa ne znam kakvo je kretanje marketa na početku fife,
inače sam trgovinom dosta para zaradio i vrlo dobar sastav uspjevao napraviti
Ne, nego ce tada kostati vise. Sve preko 80 obicno bude 3-4x skuplje u samom pocetku jer je ponuda slaba, a potraznja velika. Nakon par sedmica situacija se normalizuje.
Sjecam se prosle godine ja u prvom packu izvukao Ogbonu kojeg sam prodao za nekih 30k. Nakon dvije sedmice sam ga kupio za 6k.
Prvih dana je sve jeftino dok svi ne uzmu fifu. Kako koji dan prolazi sve skace. Npr. Ja sam prosle godine uzeo 3 Castra IF po 20k i prodao sam ih nakon 3 sedmice za po 100k. Sada sa ovim sbc bit ce jos ludje cijene
Ma vec je masivan preodrer. Citao sam jutros negdje da vec ima nekoliko miliona preordera za konzole. Dovoljno da divljaju cijene. Ne znam, ja sam zadnje 3 Fife kupio packove na pocetku i kroz sedmicu imao preko 100k. Nego jesi li ti probao konkurenciju na ps?
Na kraju svakog dana u prvih 3-4 dana kupis koliko mozes igraca za koje znas da ce rasti cijena i ostavis ih i cekas.. Ali fazon je sto ce biti web app ranije, pa onda imas onaj sbc bit ce Mane, cim izadje web app igraci senegala i liverpoola ce skociti sigurno. Odnosno nece skociti jer ce ih slabo biti nego ce ih nestati skroz Najvaznije je u prvih par dana igrati i zaradjati, offline i online.