Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zna li neko može li se fifa 16 demo pokrenuti na 32bitnom procesoru?
evo pokušavam par dana i uvijek mi izbaci da nije kompatibilan sistem, a na originu su pustili da mogu skidati i 32 i 64 bita..
CPU: Intel Core i3-2100 @ 3.1GHz (or AMD Phenom 7950 Quad-Core, AMD Athlon II X4 620 equivalent) RAM: 4GB
Hard Drive Space Required: 15.0 GB
Minimum Supported Video Cards: ATI Radeon HD 5770, NVIDIA GTX 650
DirectX: 11.0
Single System Multiplayer: 2-4 players and 1 keyboard on a PC
Input: Keyboard, Mouse, Dual Analogue gamepad, VOIP Headset
Zbog toga su je i usporili. Ne znam jesi vidio ali sada oni odredjuju cijene igracima i nema vise nabijanja kao prije cijena zbog te balavurdije koja je kupovala coinse. Bit ce i dalje toga ali ne kao prije
FIFA svake godine sve više i više koristi skripte i prije svake utakmice se zna pobjednik,da se Konami opameti i izda next gen PES na PCu nebi igrao fifu nikada više
winkiewinkie wrote:FIFA svake godine sve više i više koristi skripte i prije svake utakmice se zna pobjednik,da se Konami opameti i izda next gen PES na PCu nebi igrao fifu nikada više
sto, zar vam nikad nije palo na pamet? ukucajte na youtubu fifa momentum cheating. mislim ne mora znaciti da je tacno, ali nekad se covjek bas bespomocno osjeca ma sta uradio
winkiewinkie wrote:FIFA svake godine sve više i više koristi skripte i prije svake utakmice se zna pobjednik,da se Konami opameti i izda next gen PES na PCu nebi igrao fifu nikada više
Pogledaj samo , isto se i meni desilo , FIFA 14 division 2 , kupim fifu 15 imam 20-0 dodjem u division 8 nekako se proguram upgradeam tim i onda 22-5-15
salim se, i ja vjerujem da to postoji, jer bi usao neko ko nikad prije nije igrao, izgubio 10 utakmica u nizu i nikad vise ne bi probao fifu
ovako, kad vidi da pobjedi nekoga objektivno jaceg onda se vraca na igru stalno
E ne znam druze, ja ovo nikad nisam primijetio...ovako govori moj jaran kad ga ja dobijem 4-0 (on recimo se dodaje u odbrani, ja mu uzmem loptu dam go i kriva igrica). BTW jos malo pa ce izaci 16-ka, ja je tacno platio 71 km (za pc). Bila neka vikend akcija
Mustanže
Šta je ovo draft mode? Mislim znam šta je, ali da li si upoznat sa detaljima? Imao sam neki token i izabrao ekipu i tu dobio Vidala i Reusa između ostalih. Ostaje li to i može li se nadograđivati ekipa?