Sry na veličini slike

Dodaj te me PashaIV
Sent from my LT26i using Tapatalk 4
Moderator: Benq

Eno na Android temi smo o tome, imaš tamo o promjeni DNS servera,proradilo im ^^Šveđanin wrote:Kako igraš, meni ne radi origin.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4
Odakle ti ovkavi igraci ? Ja kad sam uzimao gold i special pack sve beze igraci do 78 .... i sta kao pocetnik moram prvo igrati, imas kakvu preporuku da brze zaradim zlatnike ? Edit: Sta je ovo igraci se umore pa nmg sa njima igrati .. pa sam potpisivao ove neke kontrak ugovore i onda se popravni condicija.. sta ti radis povodom ovoga ?Kal El wrote:Chemistry/Hemija :
Crvena, nemaju nista zajedničkoj!
Narandžasta,u istoj ligi su ili iste nacionalnosti (samo jedno od toga)
Zelena ima dvije opcije,da su u istom klubu ili da su iste nacionalnosti i igraju u istoj ligi.
Pozicija je svakome sigurno jasna, Zelena super,Narandžasta onako, Crvena nikako (kopačke)
Pritisni na nekog igrača i idi na "Apply consumable" idi na Fitness ako ima squad fitness uzmi to, ako samo pojedinačno primjeni na svakog po jednom ili dva put dok ti dole ne piše 99/99Pokerboy11 wrote:Odakle ti ovkavi igraci ? Ja kad sam uzimao gold i special pack sve beze igraci do 78 .... i sta kao pocetnik moram prvo igrati, imas kakvu preporuku da brze zaradim zlatnike ? Edit: Sta je ovo igraci se umore pa nmg sa njima igrati .. pa sam potpisivao ove neke kontrak ugovore i onda se popravni condicija.. sta ti radis povodom ovoga ?Kal El wrote:Chemistry/Hemija :
Zelena ima dvije opcije,da su u istom klubu ili da su iste nacionalnosti i igraju u istoj ligi.
Pozicija je svakome sigurno jasna, Zelena super,Narandžasta onako, Crvena nikako (kopačke)
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk 4
Ajd me dodaj pokerboy1111. Htio sam te jos pitati kad prekines utakmicu jel se kondicija vrati na pocetak ili ?Kal El wrote:Pritisni na nekog igrača i idi na "Apply consumable" idi na Fitness ako ima squad fitness uzmi to, ako samo pojedinačno primjeni na svakog po jednom ili dva put dok ti dole ne piše 99/99Pokerboy11 wrote:Odakle ti ovkavi igraci ? Ja kad sam uzimao gold i special pack sve beze igraci do 78 .... i sta kao pocetnik moram prvo igrati, imas kakvu preporuku da brze zaradim zlatnike ? Edit: Sta je ovo igraci se umore pa nmg sa njima igrati .. pa sam potpisivao ove neke kontrak ugovore i onda se popravni condicija.. sta ti radis povodom ovoga ?Kal El wrote:Chemistry/Hemija :
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk 4Uskoro ću uraditi i scrnshot. A oko love,najbolje na kupuješ premium gold Pack i prodaješ sta ti ne treba
Dodaj me,ili si ti Jasmin ^^ pa da ti pogledam momčad! Probat ćemo neku stvar,da ja stavim nekog igrača za velike pare na BID i na 3 dana a 250 na Buy Now da bi ga vi mogli naći
Jedino kad skorz izađeš, ali ti uzme 1, nije to ništa ^^Pokerboy11 wrote:Ajd me dodaj pokerboy1111. Htio sam te jos pitati kad prekines utakmicu jel se kondicija vrati na pocetak ili ?Kal El wrote:Pritisni na nekog igrača i idi na "Apply consumable" idi na Fitness ako ima squad fitness uzmi to, ako samo pojedinačno primjeni na svakog po jednom ili dva put dok ti dole ne piše 99/99Pokerboy11 wrote: Odakle ti ovkavi igraci ? Ja kad sam uzimao gold i special pack sve beze igraci do 78 .... i sta kao pocetnik moram prvo igrati, imas kakvu preporuku da brze zaradim zlatnike ? Edit: Sta je ovo igraci se umore pa nmg sa njima igrati .. pa sam potpisivao ove neke kontrak ugovore i onda se popravni condicija.. sta ti radis povodom ovoga ?
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk 4Uskoro ću uraditi i scrnshot. A oko love,najbolje na kupuješ premium gold Pack i prodaješ sta ti ne treba
Dodaj me,ili si ti Jasmin ^^ pa da ti pogledam momčad! Probat ćemo neku stvar,da ja stavim nekog igrača za velike pare na BID i na 3 dana a 250 na Buy Now da bi ga vi mogli naći
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk 4

Kal El wrote:Ja evo u prvoj diviziji :/ Juče sam se u drugoj namučio sa Romom drama,sat vremena sam ih pokušavao dobitia sada igram u prvoj Barcea,Reala,A.Madrida i dr.

Ako imaš spremnu ličnu/pasoš pa mu ne moraš diktirati sve, onda poprilično brzo, mada sam ja to odmah sa vrata napomenuo: "One 3 rubrike želim da provjerim, ove ostale me ne zanimaju!"Kal El wrote:kolika je procedura popisivanja bila? Ja evo mučim se sa ovim ekipama u pm, jedva čekam da vidim sta ce posle divizije 1
Ama skini sa Play Store-a ^^ Objasnit ću ti kako da otključaš manager i kick off, ako želiš. A ako hoćeš da igraš samo Ultimate Team vala ti i ne treba ovo sto se placa ^^anonimnaosoba wrote:Ostavite se popisa, moram da pitam (nisam od prošlog vikenda)
Radi li kako treba verzija s Mobilisma? Skinuo sam app i ona 3 dijela s verzije 1.3.0 i ako ne bude problema pri instalaciji, čim se dočepam wirelessa, idem u novi pohod