Fiat Stilo?
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Bushido_dbr
#1 Fiat Stilo?
Kakvo je vase misljenje o ovom autu?ima li neko sa ko ima iskustva sa njim?meni se svidja po specifikacijama i cijeni..do 10000 se moze naci fin..bi li ga vi preporucili?
-
StiLista
#2 Re: Fiat Stilo?
Evo 4 mjesec je kod mene do sada nisam imao problema! Motor je 1.9 JTD 115 KS! Ide odlicno,potosnja se krece u gradu od 6.5-7.5 otvorena 5-5.5 uz to da su 17 " felge na njemu! Za dijelove je tu negdje sa konkurencijom,znaci mozes naci svaki dio bez problema i nisu skupi! A sto se tice kvarova,bitno je samo da pokusas da nadjes dobar i ocuvan primjerak,jer najcesci problemi koje ima su vezani za elektroniku! Desava se cim je slabiji akomulator da pocne da prijavljuje greske i pali lamipice,iako nema kvarova! Ulgavnom,bitno je da prije kupovine sve provjeris na dijagnostici,a sto se tice opreme,udobnosti,motora mislim da za taj novac neces naci bolje auto i mladje! Pozz..
P.S. Javi se na pm za sve sto te interesuje!
P.S. Javi se na pm za sve sto te interesuje!
- olensoner
#3 Re: Fiat Stilo?
Dobar auto, samo pazi gdje i od koga kupujes. Kada se odlucis da kupis onda vozi u ovlasteni da se provjeri kilometraza, porijeklo, da li je udarano itd. Ako to sve bude uredu slobodno kupi. I da, nemoj radi par stotina maraka zalijetati, kao sto mnogi to rade, pa kupe auto, a nit idu u servis, nigdje.
-
whow
#4 Re: Fiat Stilo?
potpisujem , savrsen kometar.olensoner wrote:Dobar auto, samo pazi gdje i od koga kupujes. Kada se odlucis da kupis onda vozi u ovlasteni da se provjeri kilometraza, porijeklo, da li je udarano itd. Ako to sve bude uredu slobodno kupi. I da, nemoj radi par stotina maraka zalijetati, kao sto mnogi to rade, pa kupe auto, a nit idu u servis, nigdje.
- johntra
#5 Re: Fiat Stilo?
vlasnik sam istog vozila, dobar auto i ako nađeš očuvan i dobar primjerak, nemoj se razbijati previše
dizeli su odlični, ali pazi sa vraćanjem kilometraže, dok si sa benzincima sigurniji po tom pitanju i 1,6 16V je odličan izbor...
dizeli su odlični, ali pazi sa vraćanjem kilometraže, dok si sa benzincima sigurniji po tom pitanju i 1,6 16V je odličan izbor...