Ev kontam nesto uzimati, pa ako moze par komentara na ovu vozilicu..
Nisam laik, al nisam ni neki expert bas... Al jos koje misljenje je uvijek dobro doslo...
http://www.hobbycar.ba/index.php?sel=1& ... 2&view=771
tnx...
pozz
Moderators: _BataZiv_0809, anex
I moja prva pomisao je bila ta,motor koliko vidim je odlican ,jak 16 V,prijatelj posjeduje karavana stila i zadovoljan je maximalno ......Citizen-X wrote: Ovo sto ja vidim je meni blago receno nevjerovatno![]()
Jasta Stilo (ja ga zovem StiLJo -Beg_Babic wrote:I moja prva pomisao je bila ta,motor koliko vidim je odlican ,jak 16 V,prijatelj posjeduje karavana stila i zadovoljan je maximalno ......Citizen-X wrote: Ovo sto ja vidim je meni blago receno nevjerovatno![]()
ovo je odlicna ponuda mada ces na ovom forumu dobiti bruku kritika zasto fiat ,ali po ovome sto vidim,kilometraza,godiste,cijena,motor ovo je super ponuda:thumbup:![]()
Better Man wrote:Ne 100%, već 1000% je vračena kilometraža, jer nemoguće je da je prešao samo 30 hiljada km za 5 godina! Pa ja sam sa svojim autom za godinu i 2 mjeseca prešao 27 hiljada km. Prešao je taj oko 100 hiljada km sigurno, ako ne i više.
Beg_Babic wrote:Better Man wrote:Ne 100%, već 1000% je vračena kilometraža, jer nemoguće je da je prešao samo 30 hiljada km za 5 godina! Pa ja sam sa svojim autom za godinu i 2 mjeseca prešao 27 hiljada km. Prešao je taj oko 100 hiljada km sigurno, ako ne i više.
Ne mora znaciti,mozda je sluzio kao drugo auto ili bio garaziran , evo primjer passat godiste 1997 a presao samo 60 hiljada![]()
Hocel' ga prodavat?maxell_sarajevo wrote:Moj prijatelj ima Audi 80 i presao je samo 37.000Km, da ga uzme prodavati neko bi ga prebio, al fakat lik ga uopste ne voza, ode jednom-dvaput na more malo po gradu kad nekom krene u goste i uvijek je u garazi
stvarno 37000 km s audi 80??? šta taj sjedi kuči i sluša muziku autu?sabanss wrote:Hocel' ga prodavat?maxell_sarajevo wrote:Moj prijatelj ima Audi 80 i presao je samo 37.000Km, da ga uzme prodavati neko bi ga prebio, al fakat lik ga uopste ne voza, ode jednom-dvaput na more malo po gradu kad nekom krene u goste i uvijek je u garazi
Otiđi ti što ti jonhtra reče prvo da provjeriš tu kilometražu, ako se može. Kako ćeš dokazat išta ako se kilometraža ne može provjerit, džaba ti onda garancija. Malo mi glupo izgleda ta njegova priča, jer (ako se radi o vlasniku auto-salona) i on je to auto kupio.mirzadj wrote:hvala na svim komentarima ljudi...
auto mi se svidja, i motor mi se svidja benzinac.... ne bih dizela, nisam ljubitelj poslije 5 Fabia 1.9 i 3 Toyote na poslu a sve dizeli... neka hvala... Benzin obavezno
sto se tice kilometraze razgovarao sam sa likom i kaze da je fakat ta, te da ce u ugovor uvrstiti garanciju na kilometrazu i na porijeklo vozila...
javim vam rezultate poslije inspekcije od stranje strucnjaka
hvala jos jednom...
pozz
testdriver wrote:stvarno 37000 km s audi 80??? šta taj sjedi kuči i sluša muziku autu?sabanss wrote:Hocel' ga prodavat?maxell_sarajevo wrote:Moj prijatelj ima Audi 80 i presao je samo 37.000Km, da ga uzme prodavati neko bi ga prebio, al fakat lik ga uopste ne voza, ode jednom-dvaput na more malo po gradu kad nekom krene u goste i uvijek je u garazi
Ta njihova garancija, mislis da vrijedi cemu?mirzadj wrote:hvala na svim komentarima ljudi...
auto mi se svidja, i motor mi se svidja benzinac.... ne bih dizela, nisam ljubitelj poslije 5 Fabia 1.9 i 3 Toyote na poslu a sve dizeli... neka hvala... Benzin obavezno
sto se tice kilometraze razgovarao sam sa likom i kaze da je fakat ta, te da ce u ugovor uvrstiti garanciju na kilometrazu i na porijeklo vozila...
hvala jos jednom...
pozz
A možda je prešao i više npr. 180 hiljada km ili čak preko 200 hiljada km.Hodidjed wrote:Ta njihova garancija, mislis da vrijedi cemu?mirzadj wrote:hvala na svim komentarima ljudi...
hvala jos jednom...
pozz
I da provjeris kilometrazu, i da ispadne da nije TA, pa im reklamiras auto, mislis da ce ti vratiti pare?
Ma daj, price za malu djecu. Gledao sam to auto i nema teorije da je presao samo 30.000 (prije 130.000).
Inace, i meni se oko zalijepilo na STILO i takodje nemam pojma kakvo je to auto.
I to je lako moguce.Better Man wrote:A možda je prešao i više npr. 180 hiljada km ili čak preko 200 hiljada km.Hodidjed wrote:Ta njihova garancija, mislis da vrijedi cemu?mirzadj wrote:hvala na svim komentarima ljudi...
hvala jos jednom...
pozz
I da provjeris kilometrazu, i da ispadne da nije TA, pa im reklamiras auto, mislis da ce ti vratiti pare?
Ma daj, price za malu djecu. Gledao sam to auto i nema teorije da je presao samo 30.000 (prije 130.000).
Inace, i meni se oko zalijepilo na STILO i takodje nemam pojma kakvo je to auto.
Nego, vidio sam jos jedan 2003 godiste, 12.000 BAM, prelijep ljubicast, super ocuvan, ali nema klime (jebi ga).mirzadj wrote:Pozdrav ljudi...
Ev kontam nesto uzimati, pa ako moze par komentara na ovu vozilicu..![]()
Nisam laik, al nisam ni neki expert bas... Al jos koje misljenje je uvijek dobro doslo...
http://www.hobbycar.ba/index.php?sel=1& ... 2&view=771
tnx...
pozz