Fiat Stilo 2005g 1,9 jtd
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
samke.il
#1 Fiat Stilo 2005g 1,9 jtd
Hocu da kupim fiat stilo 2005 godinu, 1,9 jtd , cijena oko 11000 KM, kakva su vasa iskustva sa ovim autom, da li se cesto kvari, koliko su skupi dijelovi, kakva je kvaliteta auta općenito
- dottore
#2 Re: Fiat Stilo 2005g 1,9 jtd
odvuci ga na servis, neka ga majstor dobro prerovi, i ako je majstor zadovoljan uzmi ga 
JTD nije los motor, samo redovan servis i trebalo bi biti OK
ima dijelova za talijana ne brini se
JTD nije los motor, samo redovan servis i trebalo bi biti OK
ima dijelova za talijana ne brini se
-
LeKo
#3 Re: Fiat Stilo 2005g 1,9 jtd
Što dottore reče, kod majstora na pretres pa kupovina. Ja sam imao 2001.g. benzinac nisam imao problema i niti jednom se nije pokvario (14 mjeseci, 25000 km). Dijelova ima i u cjenovnom rangu su s dijelovima golfa 5.
- OldSql
#4 Re: Fiat Stilo 2005g 1,9 jtd
iako nisam ljubitelj fiJata, mladje auto za te pare tesko da ces naci, atraktivnije i kvalitetnije, a + i dizel.
-
Desert Wind
#5 Re: Fiat Stilo 2005g 1,9 jtd
Stilo je zamisljen da izvadi FIAT iz totalnog kurslusa u koji je pao sa poluproizvodima tipa Brava i Brave.
Tog godista bi trebao da bude zalijecen nekih mana tipa City Serva koji cikne ocito spaljivanjem i kratkim spojem kontrolne ploce (koja je jako skupa koliko sam cuo) koja rikne cak i preklemavanjem (moras imat stalno akumulator u punoj snazi) te serva koji lose opcenito radi na kocnicama i na volanu "zahvaljujuci" losom propusnoscu povratnih hidro-ventila.
http://www.fiatforum.com/stilo/38237-st ... blems.html
Za JTD 1,9 kazu da je zvjercina i da ima vise od 120 KS deklariranih samo dobro ulje i cesce mijenjati.
LCD displeji znaju da polude na Fiatima redovno npr instalacije Auto A/C-a.
Kojekakvi ERROR displeji isto tako mogu da polude, indikatori ispravnosti zracnih jastuka itd itd.
Tipican talijan - dobro zamisljen - slabo spravljen - od modela do modela dobar-los-zao.
Tog godista bi trebao da bude zalijecen nekih mana tipa City Serva koji cikne ocito spaljivanjem i kratkim spojem kontrolne ploce (koja je jako skupa koliko sam cuo) koja rikne cak i preklemavanjem (moras imat stalno akumulator u punoj snazi) te serva koji lose opcenito radi na kocnicama i na volanu "zahvaljujuci" losom propusnoscu povratnih hidro-ventila.
http://www.fiatforum.com/stilo/38237-st ... blems.html
Za JTD 1,9 kazu da je zvjercina i da ima vise od 120 KS deklariranih samo dobro ulje i cesce mijenjati.
LCD displeji znaju da polude na Fiatima redovno npr instalacije Auto A/C-a.
Kojekakvi ERROR displeji isto tako mogu da polude, indikatori ispravnosti zracnih jastuka itd itd.
Tipican talijan - dobro zamisljen - slabo spravljen - od modela do modela dobar-los-zao.
- chelo
#6 Re: Fiat Stilo 2005g 1,9 jtd
Brate, alaj u tog auta skripi i pucketa ko ni u jednog drugog. Zacas nesto zastenje i opet nestane samo od sebe. Regenerativna mehanika. Medjutim, masina, oprema, pouzdanost, za te pare..... Imam jednog u relativnoj blizini. Grebi ga do mile volje, nista mu, ali budi spreman na 'Uradi sam' intervencije. Vrrrrrrrlo solidan auto. Ne ocekuj da je ko St. Golfsamke.il wrote:Hocu da kupim fiat stilo 2005 godinu, 1,9 jtd , cijena oko 11000 KM, kakva su vasa iskustva sa ovim autom, da li se cesto kvari, koliko su skupi dijelovi, kakva je kvaliteta auta općenito
- johntra
#7 Re: Fiat Stilo 2005g 1,9 jtd
hebo mater, sve stručnjak do stručnjaka....kakvo lupanje, kakvo škripanje, kakvo preklemavanje???imam ga već dvije godine, benzinac i nikada nije imao nijedan opisan problem...preklemavao ga zbog slabog akumulatora i normala sve, city servo nije problem kod njih, nego kod Punta II...iskreno, nikad ga nisam ni palio jer je i volan dovoljno lagan i bez njega...JTD je odličan motor, najbolji u klasi definitvno, više puta dokazano...jedina mana kod svih dizela je vraćanje kilometraže, na to bih ja obratio posebnu pažnju, a to se može provjeriti u ovlaštenim servisima...dijelovi su jeftini u odnosu na automobile tih klasa, prema tome, ako je dobar i ima pravu kilometražu, uzimaj ga odmah...kod mene je jedina mana manjak snage, jer je 1,6 slab za njega, ali zato JTD čupa, čupa i čupa...