Oba ostaju, oba lete.konektovan wrote: Dci ili jtd????
Sta ce letiti iz ponude?????
Kako za koji motor. Rekao bih da 1.3 JTD sigurno leti.
Rekao bih da 2.2 JTD ostaje.
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Oba ostaju, oba lete.konektovan wrote: Dci ili jtd????
Sta ce letiti iz ponude?????
Danas ispred ACI u Briješću, isporuka Tipo 1.4T solidno opremljen i 31500 do reg...NediM17 wrote:Street plus ti je 23 milje. Novo je novo, Tipo je odlican auto. Kasnije gurnes i plin u njega i uzivas. Neces se natrkati s njim, ali u doba gusara sa tronoscima na cesti, meni je i Ceed 1.4 prejak.
Ko zna raditi sa mjenjacem i sa takvim motorima se moze drzati visok tempo voznje na otvorenoj cesti bez problema kome je do toga. Nije raketa pri pretjecanju ali daleko od toga da se ne moze preteci.
Da Šime moj, možda je mislio na dvije hiljade Evradi.sime_cipol wrote:Po cjenovniku razlika je skoro 4000
Probaj novu Scalu 1.0 TSI. VW savremena tehnologija, kvalitet, servisi na svakom koraku, novi model.hugollino wrote:Poštovani,
ima li ko iskustva s n ovim FIAT Tipom.
Zanimljiv mi je
FIAT TIPO STREET PLUS
STREET 1.4 95KS + Multimedijalni
uređaj 5" Touchscreen, Kožni volan i
ručica mjenjača, Tempomat
Ovaj mi dođe oko 21 000 nov. Trenutno sam u fazi kupovine auta. Budžet mi je toliko oko 20 000. Do 22 000 maksimalno. Auto bi kupio da ga imam i narednih 10 godina i da dugoročnije završim priču s time. Prelazio bih oko 20 000 godišnje.
Je li neko ima novog Tipa da cujem par misljenja.
Ako je bijeli, onaj osnovni, takvog je bunjo prodavao sa nesto malo predjenih km, ali je izgledao da je imao negdje bliski kontakt....NediM17 wrote:Večeras vidim jednog sedana, akvarijum u faru.
I jedan je far, cini mi se desni, izgledao cak i na oglasu, ko da je bilo nekog kondenza.....NediM17 wrote:Jest bijeli.
Kazu da jeste..sime_cipol wrote:Jel taj Bunjo ikad prodao normalan auto![]()
Imao je malo bliži kontakt, oba prednja jastuka se napuhala, polomljeno naprijed desno dosta toga, iako izvana nije djelovalo puno, osim točka u čudnom položajukonektovan wrote:Ako je bijeli, onaj osnovni, takvog je bunjo prodavao sa nesto malo predjenih km, ali je izgledao da je imao negdje bliski kontakt....NediM17 wrote:Večeras vidim jednog sedana, akvarijum u faru.