Moj stil expoatacije auta neizlazi iz granica konvencionalnog, ako za godinu dana pređem neki 20.000 - 25.000 km i za tih godinu dana trebam uložit na auto 700-1000 KM na održavanje e jebeš ti tako auto, nekada sam sa Golfom godišnje prelazio 70.000 do 100.000 godišnje pa nisam ovoliko dao na održavanje ni 20 %, šta je danas preći 20.000 , pa jebo te trebam ga onda parkrat u dvorište i gledat ga kako je lijep a uzet neko drugo auto i koristit ga.1946 wrote:Pa naravno kad kupuješ neke fuš kineske dijelove ili tvoj stil exploatacije automobila izlazi iz granica konvencionalnog. Pripaziš gdje kupuješ dijelove i rahatniji si odmah
Uzimam dijelove u Motorex-u na stupu, možda nevaljaju , možda su kineski kao i za sva ostala vozila , pa gdje god da uzmem dijelove neko će se napravit pametan i reći nisi tu trebo uzet, trebao si tamo, a svi trgovci dijelovima opet uzimaju od isti dobavljača iste dijelove.
FIAT đavolu nevalja ( a ni djelovi za njega ) i to je opće poznato, zajebo sam se priznajem, više neću ako bog da.
Javim se ja na ovaj formum u junu ili julu slijedeće godine sa Golfom 3-com u vlasništvu........ inšalah