FIAT KONZUMENTI
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- johntra
#26 Re: FIAT KONZUMENTI
Pa šta je bilo...ja u aprilu tamo kupovao Seleniu..Radi li im stranica još?
- green man
#27 Re: FIAT KONZUMENTI
"Für Italien ausreichende Technik" ili ti "Fehlerhaft In Allen Teilen" ali i ovo "Fahrende Italienische Abfall Tonne"
Toliko o F I A T- u

Toliko o F I A T- u
- shlauf
#28 Re: FIAT KONZUMENTI
Šteta, a bili su jeftini. 
- shlauf
#29 Re: FIAT KONZUMENTI
Radi stranica, evo sad otvarao i ista adresa i br. telefonajohntra wrote:Pa šta je bilo...ja u aprilu tamo kupovao Seleniu..Radi li im stranica još?
- johntra
#30 Re: FIAT KONZUMENTI
hahahahaha...joj kako si smiješan, padoh sa stolice....green man wrote:"Für Italien ausreichende Technik" ili ti "Fehlerhaft In Allen Teilen" ali i ovo "Fahrende Italienische Abfall Tonne"![]()
![]()
![]()
Toliko o F I A T- u![]()
- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
#31 Re: FIAT KONZUMENTI
Pojma nemam! Uglavnom, radnja je zapečaćena i nema ništa unutra. Krivo i meni, dobri su bili...johntra wrote:Pa šta je bilo...ja u aprilu tamo kupovao Seleniu..Radi li im stranica još?
- Romeo 80
#32 Re: FIAT KONZUMENTI
Onda zaobiđi Fiat i vozi Golf (govno omotano limenom folijom)!green man wrote:"Für Italien ausreichende Technik" ili ti "Fehlerhaft In Allen Teilen" ali i ovo "Fahrende Italienische Abfall Tonne"![]()
![]()
![]()
Toliko o F I A T- u![]()
- mirzazmaj
#33 Re: FIAT KONZUMENTI
Romeo 80 wrote:Onda zaobiđi Fiat i vozi Golf (govno omotano limenom folijom)!green man wrote:"Für Italien ausreichende Technik" ili ti "Fehlerhaft In Allen Teilen" ali i ovo "Fahrende Italienische Abfall Tonne"![]()
![]()
![]()
Toliko o F I A T- u![]()
![]()
e nek si mu rekoo...hahahahaa
-
TM_AGENT
#34 Re: FIAT KONZUMENTI
Seleniu imas u Avanti prodavnicama. I ja sam bas neki dan otisao do Cevile (Motornaulja) ali ih je poreska zatvorila, ali se sjetih da sam i kod Avati-a vidio to ulje (ja sam kupio u onoj PJ u Kralja Tomislava-Kosevska).
Uglavnom, u Avanti-u sam dobio neku člansku karticu (5% popust na m.ulja a 10% na dijelove-nasao sam i filter za ulje a nisu imali za vazduh, gorivo i klimu-bar ne za moju Alfu).
Uglavnom, u Avanti-u sam dobio neku člansku karticu (5% popust na m.ulja a 10% na dijelove-nasao sam i filter za ulje a nisu imali za vazduh, gorivo i klimu-bar ne za moju Alfu).
- Neelix
#35 Re: FIAT KONZUMENTI
jooooooooooj ocam jes nas prosuogreen man wrote:"Für Italien ausreichende Technik" ili ti "Fehlerhaft In Allen Teilen" ali i ovo "Fahrende Italienische Abfall Tonne"![]()
![]()
![]()
Toliko o F I A T- u![]()
-
brazzo19
#36 Re: FIAT KONZUMENTI
Koliko kostaju kompletni farovi za fiata punta 2001 godiste 1.2 benzin ili samo stakla prednja od farova ( ako se mogu posebno kupit) posto su mi stakla "zamagljena" i slabo se skroz vide kratka svjetla kada vozim po noci hvala unaprijed za dogovor.
- uradi sam
#37 Re: FIAT KONZUMENTI
Ma vozajte vi golfove LUTKE 
- uradi sam
#38 Re: FIAT KONZUMENTI
Ima lik na PIk.babrazzo19 wrote:Koliko kostaju kompletni farovi za fiata punta 2001 godiste 1.2 benzin ili samo stakla prednja od farova ( ako se mogu posebno kupit) posto su mi stakla "zamagljena" i slabo se skroz vide kratka svjetla kada vozim po noci hvala unaprijed za dogovor.
-
brazzo19
#39 Re: FIAT KONZUMENTI
Sta ima lik ??? bubrege , krvotok ??? ako vec napises nesto napisi odgovor kako treba isto ko da si mi napisao imas na google . bauradi sam wrote:Ima lik na PIk.babrazzo19 wrote:Koliko kostaju kompletni farovi za fiata punta 2001 godiste 1.2 benzin ili samo stakla prednja od farova ( ako se mogu posebno kupit) posto su mi stakla "zamagljena" i slabo se skroz vide kratka svjetla kada vozim po noci hvala unaprijed za dogovor.
- uradi sam
#40 Re: FIAT KONZUMENTI
pa unesi to sto trazis na piK.ba...isto sto si i pitao ovdje...pod auta/razervni djelovi/Fiat... izbacit ce ti sve sta ima ja sam danas gledao da lik prodaje farove, Haubu, prednju masku.. itd...evo brate meni nije mrsko sve za raju.brazzo19 wrote:Sta ima lik ??? bubrege , krvotok ??? ako vec napises nesto napisi odgovor kako treba isto ko da si mi napisao imas na google . bauradi sam wrote:Ima lik na PIk.babrazzo19 wrote:Koliko kostaju kompletni farovi za fiata punta 2001 godiste 1.2 benzin ili samo stakla prednja od farova ( ako se mogu posebno kupit) posto su mi stakla "zamagljena" i slabo se skroz vide kratka svjetla kada vozim po noci hvala unaprijed za dogovor.
http://www.pik.ba/artikal/306044/farovi-fiat-punto/
http://www.pik.ba/artikal/459947/farovi-fiat-punto-1/
- green man
#41 Re: FIAT KONZUMENTI
Romeo 80 wrote:Onda zaobiđi Fiat i vozi Golf (govno omotano limenom folijom)!green man wrote:"Für Italien ausreichende Technik" ili ti "Fehlerhaft In Allen Teilen" ali i ovo "Fahrende Italienische Abfall Tonne"![]()
![]()
![]()
Toliko o F I A T- u![]()
![]()
Naravno da cu da zaobidjem fiat. Toliku udobnost, vozne karakteristike i pouzdanost jednostavno ne mogu da podnesem. Tehnoloski napredna marka, nema sta!
- green man
#42 Re: FIAT KONZUMENTI
Jos jedan razocarani vozac fiata...Neelix wrote:jooooooooooj ocam jes nas prosuogreen man wrote:"Für Italien ausreichende Technik" ili ti "Fehlerhaft In Allen Teilen" ali i ovo "Fahrende Italienische Abfall Tonne"![]()
![]()
![]()
Toliko o F I A T- u![]()
nemoj vise alaat'
- Romeo 80
#43 Re: FIAT KONZUMENTI
green man wrote:Romeo 80 wrote:Onda zaobiđi Fiat i vozi Golf (govno omotano limenom folijom)!green man wrote:"Für Italien ausreichende Technik" ili ti "Fehlerhaft In Allen Teilen" ali i ovo "Fahrende Italienische Abfall Tonne"![]()
![]()
![]()
Toliko o F I A T- u![]()
![]()
Naravno da cu da zaobidjem fiat. Toliku udobnost, vozne karakteristike i pouzdanost jednostavno ne mogu da podnesem. Tehnoloski napredna marka, nema sta!![]()
![]()
Pa naravno! Nakon Golfa i civare su limuzina!
- Neelix
#44 Re: FIAT KONZUMENTI
green man wrote:Jos jedan razocarani vozac fiata...Neelix wrote:jooooooooooj ocam jes nas prosuogreen man wrote:"Für Italien ausreichende Technik" ili ti "Fehlerhaft In Allen Teilen" ali i ovo "Fahrende Italienische Abfall Tonne"![]()
![]()
![]()
Toliko o F I A T- u![]()
nemoj vise alaat'
![]()
![]()
Nemoj svoje licne frustracije istresati na drugima
- johntra
#45 Re: FIAT KONZUMENTI
ma trola samo na ignore...
za ovog što pita za farove, samo kupuj nove ili polovne...nećeš ništa postići sa zamjenom stakala tj. plastika, jer će ti nakon prve kiše ili veće vlage opet zamagliti...
za ovog što pita za farove, samo kupuj nove ili polovne...nećeš ništa postići sa zamjenom stakala tj. plastika, jer će ti nakon prve kiše ili veće vlage opet zamagliti...
- wickerman
#46 Re: FIAT KONZUMENTI
Kupio Fiata Punta 2001 godiste 1.2 16v elx 92000kmu aprilu i zasad je super auto ! Mjenjao samo ulje i sijalice ! Ja cuo da kod Punta je dizel malo precijenjen i puno je skuplji ! Ono kazu uvijek potrosnja ali to to je nidje veze ! Isao na more ove godine za 500km je potrosio 21l sto je nesto malo preko 4l! Po gradu fura 6.5l - 7.5l ! Sve zavisi od paljenja klime,a cuo sam da kod malih auta trosi 1-3l sto je u biti deranje ! Meni je benzinac sasvim ok,ne cuje se a i motor je jak za velicinu auta(80KS) ! Kupi benzinca Punta,dizel ce ti se isplatiti tek nakon 5godina a do tad ko ziv ko mrtav ! pozz
P.S. Sto se tice dijelova cuo sam da su djelovi malo skuplji nego kod golfa II i to je prednost

P.S. Sto se tice dijelova cuo sam da su djelovi malo skuplji nego kod golfa II i to je prednost
- shlauf
#47 Re: FIAT KONZUMENTI
Vidi filtere u A-netu 033/646-292 ili kod Škore 033/538-333TM_AGENT wrote:Seleniu imas u Avanti prodavnicama. I ja sam bas neki dan otisao do Cevile (Motornaulja) ali ih je poreska zatvorila, ali se sjetih da sam i kod Avati-a vidio to ulje (ja sam kupio u onoj PJ u Kralja Tomislava-Kosevska).
Aleee aleeeeeeeee
- uradi sam
#48 Re: FIAT KONZUMENTI
Svaka cast...sjeb..sam se kad procitah da su iz zamandalili..meni trebaju svi filteri i ulje koliko ide u ovo Kino od motora 4,5-5 kg...ako se nevaram..shlauf wrote:Vidi filtere u A-netu 033/646-292 ili kod Škore 033/538-333TM_AGENT wrote:Seleniu imas u Avanti prodavnicama. I ja sam bas neki dan otisao do Cevile (Motornaulja) ali ih je poreska zatvorila, ali se sjetih da sam i kod Avati-a vidio to ulje (ja sam kupio u onoj PJ u Kralja Tomislava-Kosevska).
Uglavnom, u Avanti-u sam dobio neku člansku karticu (5% popust na m.ulja a 10% na dijelove-nasao sam i filter za ulje a nisu imali za vazduh, gorivo i klimu-bar ne za moju Alfu).![]()
Aleee aleeeeeeeee
- iceman ze
#49 Re: FIAT KONZUMENTI
postavio sam na jos jednoj temi o akumulatorima, ali s obzirom da ovdje pricate o Fiatima, interesuje me koji akumulatori idu u Fiat Punto 1,2 .....2003.g. da li imaju neki koje proizvodjac preporucuje..... 
- wickerman
#50 Re: FIAT KONZUMENTI
Kod mene Fiat Punto prima 2.7 to je max !uradi sam wrote:Svaka cast...sjeb..sam se kad procitah da su iz zamandalili..meni trebaju svi filteri i ulje koliko ide u ovo Kino od motora 4,5-5 kg...ako se nevaram..shlauf wrote:Vidi filtere u A-netu 033/646-292 ili kod Škore 033/538-333TM_AGENT wrote:Seleniu imas u Avanti prodavnicama. I ja sam bas neki dan otisao do Cevile (Motornaulja) ali ih je poreska zatvorila, ali se sjetih da sam i kod Avati-a vidio to ulje (ja sam kupio u onoj PJ u Kralja Tomislava-Kosevska).
Uglavnom, u Avanti-u sam dobio neku člansku karticu (5% popust na m.ulja a 10% na dijelove-nasao sam i filter za ulje a nisu imali za vazduh, gorivo i klimu-bar ne za moju Alfu).![]()
Aleee aleeeeeeeee