Daj mi sviju ti stranicu ili telefon da pogledam te montažne kućice od 8000,oo KM. Koliko ja znam "Promo" D. Vakuf pravi najjeftinije montažne po katalogu ili po tvom nacrtu. Bilo da uzmeš montažnu treba ti mrtva ploča, dovod struje, dovod vode i odvod otpadnih voda. Aferim ako neko ima nešto za 8000,oo. Pa ni Vaha ne pravi jeftinije od oblicawickerman wrote:Posto vas iam vise koji ste napisali odgovore na komentar,da vas ne citiram ! nego ovako:
@Shlauf kad sam mislio na zemlju,nisam mislio u Sarajevu,a sigurno ne na Breci ! 1m2 zemljista izvan Sarajeva(npr Rakovica) je 20KM a moze se naci i jeftinije sigurno ! Sto ti za 500m2 dodje 10.000KM a montazna kucica ti je 8000KM,ali ako neces montaznu mozes uvijek zidat malo po malo i za par godina eto kuce !![]()
@emko1234 sto je najtragicnije nema! Kod nas ljudi su naopaki u drzavi,on je podstanar i ima petaka u djepu a voza auto od 20.000KM to je meni za zatvora i vecini otkaze nesto i bude onda parkiran ! Ljudi koji imaju para da ne znaju sta ce snjima nemaju auta od 200.000KM,imaju jedino ako su frustrirani i to da poakze kako je on bogati tako to jer to je uzalud bacanje para !
@Whow jes mi malo koncept koda mi je Finci u rodu ali stas!! Na zapadu je glavna stvar niej iamti auto skupo niti imati stan,nego ja glavni poakzatelj imucnosti imati kucu,a bogami koliko znam nisu bas oni neki komunisti
![]()
socijalizam ti se vise zasniva da svi imaju jednako i da se uziam od bogatih i daje siromasnim! A sto se tice rada u drzavnim firmama uvijek imas subotu i nedelju slobodno a i u vecini privatnih,osim u divljima i usluznosti !
Ja imam nekretnina u sve 4 vazne sarajevske opstine stim sto u Starom gradu imam 3 i vikendicu na Buni! Tata je imamo poslovnu mazdu 6 i nije trebalo auto,sada je nema pa smo kupili Fiat Punto! Da imam 20.000KM isto bi uradio i ostatak ili ulozio u nesto ili kupio nesto drugo,ali za auto nikad nebi dao 20.000KM!!!
Ja necu vise odgovarat na ovo sto sam napisao,sada se koncentrisem na temu![]()
![]()
!
P.S. Srećom imam zidanu vikendicu od 116 m2
Aleee aleeeeeeeeee