fiat doblo
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
b@tto
#1 fiat doblo
pozdrav.
šta mislite u fiat doblu,mislim na putničku verziju.
koje su mu prednosti u odnosu na slična auta drugih proizvođača.
možda ga kupim,pa zato pitam.
-
Lesli Eldridž
#2 Re: fiat doblo
Malo je kutijast. Ako ti nije preskupo onda je multipla bolje rješenje. Ali je puno skuplja. Doblo je meni baš nekakav teretni, ali ako ti se sviđa i ako je jeftin super, kupi.
- CLIO
#3 Re: fiat doblo
Doblo nije los ali ako mozes uzmi Renault Kangoo mnogo je kvalitetniji, a sto se tice Multiple negdje sam u autotestu polovnjaka procitao da Multipla ima nekih problema na motoru ali ne sjecam se tacno o cemu je rijec.b@tto wrote:pozdrav.
-
Lesli Eldridž
#4 Re: fiat doblo
Nama problema fiat nikakvih. I po čmu je kangoo kvalitetniji. Isti je kvalitet, pa nisu to zastave.CLIO wrote:Doblo nije los ali ako mozes uzmi Renault Kangoo mnogo je kvalitetniji, a sto se tice Multiple negdje sam u autotestu polovnjaka procitao da Multipla ima nekih problema na motoru ali ne sjecam se tacno o cemu je rijec.b@tto wrote:pozdrav.
- johntra
#6 Re: fiat doblo
nema tu neke velike kvalitete kod bilo kojeg kedija...jer to su uglavnom prepakovane dostavne verzije, ostane ista plastika u unutrašnjosti i na vratima, tako da su tu razlike samo u motorima i veličini...tih godina je Doblo imao najviše prostora, a tako je i danas...uglavnom, dobiješ veliko auto za malo para...
-
dr.iver
#7 Re: fiat doblo
savjet 1.9 jtd motor
1.2 65ks benzinski i 1.9 d 65ks diesel su preslabi za doblo
a inace je doblo dosta prostraniji od kangoa i berlinga/partnera, zapravo ne znam da je neki manji kombi ponudio vise prostora...
a inace je doblo dosta prostraniji od kangoa i berlinga/partnera, zapravo ne znam da je neki manji kombi ponudio vise prostora...
- CLIO
#8 Re: fiat doblo
Za koliko je manji?b@tto wrote:kangoo je manji od dobla
- CLIO
#9 Re: fiat doblo
Ja se slazem iako sam vozio renault kangoo 1.5 . Nije lose ali malo vise snage ne bi bilo naodmet.U svakom slucaju prakticno auto za familiju ili ako se neko bavi nekim poslom moze posluziti kao dostavno vozilo. Nije neki poseban luksuz ali ni cijene im nisu visoke,a nema se puno sta ni pokvariti. Vecinom su klasicno uradjeni.dr.iver wrote:savjet 1.9 jtd motor
-
b@tto
#10 Re: fiat doblo
pa ne znam tačno,ali je manjiu,ili me oko varaCLIO wrote:Za koliko je manji?b@tto wrote:kangoo je manji od dobla
- CLIO
#11 Re: fiat doblo
Pa dobro oba vozila su dobra ako trebas vise prostora raspitaj se koji je veci ja ne znam. Jedino sta ti mogu sugerisati ako mozes naci 1.9 motor i vrata klizna s obje strane. Sretnu kupovinu zelim.b@tto wrote:pa ne znam tačno,ali je manjiu,ili me oko varaCLIO wrote:Za koliko je manji?b@tto wrote:kangoo je manji od dobla