Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kakva su iskustva Fiat Bravo Multijet 1.9 8v 120 ks 2007? Posebno me interesuje ovaj motor, kakav je za održavanje te da li je Fiat konačno riješio probleme sa elektronikom koji su bili prisutni u Stilu (starijim godištima)?
Problemi sa elektronikom su rijeseni. U Bravo-u je model Multijet sa 120 KS, nepoderiv ako se redovno odrzava. Moguc problem sa EGRom, ali to zavisi od stila voznje. 2007. god nema DPF, plivajuci je tu.
Na modelima sa automatskom klimom ode elektromor koji usmjerava klapne za strujanje vazduha, pa se mora skidati kompletna centralna konzola da bi se to zamijenilo i poprilicno je skupo i komplikovano.
Model, kao model, generalno nema fabrickih gresaka i cak je odlicno prosao Auto Bild i Quattroruote hard testove.
Odlican auto. Meni apsolutno neshvatljivo zasto je toliko podcijenjen. Cak uporedivsi sa nekim drugim manje popularnim modelima drugih proizvodjaca. Npr P308,Megane,C4. O Golfu i ostalim njemackim autima da ne govorim. Ali meni je to super. Dodjem do dobrog auta za smijesnje pare,pogotovo sa tim 1.9 JTDm motorom.