Fetva ko Fetva:(

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
Mahalac

#1 Fetva ko Fetva:(

Post by Mahalac »

Evo i noćas u petak odgledah drugi dnevnik federalne nam televizije i imadoh šta vidjeti.
Sportski pregled kojim je je dirigovao Kemal Baluković u svom ništa nišćim odijelu nam upakova vijest da će se na sljedečem svijetskom prvenstvu u košarci natjecati umjesto 16, 24 ekipe što ne bi bilo čudno da sve to nije popratila nekolikominutna slika zakucavanja, akcija i nadasve uspješnih poteza reprezentacije......mislite BiH...NEEEEEEE prevarili ste se, reprezentacije SICG sa Divcem na čelu :shock:
Jeste, jeste FTV Bosne i Hercegovine....al nema veze jel da?

Ide sljedeći prilog o košarkašu i njegovom scoru u NBA ligi, pogađate jel nekog Bosanca, ne ne ne biste nikada pogodili, dakle prilog o Harisu Mujezinoviću košarkašu koji je odbio da igra za košarkašku reprezentaciju BiH u prethodnom prvenstvu Evrope u Beogradu.

Ma bravo FETVA nadmašili ste same sebe, bravo i čestitam.
:? :? :? :? :? :?

Pa ljudi moji jel ovo do mene il štali :shock:
Edin H.

Post by Edin H. »

Dobra vijest ipak.

Tuzilastvo Srbije odlucilo da je neosnovana optuzba protiv Vlade Divca u vezi nesluzenja vojne obaveze. :D
Mahalac

Post by Mahalac »

Ma nije meni mrsko pogledati Divca i njihovu bivšu ekipu koja je stvarno bila dobra al nije u tom stvar.
:oops:
halo

Post by halo »

Mahalac wrote:Ma nije meni mrsko pogledati Divca i njihovu bivšu ekipu koja je stvarno bila dobra al nije u tom stvar.
Pa sta sad trazis podrsku da satanizujemo ftv
Ti moras jednom skuziti zasto ftv i ostale institucije prikazuju ili da nazovemo malo drskije popularisu eto recimo srbe ili hrvate ilil ti ne dovoljno dobre Bosnjake kako ti navodis.Dali si se zapito cemu sve to vodi oni tj druga dva konstitutivna naroda izbjegavaju sve Bosnjacko gdje god mogu samo kad bas moraju onda reci mi sta je po tebi uzrok svega toga :? :? :? :? :? :? :? :?
Edin H.

Post by Edin H. »

Ma ovo je kao bila mala sala.

Ali sta ja znam vjerovatno je montazer bio malo pod utjecajem ove vijesti koja se vrti danas.

By the way, cini mi se da je nedavno Goran Ivanisevic imao slicnih problema.
Mahalac

Post by Mahalac »

halo wrote:
Mahalac wrote:Ma nije meni mrsko pogledati Divca i njihovu bivšu ekipu koja je stvarno bila dobra al nije u tom stvar.
Pa sta sad trazis podrsku da satanizujemo ftv
Ti moras jednom skuziti zasto ftv i ostale institucije prikazuju ili da nazovemo malo drskije popularisu eto recimo srbe ili hrvate ilil ti ne dovoljno dobre Bosnjake kako ti navodis.Dali si se zapito cemu sve to vodi oni tj druga dva konstitutivna naroda izbjegavaju sve Bosnjacko gdje god mogu samo kad bas moraju onda reci mi sta je po tebi uzrok svega toga :? :? :? :? :? :? :? :?
Nema govora ni o kakvom sataniziranju Fetve ali da ima mjesta za kritiku, ima!

Tesko je polemisati i dokazivati nesto nekome ko postavi konstrukciju da nije dovoljno dobar "Bosnjak" neko ko odbije da igra za svoju nacionalnu reprezentaciju. Kao da su samo Bosnjaci preporuceni na ovu nasu BiH. Takvim naravno i ne moze zasmetati ono sto meni smeta, kad gledam sportske priloge FETVE.

Nista jedva cekam sljedece sportske novosti na FTV-u da saznam ucinak naseg jedinog nam i dragog Harisa Mujezinovica i pokoji isjecak uspjesnih akcija kosarkaske rep. SCIG. :?
Post Reply