Fetiš

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Latinica wrote:
mIRCerka wrote:
neke sh0rene :D samo ne bordo :D

ma shalim se, kupice sebi mirci...il mirci il medo :D
Eno je jope' :D ...haj' ba tisu, poslacu ti ja ( ali stramplice, jer nesto ne vidjam carape preko koljena vise :P ) kad ufatim sekundicu vremena. 8-)

Ne se nadati da ces ih obuci za Novu, al' u Januaru ces ih protalashe. Valja ? :D
hajde de :D da i ja sta hajrujem :D Hvala ti jos jednom na razglednici.
Ko zeli obradovati forumashe iz sarajeva, moram vas napomenuti da kod Volksbanke, kod katedrale, nas mili dragi Dedo Priglavkaordinira opet!
Danas sam ga vidjela, pozdravih ga, naruzih sto ga nema a on mi pokaza izbor priglavki za danas....
Da nisam bila sa sefom i da nisam trcala na sastanak, slikala bih ga za vas...
hajd sad trkom do dede, kupite priglavke i posaljite i meni jedne.
Hvala
Latina
Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.

Post by Latina »

:oops:
Last edited by Latina on 15/12/2006 17:24, edited 1 time in total.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Latinica wrote:
mIRCerka wrote:
Hvala ti jos jednom na razglednici.
:( E*ebi ga mirci...izbrisi ovo pliz.
Sto? :-) evo ovdje cak uslikane razglednice i moja kuknjava za istima
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... azglednica

ne brini :D ONO znamo samo moja mama, tata, tetka, sestra, komsinica i ja :D
Bechir

Post by Bechir »

Privlaci me Mirci u stramplicama! :D
Haris033

Post by Haris033 »

evo jos malkice slicica na ovu vec zaboravjenu temu...

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Citat:

Hulahopke kao seksi odjeća

..ženske hulahop čarape nekad su bile seksi veš...i danas postoje seksi hulahopke...mada se više nosi ona klasika..ima dosta frajera kojima su hulahopke nužno zlo, a smrkne im se kad rukom zagrabe u očekivanju gole, glatke kože, a kad ono...hulahopke..
kakva su vam iskustva s tim...

Nesto vise o ovoj temi mozete pogledati na portalu:
http://www.index.hr/forum/default.aspx? ... t=7663&p=1

Image

Image

Image

Image

Image
kozmopolitanac

Post by kozmopolitanac »

minjak je klasika. strample i generalno sve vrste carapa - samo ako su samostojece i idu najvise do butina. one najlonke i strample u jednom komadu kao sto je ovaj iznad postirao me odbijaju - ko da se radi o nekakvoj babi. tokom ljeta zena ne bi trebala da nosi nikakve najlonke to mi djeluje papanski. uske farmerke su prava stvar a najbolji je kratki sorc, mmmmmm. ne volim suknje, previse staromodno.
*mima*

Post by *mima* »

kozmopolitanac wrote:minjak je klasika. strample i generalno sve vrste carapa - samo ako su samostojece i idu najvise do butina. one najlonke i strample u jednom komadu kao sto je ovaj iznad postirao me odbijaju - ko da se radi o nekakvoj babi. tokom ljeta zena ne bi trebala da nosi nikakve najlonke to mi djeluje papanski. uske farmerke su prava stvar a najbolji je kratki sorc, mmmmmm. ne volim suknje, previse staromodno.
Samostojece i idu samo do butina........a po tebi zene treba da hodaju samo u samostojecim carapama. A tokom ljeta zene i ne nose carape. Ne pristaje taj nick uz ovo sto si napisao.
Yamahalac

Post by Yamahalac »

mima wrote:
kozmopolitanac wrote:minjak je klasika. strample i generalno sve vrste carapa - samo ako su samostojece i idu najvise do butina. one najlonke i strample u jednom komadu kao sto je ovaj iznad postirao me odbijaju - ko da se radi o nekakvoj babi. tokom ljeta zena ne bi trebala da nosi nikakve najlonke to mi djeluje papanski. uske farmerke su prava stvar a najbolji je kratki sorc, mmmmmm. ne volim suknje, previse staromodno.
Samostojece i idu samo do butina........a po tebi zene treba da hodaju samo u samostojecim carapama. A tokom ljeta zene i ne nose carape. Ne pristaje taj nick uz ovo sto si napisao.
vala mene sve sem strampli privlaci, od njih se najezim u sekundi, isto ko stiropor da diram :D
*mima*

Post by *mima* »

Yamahalac wrote:
mima wrote:
vala mene sve sem strampli privlaci, od njih se najezim u sekundi, isto ko stiropor da diram :D
Ok..........slazem se.........ja mrzim carape. Ali kako mi se cini tema je o tome kakve volite da vidite zene na ulici u zimskim danima........pogledaj.......a ne u krevetu.
Yamahalac

Post by Yamahalac »

mima wrote:
Yamahalac wrote:
mima wrote: Samostojece i idu samo do butina........a po tebi zene treba da hodaju samo u samostojecim carapama. A tokom ljeta zene i ne nose carape. Ne pristaje taj nick uz ovo sto si napisao.
Ok..........slazem se.........ja mrzim carape. Ali kako mi se cini tema je o tome kakve volite da vidite zene na ulici u zimskim danima........pogledaj.......a ne u krevetu.
pa na ulicu sam i mislio, znaci ne volim ih ni vidjeti :)

ne lozim se na samostojece i ine vrste istih :D
kozmopolitanac

Post by kozmopolitanac »

mima wrote:
pa to sam i rekao - do butina.

vazno je da ne nose klasicne najlonke - nikada.

vidio sam bezbroj zena koje i po najvecoj zegi hodaju gradom u carapama ili najlonkama, tako da ne znam o cemu ti pricas.

nik nema veze sa carapama, malo si zbunjena.
*mima*

Post by *mima* »

kozmopolitanac wrote:
mima wrote:
pa to sam i rekao - do butina.

vazno je da ne nose klasicne najlonke - nikada.

vidio sam bezbroj zena koje i po najvecoj zegi hodaju gradom u carapama ili najlonkama, tako da ne znam o cemu ti pricas.

nik nema veze sa carapama, malo si zbunjena.
Ma nisam zbunjena, vecina otisla sa teme.
Haris033

Post by Haris033 »

Ma, nema nista ljepse za vidjeti od djevojke sa gore nabrojanim modnim detaljima, auuuuuuuuuuuuuffffffffffffffffffff!!!!

Isto tako je i lijepo igrati se u krevetu sa njima, dirati je ispod suknjice, bermudama, staviti ruke pod njene stramplice.... :-) :-) :-)

Da nije tako, tj. da muskarci to ne vole, ne bi bilo toliko foruma i portala sa zadanom temom...
pinkzelena

Post by pinkzelena »

mIRCerka wrote: Istina je da OGLEDALO treba mnogima

mislim ono fakat POGLEDAJTE SE LJUDI...

De mi reci jesi i sebi kupila jedno?
black

Post by black »

:lol:
Orbini

Post by Orbini »

Ja sam za uniformisanost, gdje se isticu samo individualne karakteristike: :D

Image
tech10

Post by tech10 »

Pika li se ovo? :D
Image
Yamahalac

Post by Yamahalac »

tech10 wrote:Pika li se ovo? :D
Image
pikalo ili ne kod mene ovo prolazi :D
Haris033

#144 Re: Privlace li vas djevojke u minjacima,bermudama i stramplama?

Post by Haris033 »

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Malo smo zapostavili temu... :-)
Last edited by Haris033 on 16/11/2009 10:30, edited 1 time in total.
dottore

#145 Re: Privlace li vas djevojke u minjacima,bermudama i stramplama?

Post by dottore »

good bless short pants :mrgreen:
todd_smith

#146 Re: Privlace li vas djevojke u minjacima,bermudama i stramplama?

Post by todd_smith »

Image

Image

:oops: :oops:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#147 Re: Privlace li vas djevojke u minjacima,bermudama i stramplama?

Post by ladyblue18 »

Todde....najdrazi Todde...ccc :oops:
kmirsad

#148 Re: Privlace li vas djevojke u minjacima,bermudama i stramplama?

Post by kmirsad »

najviše me privlaće bez štrampli, bermuda, minjaka, ičega... :D
starii

#149 Re: Privlace li vas djevojke u minjacima,bermudama i stramplama?

Post by starii »

kmirsad wrote:najviše me privlaće bez štrampli, bermuda, minjaka, ičega... :D
:dance: :D
Gospoda Ministarka

#150 Re:

Post by Gospoda Ministarka »

.
Last edited by Gospoda Ministarka on 17/01/2012 14:00, edited 1 time in total.
Locked