shin wrote:Pa kud FF, što italiju ne uze
Treba dijete negdje smjestiti
shin wrote:Pa kud FF, što italiju ne uze
Industrialyzer wrote:shin wrote:Pa kud FF, što italiju ne uze
Treba dijete negdje smjestiti
Da je tamo, sada ne bi mi diskutovali ovdje o njemujuzna_strana wrote:Drago mi je vidjeti ovakav auto na nasim tablama,i da ga nas covjek ima ali ne kontam sta ce mu u BiH..
Od Kacuna do Kiseljaka ili mozda Viteza ? Nekako mi je primjereniji Milanu,Cirihu ili Hamburgu.
Ipak,to je samo moje misljenje..
Bodkin wrote:ima masa ( dobro nije masa ali ima ljudiMelami wrote:Ovaj ko ga je kupio NE MOZE biti postenim putem zaradjen. Ovolike pare nisu mogle biti naslijedjene takodjer. I treba da nas zanima ko vozi ovo cudo.a iskreno, rucan je.) koji su postenim putem zaradili pare i za 3 ovakva. hint: ko god se bavi naftom

stochar wrote:Bodkin wrote:ima masa ( dobro nije masa ali ima ljudiMelami wrote:Ovaj ko ga je kupio NE MOZE biti postenim putem zaradjen. Ovolike pare nisu mogle biti naslijedjene takodjer. I treba da nas zanima ko vozi ovo cudo.a iskreno, rucan je.) koji su postenim putem zaradili pare i za 3 ovakva. hint: ko god se bavi naftom
"Ko to kaže da Massa nije postenim putem zaradio?! Ima Massa!"
Od penzije sakupio ?olensoner wrote:Vidim ovdje baljezgaju svasta forumasi, bezveze. Covjek koji je kupio FF-a je veliki zaljubljenik u auta i citav zivot je sanjao da vozi Ferrari, eto taj san mu se i ispunio, a radi se o covjeku koji vecini forumasa dedo moze biti. Tako da nije kupio nadobudi dilercic, koji je obrlatio te pare u 2 godine, nego ga je kupio covjek koji je crncio citav zivot i dan danas zna zasukati rukave i pomoci radnicima.
Janjicar wrote:Od penzije sakupio ?olensoner wrote:Vidim ovdje baljezgaju svasta forumasi, bezveze. Covjek koji je kupio FF-a je veliki zaljubljenik u auta i citav zivot je sanjao da vozi Ferrari, eto taj san mu se i ispunio, a radi se o covjeku koji vecini forumasa dedo moze biti. Tako da nije kupio nadobudi dilercic, koji je obrlatio te pare u 2 godine, nego ga je kupio covjek koji je crncio citav zivot i dan danas zna zasukati rukave i pomoci radnicima.
Pa kazu danasnji penzioneri lose zive
Ne može biti pošteno ništa što je skuplje od Golfa IIMelami wrote:Ovaj ko ga je kupio NE MOZE biti postenim putem zaradjen. Ovolike pare nisu mogle biti naslijedjene takodjer. I treba da nas zanima ko vozi ovo cudo.a iskreno, rucan je.
Industrialyzer wrote:kica wrote:Da, a sada je uzeo SLR.Industrialyzer wrote:Sine , ovo je SLS
Ma SLR se vec 3-4 godine voza po Srebreniku i jedini je SLR u BiH. Na Njemackim tablicama je. I taj SLR nije uopste klasa sa ovim FF-om jer je SLR hyper-car i on je u klasi na Enzom...
I ja kazem svaka mu cast i neka je kupio i da kupi jos 10 ovakvih , ako nista onda zbog ovih ljubomornih misevaolensoner wrote:Vidim ovdje baljezgaju svasta forumasi, bezveze. Covjek koji je kupio FF-a je veliki zaljubljenik u auta i citav zivot je sanjao da vozi Ferrari, eto taj san mu se i ispunio, a radi se o covjeku koji vecini forumasa dedo moze biti. Tako da nije kupio nadobudi dilercic, koji je obrlatio te pare u 2 godine, nego ga je kupio covjek koji je crncio citav zivot i dan danas zna zasukati rukave i pomoci radnicima.
Od čijih para?braca wrote:...8. Ja idem sada u grad kupiti papuce, kupicu kozne, necu tekstilne, da li je to u redu?...