Ferrari FF 2012 registriran u BiH

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
ice2cube

#251 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH

Post by ice2cube »

Edin H. wrote:
medoIL wrote:Cuj onog kaze Orman ratni profiter :lol: Sine od njihove familije samo je Tito bolje zivio u bivsoj jugi tako da ti ta prica pada u vodu...
Sta to ima veze?

Mnogi su prije rata dobro zivjeli, pa sada jedva sastavljaju kraj s krajem :oops:
To si u pravu...
Sada vecinom, oni sto su prije rata zivjeli dobro sada losije zive, a fukara se obogatila tokom i poslije rata, sta ces ratno-profiterska posla :D
insomnia78

#252 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH

Post by insomnia78 »

Šta ti bolan pričaš u ratu se rodio

s' moje sokocalo
splend

#253 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH

Post by splend »

Gorštak wrote:Otvorih novu temu prije nego sam vidio ovu.

Dakle, danas u Jošanici na naplatnim kućicama ispred mene Ferrari kabriolet, po slobodnoj procjeni nov, na bh tablama.

Zna li forumska mahala o kojem se modelu radi i ko je ponosni vlasnik?
naravno da znamo :mrgreen:

kupio ga 'lik' iz zenice, svaku noc se vozika tamo-vamo :P

model ne znam koji je, meni izgleda nov + bez krova = curice ga gledaju iako deda vozi :mrgreen:
Bullet Tooth Tony

#254 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH

Post by Bullet Tooth Tony »

Ako je F430 Spider onda nije nov ... cijena ide od 70 hiljada eura do 280 hiljada za top model Scuderia Spider 16M
almir90

#255 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH

Post by almir90 »

sunny1 wrote:
arnes_king wrote:
sunny1 wrote:joj ljudi ja stvarno ne znam ni ko je taj lik ,ni da li je za tog ferarija zaradio legalno ili ne,stvarno me nije briga.

Ono što ja ne mogu vjerovat je da u našoj BiH,u kojoj ima toliko siromašnih i gladnih ljudi koji ne mogu ni djecu da prehrane i koji jedva sastavljaju kraj s krajem,ima takvih ljudi kojima je važnije da se vozaju u mašinama od pola miliona KM.

Ljudi,pa ja da imam toliko para da mogu ferrarija kupit,nebi ga uzela ako ništa zbog sramote i obraza, jer kakvi su to ljudi koji furaju s takvim monstrumima kroz grad samo da bi ih svi vidjeli i da bi im svi zavidjeli,a vamo neko plače jer ne može hljeba da se najede.

Ne slazem se, nigdje veze ne znas ljude uopste da mozes tako pricati, boli njih ...... hoces li ih ti vidjeti ili ne, ljudi zive, imaju i zbog toga uzivaju, kao sto bih i ja, sada ako mi ostali nemamo para trebaju i oni da vozaju golfove dvice itd :?

P.S. Ako ja imam npr milione, ti nemas, ima li tebi kakve razlike ili ja vozao tog ferarija ili jugu ? mislim nigdje veze

A bgmi ko ih zna zna i kakvi su, da nisu djubrad, da su ljudi normalni fini itd
Poštujem ako imaš drugačije mišljenje od mene i priznajem da naravno ja te ljude ne znam lično,ali znajući ljude generalno, onaj ko ima toliko para ,da je imalo pošten i kako treba ,sigurno ne bi trčao da kupi prvog ferrarija ff '12 u regiji,nego bi taj novac (ili bar mali dio njega) donirao onima kojima stvarno treba.Ne može me niko ubijedit da to ne radi zbog hvalisanja okolo,inače ne bi ni postavljao onaj svoj video (koji je eto sad odjednom sasvim slučajno blokiran)
Ne znam kako kod ostalih,ali meni savjest nikako ne bi mogla biti mirna kad bi tolike pare spiskala na auto,kakvo god da je.
Kad si toliko navalila na to pomaganje "onima sto nemaju", sta je sa onim "koji nemaju" a nece prstom da mrdnu, citav zivot poslije rata sjede, pomijaju se, nece nista da rade, "on bi kao da radi, al' nece on raditi za platu manju od 2000 km", nece ovo, nece ono, i nema nista. I, sta ja sad trebam, koji radim citavu sedmicu po 10-11 sati dnevno, mucim se da zaradim, da ostvarim sebi ono sto ja hocu (bolje auto, lijepu odjecu, dobar telefon itd.). Ne, ja trebam ono sto zaradim dati nehljebovcima koji nece nista da rade, samo cekaju da im neko podijeli sta. Naravno, da ima onih koji ne mogu sebi zaraditi, i neka, njima i treba pomoci, mozda i ovaj vlasnik Ferarri-a pomaze tim ljudima, ne poznajem ga i necu ulaziti u tu pricu. Svi ste ovdje pokupili svu pamet svijeta, u sve se razumijete, to sto je vecina vas ovdje fukare, koji nista ne rade, cekaju da im padne sa neba, ko vam je kriv sto covjek radi citav zivot i ima, zaradio on to kriminalno ili ne, njegova briga. Vecina vas ne zna ni marke zaradit preok svojih ledja, pa vam krivo sto drugi mogu. Ovdje bi vecina vas bila najsretnija kad nijedna osoba u ovoj drzavi ne bi imala vise od marke u dzepu.

Vlasniku neka je sa srecom, da ga zamijeni za jos skupljeg, i da pocrkaju dusmani sto mu zavide.
Sofija89

#256 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH

Post by Sofija89 »

sunny1 wrote:joj ljudi ja stvarno ne znam ni ko je taj lik ,ni da li je za tog ferarija zaradio legalno ili ne,stvarno me nije briga.

Ono što ja ne mogu vjerovat je da u našoj BiH,u kojoj ima toliko siromašnih i gladnih ljudi koji ne mogu ni djecu da prehrane i koji jedva sastavljaju kraj s krajem,ima takvih ljudi kojima je važnije da se vozaju u mašinama od pola miliona KM.

Ljudi,pa ja da imam toliko para da mogu ferrarija kupit,nebi ga uzela ako ništa zbog sramote i obraza, jer kakvi su to ljudi koji furaju s takvim monstrumima kroz grad samo da bi ih svi vidjeli i da bi im svi zavidjeli,a vamo neko plače jer ne može hljeba da se najede.
Ako ista mrzim onda je to ovo lazno moralisanje......kao prvo nemoras imati neku specijalnu lovu da bi nekoga nahranio i pomogao nekome a kad je tebi eto toliko stalo kad si ti nekoga nahranila reci mi molim te ...... :roll:
Stvarno smijesno......
respo

#257 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH

Post by respo »

jbt citam i ne mogu da vjerujem cime se zamarate
drzavi moramo podhitno mjenjati ime republika mahala
insomnia78

#258 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH

Post by insomnia78 »

Ja da imam toliko kesa kupio bi sebi helikopter i piso iz njega po narodu al bukvalno.
Eto znas ti da lik ne pomaze nikom.
Pa nece sve sto zaradi davati siromasnim, uostalom niko nije duzan nikoga hraniti

s' moje sokocalo
Gorštak

#259 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH

Post by Gorštak »

splend wrote: kupio ga 'lik' iz zenice, svaku noc se vozika tamo-vamo :P

model ne znam koji je, meni izgleda nov + bez krova = curice ga gledaju iako deda vozi :mrgreen:
Nema packe, ne znam kako se nije ni uprašio od Ze do Sa, valjda toliko ispoliran da se ni prašina ne zaustavlja na laku :D
Hajde nek mu je hairli i sa srećom.
Warashii

#260 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH

Post by Warashii »

splend wrote:
Gorštak wrote:Otvorih novu temu prije nego sam vidio ovu.

Dakle, danas u Jošanici na naplatnim kućicama ispred mene Ferrari kabriolet, po slobodnoj procjeni nov, na bh tablama.

Zna li forumska mahala o kojem se modelu radi i ko je ponosni vlasnik?
naravno da znamo :mrgreen:

kupio ga 'lik' iz zenice, svaku noc se vozika tamo-vamo :P

Neki "Tola" :P .
Znam da je bilo ono "Jbte jes cuo Tola kupio sebi Ferarri?" "aaaaa ko je Tola?" pa je bilo ono blijedi pogled kao ne znas ko je Tola jbte? "ma to ti je onaj sto zeljezo prodaje" Ne, svejedno ne znam ko je Tola :P .
Elem Tola kupio Ferarri :D i fura po ono par ulica Zenice sto je jos neraskopano.
HAj nek mu je sa srecom :D
JThomas

#261 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH

Post by JThomas »

zar nije tola iz zenice onaj mario tolić što ga je turković ubio i uzidao u kuću?
Warashii

#262 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH

Post by Warashii »

JThomas wrote:zar nije tola iz zenice onaj mario tolić što ga je turković ubio i uzidao u kuću?
A ne znam :D i ja sam samo cuo za tog ono TV i slicno e sad bit ce da postoji jos neki.
splend

#263 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH

Post by splend »

vidi se da ste slabo dolazili u 'ten' :mrgreen:
Warashii

#264 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH

Post by Warashii »

splend wrote:vidi se da ste slabo dolazili u 'ten' :mrgreen:
E da vele da je on jel vlasnik tog cuda :P a ja cak nisam znao ni da to radi.
A nisam bio, nekad davno mozda jednom il dva puta dok je Bolic bio vlasnik.
RtrnOfSalisbury

#265 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH

Post by RtrnOfSalisbury »

ovo nije posteno ni prema dijaspori dje imamo 100000 visokokvalifikovanije pa niko nema ferari. taj ormar nije nit dijaspora nit visokokvalifikovan i drzno se da kupi ferari a nezna ko je alonso. namisto da se divimo dijaspori dje se vrata od auta otvaraju 'vako' i da hin se stimulise za povratak, mi radimo upravo suprotno, ovakim odnosom prema dijaspori samo hin rascerujemo.
ivan_ch

#266 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH

Post by ivan_ch »

svaka cast vlasniku - auto mu je AVION!!!!! mada je mali avion jeftiniji heeehehhe :thumbup: :thumbup: :thumbup:
anonimnaosoba

#267 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH

Post by anonimnaosoba »

RtrnOfSalisbury wrote:ovo nije posteno ni prema dijaspori dje imamo 100000 visokokvalifikovanije pa niko nema ferari. taj ormar nije nit dijaspora nit visokokvalifikovan i drzno se da kupi ferari a nezna ko je alonso. namisto da se divimo dijaspori dje se vrata od auta otvaraju 'vako' i da hin se stimulise za povratak, mi radimo upravo suprotno, ovakim odnosom prema dijaspori samo hin rascerujemo.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Averus

#268 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH

Post by Averus »

šta je tu čudno ba?

pa jbt fra'er u vogošći vozi corvette, a da u BiH neko ne kupi ferarija.. niđe veze matere mi :-)
amylee

#269 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH

Post by amylee »

Kakva ste vi mahala... haos.
rexandroid

#270 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH

Post by rexandroid »

cool auto
cenecimoveocino

#271 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH

Post by cenecimoveocino »

Viđal iko ovaj Ferrari na našim cestama ? :autic:
nostalgicar

#272 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH

Post by nostalgicar »

Image
relax11

#273 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH

Post by relax11 »

Bude tu i a7 :)
dobojlija81

#274 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH

Post by dobojlija81 »

Ovaj je do skoro imao svoj helikopter,Izo hifa,ovaj bordo merc jee bio oko 200 000 eura,ako laze on lazem i ja,kad je vrijme servisu dodju svabe po njega na labudicu i voze u Njemacku..
andr0id

#275 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH

Post by andr0id »

Kad su ormani vozali cipovana auta hummere itd.. godina i godina...

Sent from my SAMSUNG-SGH-I747
Post Reply