I Brankovic je po zakonu otkupio stan .....karlheinz_kummenige wrote:Vlasnik nisam (nazalost), ali poznanik jesam... I nisam mogao izdrzati da ne napisem nista... Mislim, razumijem ja ljubomoru, pa i naglabanja tipa "nema sanse da je sve legalno", ali kada vidim da se iznose lazi i optuzbe koje nemaju veze s istinom.... Polahko brate, "u manju ga vrati".. Kad si vec spreman toliko srati, onda seri s pokricem!
Ferrari FF 2012 registriran u BiH
- baustelac
#226 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
- kica
#227 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
Jos jednom
Svaka cast kupcu Ferrarija FF - zelim mu da si kupi i naredni model!
Samo naprijed stari.
Svaka cast kupcu Ferrarija FF - zelim mu da si kupi i naredni model!
Samo naprijed stari.
- Man of steel
#228 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
Baš će iko i sa malo zdravog razuma u glavi biti ljubomoran na čovjeka kojem je potrebno ogomnih 300 000 maraka i skupocjena mašina u garaži da bi sebi "kupio" malo sreće i stvorio prolazni privid zadovoljstva.
Pa ja sam sposoban to sve uraditi sa utrošenih pet maraka dok mi umjesto Ferarija biciklo stoji na balkonu.
Zar on ne bi trebao biti ljubomoran na mene, dok mu se ja onako grohotom smijem u onu kapitalističku facu ogrezlu u pohlepu,degenerizam i debilnost??
Pa ja sam sposoban to sve uraditi sa utrošenih pet maraka dok mi umjesto Ferarija biciklo stoji na balkonu.
Zar on ne bi trebao biti ljubomoran na mene, dok mu se ja onako grohotom smijem u onu kapitalističku facu ogrezlu u pohlepu,degenerizam i debilnost??
-
caros
#229 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
Demagogija siromašnih.Man of steel wrote:Baš će iko i sa malo zdravog razuma u glavi biti ljubomoran na čovjeka kojem je potrebno ogomnih 300 000 maraka i skupocjena mašina u garaži da bi sebi "kupio" malo sreće i stvorio prolazni privid zadovoljstva.
Jebo te sreća ( što imam biciklo
Last edited by caros on 16/05/2012 23:55, edited 1 time in total.
-
someone_
#230 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
Odakle tebi biciklo. Otkud ti pravo da se vozas biciklom a raja se guzvaju po trolama. Znas li ti koliko ljudi mora da se natrpa u jedan tramvaj da bi se ti mogo biciklom vozat?Man of steel wrote:Baš će iko i sa malo zdravog razuma u glavi biti ljubomoran na čovjeka kojem je potrebno ogomnih 300 000 maraka i skupocjena mašina u garaži da bi sebi "kupio" malo sreće i stvorio prolazni privid zadovoljstva.
- se7en84
#231 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
neko uziva u tome da pedala biciklo napumpa mu gume... i sav sretan, neki ljudi uzivaju da zalijevaju cvijece.... neki ljudi uzivaju da voze brza auta, dobra auta.... cuj kupio sebi srecu... ccc... neki ljudi jednostavno to vole i uzivaju u tome.. u raznim stvarima... koliko ljubomore da to nije normalno.... trebaju se ljudi pravdati nekom sto mogu ispuniti cejf.... ccccc jos 10 stranica...

- poznanik
#232 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
Što su se junoše usplahirili 
Ko nam dirne lokalnog šerifa, neće se nikad s njim provozati u Ferrariju
Ko nam dirne lokalnog šerifa, neće se nikad s njim provozati u Ferrariju
-
hercy
#233 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
Sorel wrote:Nisu mu dali garanciju ovi iz osiugranja, niko znači.![]()
A nije iz Kiseljaka nego je iz Kaućuna il' Bilalovca. Selo.
Al' đaba nama sve i kad živiš u Sarajevu i praviš se da si opak i dođe ti lik iz sela sa ovim autom![]()
hahaha cuj ovog...pa jel to sad ako si ti iz grada treba da imas i da vozas najbolja auta a onaj ko je sa sela ne zna i ne moze nista...varas se i previse jer covjek je sa sela i uspio je u zivotu sto ti neces nikada sve dok si toliko ljubomoran,puuuu
Ljubomora je cudo Bozije...
-
GoodTaste
#234 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
'ta ce ferari ... ovaj je brzi
http://www.klix.ba/auto/u-bih-stigao-pr ... /120517084
ajmo nova tema
ajmo nova tema
- baustelac
#235 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
Tri vaka kostaju ko jeadan FF. 104 hiljade ili tisuce Ojra kosta u njemackojGoodTaste wrote:'ta ce ferari ... ovaj je brzi
ajmo nova tema
-
Stojadin
#236 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
f.mash wrote:pa sta hocete? nije valjalo radnicko samoupravljanje i socijalizam, pa smo fino izabrali demokratiju i kapitalizam. problem je u tome sto su svi mislili da ce bit kapitalisti, a ne marva koja radi za kapitaliste. uzivajmo, uzivajmo svi, uzivajmo u fildzan drzavi...
-
Stojadin
#237 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
Mala ispravkaEdin H. wrote:f.mash wrote:pa sta hocete? nije valjalo radnicko samoupravljanje i socijalizam, pa smo fino izabrali demokratiju i kapitalizam. problem je u tome sto su svi mislili da ce bit kapitalisti, a ne marva koja radi za kapitaliste. uzivajmo, uzivajmo svi, uzivajmo u fildzan drzavi...![]()
Samo sto ovo nije ni kapitalizam nego neka vrsta ranog kapitalizma ili feudalizma, u kapitalizmu drzava namece zakone koje sluze za skrb gradjana, npr. sistem socijalne zastite, realne minimalne nadnice, uslove rada, ogranicenja u broju radnih sati, antidiskriminatorne zakone, otpremnine koje je poslovavac duzan platiti u slucaju otkaza itd. ... pa koji poslodavac moze u tim uslovima da zaradi bujrum.
- Industrialyzer
#238 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
I ubija svakog Ferrarija u svakom segmentu. Remek djelo je ovaj Nissan , nema sta 
-
sunny1
#239 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
Tvoje usporedbe nemaju veze sa onim što sam ja htjela reći.Razmisli malo,pa ćeš skontat kako je između 10 000 KM (za neko novije auto srednje klase) i 700 000 KM (koliko navodno ovaj vrijedi) ogromna razlika,a da ne spominjem još cipele ili internet.SSemir wrote:de da malo razmisljam tvojom logikom:sunny1 wrote:joj ljudi ja stvarno ne znam ni ko je taj lik ,ni da li je za tog ferarija zaradio legalno ili ne,stvarno me nije briga.
Ono što ja ne mogu vjerovat je da u našoj BiH,u kojoj ima toliko siromašnih i gladnih ljudi koji ne mogu ni djecu da prehrane i koji jedva sastavljaju kraj s krajem,ima takvih ljudi kojima je važnije da se vozaju u mašinama od pola miliona KM.
Ljudi,pa ja da imam toliko para da mogu ferrarija kupit,nebi ga uzela ako ništa zbog sramote i obraza, jer kakvi su to ljudi koji furaju s takvim monstrumima kroz grad samo da bi ih svi vidjeli i da bi im svi zavidjeli,a vamo neko plače jer ne može hljeba da se najede.
vozis auto od 10 000 (lupam): ne mogu vjerovat je da u našoj BiH,u kojoj ima toliko siromašnih i gladnih ljudi koji ne mogu ni djecu da prehrane i koji jedva sastavljaju kraj s krajem,ima takvih ljudi kojima je važnije da se vozaju u mašinama od 10 000 KM....a mogla si kupiti jugu od 500 KM.
placas za internet 20 KM (lupam): ne mogu vjerovat je da u našoj BiH,u kojoj ima toliko siromašnih i gladnih ljudi koji ne mogu ni djecu da prehrane i koji jedva sastavljaju kraj s krajem,ima takvih ljudi kojima je važnije da bacaju mjesecno 20 KM na internet..
imas mobitel od 200 KM (lupam): ne mogu vjerovat je da u našoj BiH,u kojoj ima toliko siromašnih i gladnih ljudi koji ne mogu ni djecu da prehrane i koji jedva sastavljaju kraj s krajem,ima takvih ljudi kojima je važnije da se hodaju sa mobitelom od 200KM.
nosis cipele od 100 KM ( lupam): ne mogu vjerovat je da u našoj BiH,u kojoj ima toliko siromašnih i gladnih ljudi koji ne mogu ni djecu da prehrane i koji jedva sastavljaju kraj s krajem,ima takvih ljudi kojima je važnije da se hodaju u tako skupoj odjeci...
mozemo ovako u nedogled...
curo draga, svako zivi u skladu sa svojim mogucnostima, svi se suosjecaju sa sirotinjom, neko pomaze koliko moze, ali ne uskracuje niko sebi zadovoljstvo samo radi tudjeg zadovoljstva.
treba biti covjek pa ne biti ljubomoran, biti sretan zbog tudjeg uspjeha, ne omalozavati tudja postignuca..
ne govorimo ovdje o seljacima, mahalashima, nego o ljudima i njihovim manama, karakternim nedostacima.
jadan je ovaj forum, a i sajt..na kako niskim granama egzistira...
Nisam rekla da si čovjek u životu treba uskraćivati i ono malo zadovoljstva koje može kupiti novcem,bilo to novi mob. ili auto,ali treba u svemu imati neku mjeru.Ili ,još bolje rečeno,treba znati pronaći onu slavnu "zlatnu sredinu" - malo zadovoljstva za sebe,malo solidarnosti prema drugima i svi su sretni.
- Optimist
#240 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
GoodTaste wrote:'ta ce ferari ... ovaj je brzi
ajmo nova tema
Zelim da ih vidim na crti. FF i GTR
-
lavic
#241 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
Cestitke i jednom i drugom vlasniku na sjajnom izboru i nek dugo uzivaju u svojim ljepotanima, dai h nikad ni ne zagrebu.
A ljubomore kod nas nikad nije nedostajalo tako da psi laju a karavani prolaze.
A ljubomore kod nas nikad nije nedostajalo tako da psi laju a karavani prolaze.
- E&E
#242 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
Kako smo mi samo napacen narod... Dobro nam je kakvi smo.
-
ELA_BIH
#243 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
Pozdrav svima ,
Zaista neznam ciji je ovo Ferrari niti me zanima. Ako je od Ormana , onda to postujem jer sam cuo da jako posteno rade i da radnicima izmiruju obaveze i to postujem. Dolazim iz jednog grada gdje isto ima dosta privatnika , jakih auta , helikoptera koje kakvih privatnih itd itd.
Sta mene zaista boli jeste jedan slucaj koji se u nas desava. Privatnik jedan , gradjevinska firma u tom smislu nesto . Ima 140 radnika od toga 25 prijavljeno , ima vozni park sigurno u vrijednosti ovog jednog ferarija. tj bmw x5 , cayenne , a8 , a7 itd itd... Plate kasne po 8 mjeseci , a sve nova auta kupuje . I kad treba da bude plata znate sta kaze radnicima . Sta vi hocete valja meni kupiti novo auto znate posto je valja to odrzavati , nemogu vam ovaj mjesec biti plate bit ce nekad drugi put .... zamislite bezobrazluka FUUJJJ!!!!!! eh to ne volim ...
POZZ!!!
Zaista neznam ciji je ovo Ferrari niti me zanima. Ako je od Ormana , onda to postujem jer sam cuo da jako posteno rade i da radnicima izmiruju obaveze i to postujem. Dolazim iz jednog grada gdje isto ima dosta privatnika , jakih auta , helikoptera koje kakvih privatnih itd itd.
Sta mene zaista boli jeste jedan slucaj koji se u nas desava. Privatnik jedan , gradjevinska firma u tom smislu nesto . Ima 140 radnika od toga 25 prijavljeno , ima vozni park sigurno u vrijednosti ovog jednog ferarija. tj bmw x5 , cayenne , a8 , a7 itd itd... Plate kasne po 8 mjeseci , a sve nova auta kupuje . I kad treba da bude plata znate sta kaze radnicima . Sta vi hocete valja meni kupiti novo auto znate posto je valja to odrzavati , nemogu vam ovaj mjesec biti plate bit ce nekad drugi put .... zamislite bezobrazluka FUUJJJ!!!!!! eh to ne volim ...
POZZ!!!
-
medoIL
#244 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
Cuj onog kaze Orman ratni profiter
Sine od njihove familije samo je Tito bolje zivio u bivsoj jugi tako da ti ta prica pada u vodu...
- Edin H.
#245 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
Sta to ima veze?medoIL wrote:Cuj onog kaze Orman ratni profiterSine od njihove familije samo je Tito bolje zivio u bivsoj jugi tako da ti ta prica pada u vodu...
Mnogi su prije rata dobro zivjeli, pa sada jedva sastavljaju kraj s krajem
- suzzy_q
#246 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
svaka cast vlasniku!
- Gorštak
#247 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
Otvorih novu temu prije nego sam vidio ovu.
Dakle, danas u Jošanici na naplatnim kućicama ispred mene Ferrari kabriolet, po slobodnoj procjeni nov, na bh tablama.
Zna li forumska mahala o kojem se modelu radi i ko je ponosni vlasnik?
Dakle, danas u Jošanici na naplatnim kućicama ispred mene Ferrari kabriolet, po slobodnoj procjeni nov, na bh tablama.
Zna li forumska mahala o kojem se modelu radi i ko je ponosni vlasnik?
- Gorštak
#248 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
Update: proguglah slike, radi se o modelu F430 spider.
- moa
#249 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
Mi smo generalno ljubomoran i zavidan narod ali ovdje sto mozes naci negativnosti ne mozes ni u najgorem filmu.karlheinz_kummenige wrote:Molio bih ove sto pisu da imaju provjerene informacije o dugovanjima, monopolima, nekavlitetno odradjenim poslovima i svim ostalim nepravilnostima da ih iznesu! Ili neka nadju citat ili bilo sto negativno sto je neko relevantan izjavio ili napisao, pa neka stavi ovdje...Kad vec mogu sa tolikom sigurnoscu pisati ove optuzbe, neka nam onda prezentiraju!
Firma posluje i osnovana je bez ikakvih zaduzenja i zaposljava preko 150 radnika kojima nikad plata, a ni doprinosi nisu kasnili ni dana i to ce vam svaki radnik potvrditi! Neka se javi osoba koja se obratila ovim ljudima za pomoc, a da je nije dobila! I pricati da imaju neka enormna dugovanja prema rafineriji Brod su smijesna, jer uopce ne posluju s njima...
Bolesna je kolicina ljubomore i zavisti koja izvire iz pojedinih postova... U krajnjem slucaju, apsolutno je bespredmetno raspravljati o motivima kupovine ovog automobila...Zasto ja sebi kupujem najbolji mobitel koji mogu da priustim??? Zato sto mogu, sto mi je cejf, a nikoga ne zakidam time....Smijesno...
Neka je vlasniku hairli i neka uziva a ostalo fakat nije nasa briga.
-
hzsa22
#250 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
Ovog Nissana je nabavio lik iz Gornjeg Vakufa/Uskoplja. Tacnije, Uskoplja
Stara svercerska obitelj.
Sin sada ima svoju zastupnicku firmu. Inace je postovalac lika i djela Nissana (ima vec nekakvog GTR-Z ako se ne varam)