Ferrari FF 2012 registriran u BiH
- awaken
#101 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
.
Last edited by awaken on 14/05/2012 22:56, edited 1 time in total.
-
GoodTaste
#102 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
Haettenschweiler wrote:Ne znam kako vi na to gledate ali bi mene bilo stid dati tolike pare za nešto od čega nemam apsolutno nikakve finansijske koristi. To je vjerovatno stvar odgoja.
http://www.dailymail.co.uk/news/article ... -15bn.html
U emisiji na HRT-u jedan njemac je rekao nesta u fazonu:"Ne zelim da mi na nagrobnoj ploci pise da ovde lezi najbogatiji mrtvac". Tako nesta ...
Uzivaj u zivotu, nema drugog.
Dabogda kupio jos 8432948 skupljih modela od ovog, i svako drugi ko ima pare a nije mu zao.
-
akobogda
#103 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
Jebo nas mentalitet! Kako cemo ovako napredovati kad neko uzme sebi lijep auto svako "odakle je? kriminal! kreten!" suti vise u pm!
- JThomas
#104 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
nije ni to bez razloga. sve predrasude nastaju sa razlogom. al' ako u nas postoje strašno bogati a pošteni ljudi, orman je jedan od njih.
-
Mlad i Nevin
#105 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
A razmislite malo, on mora imati nešto ovako bijesno i zbog marketinga. Kad neko deseti ugovara poslove sa njim reći će, vidi ga voza Ferarrija, garant je jako uspješan itd...Ne može biznismen doći sa Renaultom na neke važne poslovne sastanke. Možda je Ferarri malo pretjerivanje ali ako ima brdo zarađenih para a plus to mu je bio jedan od snova, zašto da se ne počasti nečim ovakvim. Pa Abramovič baca pare na neke Jahte po 800 miliona pa nikom ništa....
-
otsam
#106 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
to je bilo davno... nekada davno...
ma boli me kurac za davno a i za ovog ffa i za vlasnika
ma boli me kurac za davno a i za ovog ffa i za vlasnika
-
ins
#107 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
Neko zivi na drvetu, a neko uziva u svemu onome sto savremeni svijet nudi, ukljucujuci i auta.Haettenschweiler wrote:Ne znam kako vi na to gledate ali bi mene bilo stid dati tolike pare za nešto od čega nemam apsolutno nikakve finansijske koristi. To je vjerovatno stvar odgoja.
Ja se trudim biti medju ovim drugima, a ti mozes i ovaj prvi put odabrati. Tvoj izbor.
-
Haettenschweiler
#108 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
Malo sam skeptičan kod biznismena koji vozaju Ferarije, Hamere, Lambordžinije...imam osjećaj da su to ili kriminalci ili ljudi koji žive 200 na sat kao npr. Majk Tajson. Danas pije najskuplji šampanjac, troši stotine hiljada na tigrove, mjenja auta kao čarape a već sutra nema za germe. Meni bi više povjerenja ulio recimo jedan Audi a8 sa vozačem.Mlad i Nevin wrote:A razmislite malo, on mora imati nešto ovako bijesno i zbog marketinga. Kad neko deseti ugovara poslove sa njim reći će, vidi ga voza Ferarrija, garant je jako uspješan itd...Ne može biznismen doći sa Renaultom na neke važne poslovne sastanke. Možda je Ferarri malo pretjerivanje ali ako ima brdo zarađenih para a plus to mu je bio jedan od snova, zašto da se ne počasti nečim ovakvim. Pa Abramovič baca pare na neke Jahte po 800 miliona pa nikom ništa....
Last edited by Haettenschweiler on 12/05/2012 20:29, edited 1 time in total.
-
Haettenschweiler
-
Haettenschweiler
#110 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
ins wrote:Neko zivi na drvetu, a neko uziva u svemu onome sto savremeni svijet nudi, ukljucujuci i auta.Haettenschweiler wrote:Ne znam kako vi na to gledate ali bi mene bilo stid dati tolike pare za nešto od čega nemam apsolutno nikakve finansijske koristi. To je vjerovatno stvar odgoja.
Ja se trudim biti medju ovim drugima, a ti mozes i ovaj prvi put odabrati. Tvoj izbor.
Ne znam možda je stvarno do mene ali da sam na njegovom mjestu
-
talić
#111 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
Prvo svi treba da shvatimo da svako od nas posmatra svijet iz svog rakursa i da je tu postoje razlike.
Pitanje moralnosti je također problematično jer kao što bi vlasnik automobila mogao odlučiti da umjesto automobila od 700.000 kupi automobil od 100.000 i da 600.000 podjeli radnicima ( jer su i oni zaslužni za uspjeh firme) tako isto i mi koji svaki mjesec potrošimo bar 100 maraka na gluposti bi mogli odvojiti 30 KM mjesečno i prehraniti jedno dijete u Africi.
Pitanje je da li je moralno i pustiti vodu u WC šolju poslije pišanja dok 1/3 ljudi na planeti nema dovoljno vode.
Pitanje moralnosti je također problematično jer kao što bi vlasnik automobila mogao odlučiti da umjesto automobila od 700.000 kupi automobil od 100.000 i da 600.000 podjeli radnicima ( jer su i oni zaslužni za uspjeh firme) tako isto i mi koji svaki mjesec potrošimo bar 100 maraka na gluposti bi mogli odvojiti 30 KM mjesečno i prehraniti jedno dijete u Africi.
Pitanje je da li je moralno i pustiti vodu u WC šolju poslije pišanja dok 1/3 ljudi na planeti nema dovoljno vode.
-
costacurta
#112 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
Jebeš zemlju koja FFa nema
!
-
akobogda
#113 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
Kome boli k___ za to?talić wrote:Prvo svi treba da shvatimo da svako od nas posmatra svijet iz svog rakursa i da je tu postoje razlike.
Bosna je i losija nego afrika. Nismo mi America sad da saljemo u Afriku pare!
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#114 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
Kupio ga je čovjek koji je u privatluku još od prije rata. Radi 20 h dnevno. Ima, a imao je i prije.
Ko je meni kriv što vozim starudiju ili neki ovdje samo biciklo.
Par ljudi koje poznajem znaju lika i kažu da je on pošteniji sa ovom FF nego pola jadova sa novijim VW.
Ko je meni kriv što vozim starudiju ili neki ovdje samo biciklo.
Par ljudi koje poznajem znaju lika i kažu da je on pošteniji sa ovom FF nego pola jadova sa novijim VW.
-
KENJAC
#115 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
Mozda malo off ali izgovara se LamborGini.... toliko.... nastavite !Haettenschweiler wrote:Malo sam skeptičan kod biznismena koji vozaju Ferarije, Hamere, Lambordžinije...imam osjećaj da su to ili kriminalci ili ljudi koji žive 200 na sat kao npr. Majk Tajson. Danas pije najskuplji šampanjac, troši stotine hiljada na tigrove, mjenja auta kao čarape a već sutra nema za germe. Meni bi više povjerenja ulio recimo jedan Audi a8 sa vozačem.Mlad i Nevin wrote:A razmislite malo, on mora imati nešto ovako bijesno i zbog marketinga. Kad neko deseti ugovara poslove sa njim reći će, vidi ga voza Ferarrija, garant je jako uspješan itd...Ne može biznismen doći sa Renaultom na neke važne poslovne sastanke. Možda je Ferarri malo pretjerivanje ali ako ima brdo zarađenih para a plus to mu je bio jedan od snova, zašto da se ne počasti nečim ovakvim. Pa Abramovič baca pare na neke Jahte po 800 miliona pa nikom ništa....
-
casanova123
#116 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
ja jos nikoga sredo nisam a da je rekao lamborgini.. svi govore lambordzini.. xd
-
Haettenschweiler
#117 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
KENJAC je u pravu.
Izgovor glasova u italijanskom jeziku:

Izgovor glasova u italijanskom jeziku:

-
Rob_Atl
#118 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
nego kol' ko ovo konja ima?? Steta sto ga nea gdje razvuc
Ma i da ga narko diler voza sa ima veze cojek se snasao kako se snasao nismo mi tu da sudimo ljudima, ferari je do jaja dobar, i nadam se da je ugradio kakav dobar alarm da ga ne digne neko
, imam osjecaj da ovo pali samo na otisak prstiju ili ociju kako god 
-
medoIL
#121 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
Sta je vam ljudi
Orman je medju prvim otvorio benzinske pumpe u BiH , svi znam kakva se lova tu vrti , poznajem covjeka , sin mu hoda sa mojom prvom komsinicom u Kiseljaku
i mogu mu reci da mi se vise svidja njegov ukus za auto nego za cure
... A vidi ovih dusmana
Jedva cekaju da ga negdje slupa.
- mO k3
#122 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
Postenim lopovlukom zaradio
,,,,
-
lajkujMe
#123 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
A ja furam ferrarijeeeem po kiseljaku ooo kiseljaku i tvoj makadameee
Hajd mozda za 10 godina bude imao dovoljno autoputa da probudi motor te zvijeri ma da vjerujem da je na Vc sigurno malo jace stisnuo gas
Hajd mozda za 10 godina bude imao dovoljno autoputa da probudi motor te zvijeri ma da vjerujem da je na Vc sigurno malo jace stisnuo gas
-
casanova123
#124 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
kakvi ste vi to ljudi.. sta vas briga odakle mu za auto.. ZARADIO JE.. evo opet da kazem . ZARADIO!!!
ako ne znate sta to znaci onda se potrudite, izadjite i radite jace pa cete i vi imati.. mozda nije on zaradio ali zato jesu njegov otac i dedo koji su dobar znoj prolili da do ovoga dodju..
e svasta.. samo u BiH ima da cim neko radi, cim neko ima para, cim je neko uspjesan da je odmah lopov i kriminalac..
sto se tice auta, predobar je.. neka se navoza koliko moze i neka ga ne slupa
ako ne znate sta to znaci onda se potrudite, izadjite i radite jace pa cete i vi imati.. mozda nije on zaradio ali zato jesu njegov otac i dedo koji su dobar znoj prolili da do ovoga dodju..
e svasta.. samo u BiH ima da cim neko radi, cim neko ima para, cim je neko uspjesan da je odmah lopov i kriminalac..
sto se tice auta, predobar je.. neka se navoza koliko moze i neka ga ne slupa
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#125 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
Iskreno boli me racku i za njega i za njegov ferrari
Ali kada vidis na stranici ove firme koje masine imaju...jebes jedan obicni ferrari 
Kada mogu gasiji, cele i ostali kurci vozati skupa auta i imati onlike pare.... ovaj bar ima legalno pokrice...
Kod nas je idalje glavni problem sto se ne vrsi ispitivanje porijekla imovine... nove vile,auta,stanovi,firme sjevaju sa svih strana.... niko nikome ne odgovara
ako imas pare...radi sta hoces, kako si dosao do njih nije ni vazno ...
Kada mogu gasiji, cele i ostali kurci vozati skupa auta i imati onlike pare.... ovaj bar ima legalno pokrice...
Kod nas je idalje glavni problem sto se ne vrsi ispitivanje porijekla imovine... nove vile,auta,stanovi,firme sjevaju sa svih strana.... niko nikome ne odgovara