Ferrari F430 spider na bh tablama

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Gorštak

#1 Ferrari F430 spider na bh tablama

Post by Gorštak »

Danas ja na naplatne kućice u Jošanici kad se ispred mene ubaci nov Ferrari F430 spider :-) ali na bh tablama :shock:

Živo me interesuje ko li je ponosni vlasnik?
Je li megaprivrednik, perač para, diler, plaćeni ubica... ili možda samo dobrostojeći freak kojem je propeti konjić afrodizijak pa je žrtvovao štošta da bi sjeo za taj volan.

Baš sam znatiželjan, a na forumu se sve zna :) :sax:
Last edited by Gorštak on 14/07/2012 22:57, edited 2 times in total.
smurf

#2 Re: Ferrari na bh tablama

Post by smurf »

Ferrari na BH tablama bio prije nekih dvanaest, mozda i trinaest godina :-)
Gorštak

#3 Re: Ferrari na bh tablama

Post by Gorštak »

smurf wrote:Ferrari na BH tablama bio prije nekih dvanaest, mozda i trinaest godina :-)
Nisi upravu. Evo sad proguglah. Ipak je svježe registriran.
Evo bio je i topic
http://www.klix.ba/forum/viewtopic.php? ... 1&start=50

Ipak, ne mislim da se radi o tom. Ovaj je kabriolet i dvosjed, nije FF.
Industrialyzer

#4 Re: Ferrari F430 spider na bh tablama

Post by Industrialyzer »

Image

Koji ba Ferrari prije 13 godian na BH tablicama ? :lol: :lol: :lol: :lol:
Mr.Fundamental

#5 Re: Ferrari F430 spider na bh tablama

Post by Mr.Fundamental »

Imao je Gaši Ferrarija. Bio mu je zaplijenjen nakon što je uhapšen, a kada su ga osudili, mislim da je i prodat.
S4mpion

#6 Re: Ferrari F430 spider na bh tablama

Post by S4mpion »

Jeste skuzili Ferrari 599 GTO,cesto parkiran u Pofalicima ispred kafica(nisam siguran kako se zove)izmedju igralista Trece gimnazije i Bristola-znaci direkt na trotoaru pored glavne ceste :-)
nidokralj

#7 Re: Ferrari F430 spider na bh tablama

Post by nidokralj »

ma nemojte se ljudi opterecivati ciji je Ferrari, po nasem narodu sve su mafijasi , ubice,reketari.... :-) ne mozes nas ubijediti da je regularno kupljen
klixo

#8 Re: Ferrari F430 spider na bh tablama

Post by klixo »

Gorštak wrote:Danas ja na naplatne kućice u Jošanici kad se ispred mene ubaci nov Ferrari F430 spider :-) ali na bh tablama :shock:

Je li megaprivrednik, perač para, diler, plaćeni ubica... ili možda samo dobrostojeći freak kojem je propeti konjić afrodizijak pa je žrtvovao štošta da bi sjeo za taj volan.

Vala halal mu pita nek ga je kupio samo zbog takvih kao ti. A ti sad drkaj po njemu.
Melami

#9 Re: Ferrari F430 spider na bh tablama

Post by Melami »

najgori su ovi sto ih brane, kao mi ljubomorni.
Prostom racunicom dodjes do zakljucka da je nemoguce postenom covjeku ovo kupiti i to je tako, Zemlja je skoro izasla iz rata i svi su poceli od nekog pocetka, tako da ne znam ko bi mogao tako firmu dici na noge za kratak period i imati milione i milione ako nije bilo nekakvih skrivenih igraca. Da ne pricamo o tome da ovakva auta vozaju samo politicari, tj njihovi sinovi, a sad kako oni imaju toliko ''ustedjevinu'' znamo svi.
nemojte pricati suplje neka ga, zaradio posteno itd. Ne pricamo o mercedesu, audiju,bmw, infinitiju itd, pricamo o ferariju.
Kao sto neko rece, imo je Gasi nekog ferarija, a znamo ko je on.
klixo

#10 Re: Ferrari F430 spider na bh tablama

Post by klixo »

Melami wrote:najgori su ovi sto ih brane, kao mi ljubomorni.
Prostom racunicom dodjes do zakljucka da je nemoguce postenom covjeku ovo kupiti i to je tako, Zemlja je skoro izasla iz rata i svi su poceli od nekog pocetka, tako da ne znam ko bi mogao tako firmu dici na noge za kratak period i imati milione i milione ako nije bilo nekakvih skrivenih igraca. Da ne pricamo o tome da ovakva auta vozaju samo politicari, tj njihovi sinovi, a sad kako oni imaju toliko ''ustedjevinu'' znamo svi.
nemojte pricati suplje neka ga, zaradio posteno itd. Ne pricamo o mercedesu, audiju,bmw, infinitiju itd, pricamo o ferariju.
Dobro taj idiot , al sto se pljuje po ljudima poput Ormana , HIFE i slicnim , kada bi svako od vas zelio biti na njegovom mjestu. Ljudi sposobni , ne gube vrijeme po forumima vec rade.
technoGeek

#11 Re: Ferrari F430 spider na bh tablama

Post by technoGeek »

Kao da je rat jucer zavrsen... Ima ljudi sto rade vec dugo, pa i nek rade od neki dan ako imaju dobru ideju uspjet ce... Moze jedan Bingo kupiti 5 ovakvih, ali sta ce mu to u zivotu ? Nisu svi isti niti ih auta privlace :)
groove

#12 Re: Ferrari F430 spider na bh tablama

Post by groove »

vlasnik je mirza soljanin... dobio ga kao miraz :lol:
iceman2010

#13 Re: Ferrari F430 spider na bh tablama

Post by iceman2010 »

technoGeek wrote:Kao da je rat jucer zavrsen... Ima ljudi sto rade vec dugo, pa i nek rade od neki dan ako imaju dobru ideju uspjet ce... Moze jedan Bingo kupiti 5 ovakvih, ali sta ce mu to u zivotu ? Nisu svi isti niti ih auta privlace :)
Ne može se zaraditi bez početnog kapitala. Eto i Bingo bez marke napravio lanac prodavnica. Nije nego čovjek dobio bingo lutrije bih, pa onda napravio lanac prodavnica. Da nije bilo binga sa svojom idejom je mogao guzicu obrisati. I ja sam znao da će npr posao sa fiskalnim kasama biti unosan, ali nisam imao kapital i veze da pokrenem posao.

Sent from my LT18i using Tapatalk 2
smurf

#14 Re: Ferrari F430 spider na bh tablama

Post by smurf »

Industrialyzer wrote: Koji ba Ferrari prije 13 godian na BH tablicama ? :lol: :lol: :lol: :lol:
Koji god da je Ferrari je. Smijes li se kladiti? Odredi lokaciju, zovnemo forumase da se najedemo i napijemo i ako ne dokazem autenticnost fotografije stare 12-13 g. ja platim ceh, u suprotnom ti. Moze?
Mislim da nijedan Gasijev nije bio na BH tablama, ali to vec ne mogu tvrditi.
Optimist

#15 Re: Ferrari F430 spider na bh tablama

Post by Optimist »

Gasijev je bio f360 Modena spider, na njemackim tablicama. Neko rece da je prodat, pogresno, sva auta su mu vracena i stoje u njegovoj garazi gdje su i prije bila.
smurf

#16 Re: Ferrari F430 spider na bh tablama

Post by smurf »

A zar on nije imao dva, prvog sa tvrdim krovom pa su mu ga uzeli i onda kabriolet koji je takodjer bio privremeno oduzet? Ovo pitam cisto onako jer mi se negdje taj info provrtio kroz glavu.
goran16v

#17 Re: Ferrari F430 spider na bh tablama

Post by goran16v »

Melami wrote:najgori su ovi sto ih brane, kao mi ljubomorni.
Evo ko se poceo zaliti na stanje u zemlji... :x Prvo dovuci svoje dupe iz emigracije da bi imao pravo ikome istra reci vezano za ovu zemlju. Do tad si nista vise nego mis koji je zdusio kad je zagustilo. Budu bar toliko obazriv o cemu imas pravo da se javljas kad vec nisi imao muda da ostanes (da se vec vratis). Drugo rat je zavrsen prije vise od 16 god i pricati da je zemlja skoro izasla iz rata je smijesno isto kao sto da je Svabo ili ex Yu Titov pionir 1961. godine rekao da je zemlja skoro izasla iz rata.
Sto se Ferrarija na bh tablama od prij 12-13 god tice ja sam jednom na Ilidzi vidio takav auto i navodno je bio u vlasnistvu Stanica.
aleckovic

#18 Re: Ferrari F430 spider na bh tablama

Post by aleckovic »

Cestitke vlasniku, neka mu je sa srecom, da i kupi jos bolji kada izadje.
tag33

#19 Re: Ferrari F430 spider na bh tablama

Post by tag33 »

Zar je bitno ciji je?
johntra

#20 Re: Ferrari F430 spider na bh tablama

Post by johntra »

Gaši, odnosno klan Keljmendija, su imali dvije F430 Spiderke, samo nisam siguran da li su obje bile na stranim tablama, ili je jedan od njih imao naše table..Gašijev je imao italijanske, ako se ne varam....
postojao je Ferrari prije 12-13 godina na bh tablama, ima slika sa Makarske rivijere, 360 Modena...ja sam čuo da je to neki Ero, ali eto, možda je i Stanić...
ovi što su gradu trenutno, nisu 599, nego Californie koje je iznajmio Philip Morris za promociju tokom SFF...
aleckovic

#21 Re: Ferrari F430 spider na bh tablama

Post by aleckovic »

Mr.Fundamental wrote:Imao je Gaši Ferrarija. Bio mu je zaplijenjen nakon što je uhapšen, a kada su ga osudili, mislim da je i prodat.
Nije ga imao, auto bilo vlasnistvo covjeka iz Mostara, Gasi ga iznajmljivao za 5.000 KM mjesecno.

Sada Gasija svaki dan sutaju u Zenici, zube mu izvaljuju, jos samo 20 godina pa ce na slobodu :D
insomnia78

#22 Re: Ferrari F430 spider na bh tablama

Post by insomnia78 »

iceman2010 wrote:
technoGeek wrote:Kao da je rat jucer zavrsen... Ima ljudi sto rade vec dugo, pa i nek rade od neki dan ako imaju dobru ideju uspjet ce... Moze jedan Bingo kupiti 5 ovakvih, ali sta ce mu to u zivotu ? Nisu svi isti niti ih auta privlace :)
Ne može se zaraditi bez početnog kapitala. Eto i Bingo bez marke napravio lanac prodavnica. Nije nego čovjek dobio bingo lutrije bih, pa onda napravio lanac prodavnica. Da nije bilo binga sa svojom idejom je mogao guzicu obrisati. I ja sam znao da će npr posao sa fiskalnim kasama biti unosan, ali nisam imao kapital i veze da pokrenem posao.

Sent from my LT18i using Tapatalk 2
Sta ima dobio Bingo, ne znam od kud ti ta informacija.

s' moje sokocalo
sLLayer

#23 Re: Ferrari F430 spider na bh tablama

Post by sLLayer »

u zadnje vrijeme pravo dobri auta sam vidio na nasim tablama, audija r8, galarda, 2 ferarija :zoka:
Industrialyzer

#24 Re: Ferrari F430 spider na bh tablama

Post by Industrialyzer »

smurf wrote:
Industrialyzer wrote: Koji ba Ferrari prije 13 godian na BH tablicama ? :lol: :lol: :lol: :lol:
Koji god da je Ferrari je. Smijes li se kladiti? Odredi lokaciju, zovnemo forumase da se najedemo i napijemo i ako ne dokazem autenticnost fotografije stare 12-13 g. ja platim ceh, u suprotnom ti. Moze?
Mislim da nijedan Gasijev nije bio na BH tablama, ali to vec ne mogu tvrditi.

Joj jarane ti bi zbog slike haos pravio :lol: Ja znam da je tad bilo jako tesko, skoro pa i nemoguce, registrovati Ferarija kod nas pa mi je malo cudno. Ako imas sliku postavi i to je to.

'90ih je Dragana Mirkovic vozala Diablo-a kad je ovdje narod najvise patio pa sto nece i sad ljudi kupovati dobra auta
Gorštak

#25 Re: Ferrari F430 spider na bh tablama

Post by Gorštak »

Gorštak wrote:Danas ja na naplatne kućice u Jošanici kad se ispred mene ubaci nov Ferrari F430 spider :-) ali na bh tablama :shock:

nidokralj wrote:ma nemojte se ljudi opterecivati ciji je Ferrari, po nasem narodu sve su mafijasi , ubice,reketari.... :-) ne mozes nas ubijediti da je regularno kupljen
Na osnovu čega si zaključio da su sve mafijaši, ubice i reketari?
Ja to nisam napisao.
klixo wrote:Vala halal mu pita nek ga je kupio samo zbog takvih kao ti. A ti sad drkaj po njemu.
Takvo auto na bh tablama je bez sumnje kuriozitet. Ne zavidim ponosnom vlasniku, ne osuđujem ga, ne divim mu se (kao ti naprimjer). Pitao sam o njemu iz čiste znatiželje. Mahalaš u meni. :D
Post Reply