Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Feromoni (pheromones) - Definition: A chemical secreted externally by an organism to send information to members of the same species.
To su oni mirisi sto prirodno proizvodimo da privucemo partnere za "parenje" postoje i oni sto se kupe u radnji, kao sto je AXE-ov CLIX (pogledati reklame na dnu posta )....koliko vam je bitno culo mirisa kad je u pitanju privlacnost...tacnije do koje mjere ste svjesni vaznosti cula mirisa kakvi mirisi (prirodni) vas privlace....
ne znam ti reci kakvi me prirodni mirisi privlace. ili mi neko mirise ili ne i to je presudno kad pricamo o iskljucivo fizickoj privlacnosti. nikakav parfem ne moze skriti taj prirodni miris.
znaci da, culo mirisa odlucuje na kraju price
anais_nin wrote:Feromoni (pheromones) - Definition: A chemical secreted externally by an organism to send information to members of the same species.
To su oni mirisi sto prirodno proizvodimo da privucemo partnere za "parenje" postoje i oni sto se kupe u radnji, kao sto je AXE-ov CLIX (pogledati reklame na dnu posta )....koliko vam je bitno culo mirisa kad je u pitanju privlacnost...tacnije do koje mjere ste svjesni vaznosti cula mirisa kakvi mirisi (prirodni) vas privlace....
pa svaki put je nesto drugo to ti mogu objasniti samo u onom momentu kad nanjusim
anais_nin wrote:Feromoni (pheromones) - Definition: A chemical secreted externally by an organism to send information to members of the same species.
Vjerovatno najbitnije, samo sto se o tom ne govori ili nesvjesno ne pridaje vaznost. Ja mladu pomirisem i odma znam kako ce nam biti tj. kakav cu ja biti
Autor: debela Poslano: 24/10/2006 17:58
ne znam ti reci kakvi me prirodni mirisi privlace. ili mi neko mirise ili ne i to je presudno kad pricamo o iskljucivo fizickoj privlacnosti. nikakav parfem ne moze skriti taj prirodni miris.
znaci da, culo mirisa odlucuje na kraju price
bas kao sto to @debela fino obrazlozi, prenaglasen parfem je samo smetnja, prirodni miris se trazi