FERHATOVIĆ - PETICA usluga katastrofalna
-
bkozica
#1 FERHATOVIĆ - PETICA usluga katastrofalna
Već desetak godina pokušavam da promjenim sliku o usluzi kod Ferhatovića, i uđem da pojedem ćevape koji su najbolji, i sa vrata nema ni odgovora na dobar dan, sellam ništa. Nema ni izvolite, bujrum, imate mjesta ovdje, sačekajte malo itd. Na mogu ni dobiti čašu vode za dijete, čeka se po 15 min i kad pođemo kažu a Vaša voda. Strašno. Šta Vi mislite o njima ? Kakva su Vaša iskustva ?
- anjusha
- Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim
#2 Re: FERHATOVIĆ - PETICA usluga katastrofalna
ma usluga- srednja zalost.
ali sto su im cevapi mali...............
za tuge i zalosti!
ali sto su im cevapi mali...............
za tuge i zalosti!
- Neelix
#3 Re: FERHATOVIĆ - PETICA usluga katastrofalna
Mali, ali tehnicari 
makar znas da si pojeo MESO, a ne gomilu brasna i aditiva (primjer: zeljin cevap od 10 cenata)
najbolji cevapi u sarajevu
makar znas da si pojeo MESO, a ne gomilu brasna i aditiva (primjer: zeljin cevap od 10 cenata)
- JThomas
#4 Re: FERHATOVIĆ - PETICA usluga katastrofalna
usluga solidna, ćevapi odlični, ali neću više iz principa da dajem 7 km za 130 gr faširanog, ako i toliko...
-
patrius
#5 Re: FERHATOVIĆ - PETICA usluga katastrofalna
Iz principa ili iz neceg drugog,ne daj brateJThomas wrote:usluga solidna, ćevapi odlični, ali neću više iz principa da dajem 7 km za 130 gr faširanog, ako i toliko...
- anjusha
- Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim
#6 Re: FERHATOVIĆ - PETICA usluga katastrofalna
ma jok, ja kad odem iz ferhatovica smatram da sam sanjala to meso a ne ga pojela- koliko ga bude.Neelix wrote:Mali, ali tehnicari
sto Thomas kaze ako i 130 grama za te pare- nije vrijedno toga.
ama neka ga turisti jedu tamo po tim cijenama.
ja mogu i na neka druga, manje napucana mjesta
-
Bandierra Rossa
#7 Re: FERHATOVIĆ - PETICA usluga katastrofalna
Zar osim "Mrkve" postoji još neka ćevapdžinica na čaršiji???

-
obala
#8 Re: FERHATOVIĆ - PETICA usluga katastrofalna
Petica-usluga srednja zalost, ali cevapi za 10!!!
Kao sto je neko vec napisao, znas da jedes meso, iako su mali. Ja imam super iskustvo sa Ferhatovic-Devetkom, usluga super, ljubazno osoblje, a cevapi mmmmm
Mrkva- NIKAD VISE!!! Zadnji put kada sam bila, donijeli su mi ugljenisane cevape koji su unutra bili zivi, muz ih vratio, donijeli opet, iste, nisam ih okusila
, ali su ih uredno naplatili. Katastrofa!
Mrkva- NIKAD VISE!!! Zadnji put kada sam bila, donijeli su mi ugljenisane cevape koji su unutra bili zivi, muz ih vratio, donijeli opet, iste, nisam ih okusila
- Neelix
#9 Re: FERHATOVIĆ - PETICA usluga katastrofalna
da nisu vrijedni 7km - naravno da nisu, ta cijena je bezobrazno velika, ali toliko kostaju svugdje na carsiji. a ako vec dajem te pare - makar cu ih dati za meso, a ne za brasno.anjusha wrote:ma jok, ja kad odem iz ferhatovica smatram da sam sanjala to meso a ne ga pojela- koliko ga bude.Neelix wrote:Mali, ali tehnicari
-
lolo_lolo
#10 Re: FERHATOVIĆ - PETICA usluga katastrofalna
ne znam jeste li probali u hodzicu,prekoputa petice
cevapi su fantazija,jeo sam na mnogim mjestima,ali ovdje su najbolji
usluga i nije nesto,cijena 7
na carsiji samo je zeljo (izvolte ima mjesta,iako je cesto puno) 6 km,ali su losi cevapi
znam da vecinom stranci jedu u zelji,kao i raja iz drugih gradova,dok su sarajlije pretezni nastrojene ovom djelu kod(jel se kaze vijecnica ili vjecnica
)
cevapi su fantazija,jeo sam na mnogim mjestima,ali ovdje su najbolji
usluga i nije nesto,cijena 7
na carsiji samo je zeljo (izvolte ima mjesta,iako je cesto puno) 6 km,ali su losi cevapi
znam da vecinom stranci jedu u zelji,kao i raja iz drugih gradova,dok su sarajlije pretezni nastrojene ovom djelu kod(jel se kaze vijecnica ili vjecnica
- -danTe-
#11 Re: FERHATOVIĆ - PETICA usluga katastrofalna
slazem se s @Neelixom i @obalom...ubjedljivo najbolji cevapi u gradu,bar znas sta jedes...a usluga,nista poosebno,ali ni nista losija nego na ostalim mjestima...tako da...

- Dioda
#12 Re: FERHATOVIĆ - PETICA usluga katastrofalna
Neelix wrote:da nisu vrijedni 7km - naravno da nisu, ta cijena je bezobrazno velika, ali toliko kostaju svugdje na carsiji. a ako vec dajem te pare - makar cu ih dati za meso, a ne za brasno.anjusha wrote:ma jok, ja kad odem iz ferhatovica smatram da sam sanjala to meso a ne ga pojela- koliko ga bude.Neelix wrote:Mali, ali tehnicari
Po meni ubjedljivo najukusniji cevapi na cijeloj Carsiji
Sto se tice usluge,nisam imala neku vecu zamjerku,cak mislim da su zene koje tamo rade ljubaznije nego bilo gdje drugo. Sto se tice donosenja vode,desilo mi se jednom da zena zaboravi,sto i ne mogu pretjerano zamjeriti jer vidjeh da je fakat prenakrcano. I nije mi bilo mrsko ustati i traziti vodu
Cevapi na drugim mjestima i nisu cemu,a cijena je potpuno ista. Jedino sam primjetila da svi gundjaju da su cevapi mali,al meni je vala bezze kad vidim cevape velicine sudjukice (kao sto je slucaj u Zmaju),a ne lice uopste ni na sta
Samo fakat svi pretjeruju sto se tice cijene
-
nikad_izvini
#13 Re: FERHATOVIĆ - PETICA usluga katastrofalna
Iskreno, najbolji ćevapi su kad ih kupiš kod Mujanića, lagano razbaciš roštilj i tako
Mogu se kupiti i teleći ćevapi 
- muha_sa
#14 Re: FERHATOVIĆ - PETICA usluga katastrofalna
Toplo preporucujem cevape kod Hodzica A
al ne preko puta "Petice " vec na caršiji i to u bivšoj "SPORT" cevabdzinici---cevabdzinici koju je dugo držo Ferhatovic Ešref.
- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
#15 Re: FERHATOVIĆ - PETICA usluga katastrofalna
Ćevapi u Specijalu su 5 KM i meni su sasvim ok... 
-
pOZz
#16 Re: FERHATOVIĆ - PETICA usluga katastrofalna
Zmaj i tačka.

-
Dendrlix
#17 Re: FERHATOVIĆ - PETICA usluga katastrofalna
Meni medju najboljim.Romeo 80 wrote:Ćevapi u Specijalu su 5 KM i meni su sasvim ok...
-
duboka_misao
#18 Re: FERHATOVIĆ - PETICA usluga katastrofalna
i to onaj na stanici,neznam sto ali mi nekako bolji od onih u hrasnompOZz wrote:Zmaj i tačka.![]()
-
pOZz
#19 Re: FERHATOVIĆ - PETICA usluga katastrofalna
Fura vas ba Compact.

Da, da, upravo taj.duboka_misao wrote:i to onaj na stanici,neznam sto ali mi nekako bolji od onih u hrasnompOZz wrote:Zmaj i tačka.![]()
- ultima_palabra
#20 Re: FERHATOVIĆ - PETICA usluga katastrofalna
Sarajevski ćevapi su po meni jedna od najprecjenjenijih stvari na svijetu. Ne mogu ni blizu travničkim i banjalučkim 
- Neelix
#21 Re: FERHATOVIĆ - PETICA usluga katastrofalna
ultima_palabra wrote:Sarajevski ćevapi su po meni jedna od najprecjenjenijih stvari na svijetu. Ne mogu ni blizu travničkim i banjalučkim
to ko da kazes da su argentinske lasagne bolje od talijanskih. ili indijsko vino bolje od francuskog.
- ultima_palabra
#22 Re: FERHATOVIĆ - PETICA usluga katastrofalna
Kakvo poređenje, još reci da su ćevapi nastali u SANeelix wrote:ultima_palabra wrote:Sarajevski ćevapi su po meni jedna od najprecjenjenijih stvari na svijetu. Ne mogu ni blizu travničkim i banjalučkim![]()
to ko da kazes da su argentinske lasagne bolje od talijanskih. ili indijsko vino bolje od francuskog.
-
duboka_misao
#23 Re: FERHATOVIĆ - PETICA usluga katastrofalna
ja pristajem jesti banjalucke i travnicke ako mi ultima_palabra bude dostavljao na kucnu adresu do tada...
- ja.neron
#24 Re: FERHATOVIĆ - PETICA usluga katastrofalna
isprobano i garantujem da su najbolji u Sarajevunikad_izvini wrote:Iskreno, najbolji ćevapi su kad ih kupiš kod Mujanića, lagano razbaciš roštilj i takoMogu se kupiti i teleći ćevapi
- ja.neron
#25 Re: FERHATOVIĆ - PETICA usluga katastrofalna
a meni je isto tako bolja subotička feta od grčkeultima_palabra wrote:Sarajevski ćevapi su po meni jedna od najprecjenjenijih stvari na svijetu. Ne mogu ni blizu travničkim i banjalučkim