Feminnem ce fakat biti zabranjen na Eurosongu
Moderator: _BataZiv_0809
-
BiHFLEX
#1 Feminnem ce fakat biti zabranjen na Eurosongu
Ova njihova pisma je fakat kopija od grupe ABBA pjesme Waterloo iz 1974 poslusajte pa se uvjerite. Zar nije zabranjeo kopirati druge j*ba ih ja. Samo ce obrukati nasu domovinu ako odu sa ovom pismom. Ali opet nema ..... bez katolicke. 
-
HamzaC
Pomenuti citat je sa stranice:
http://www.myledbury.co.uk/eurovision/eurovision_qa.asp
i odnosi se na pjesmu "Ne brini"!
http://www.myledbury.co.uk/eurovision/eurovision_qa.asp
i odnosi se na pjesmu "Ne brini"!
-
papak_eliminator
samo me interesuje da li ce ijedan poslijeratni eurosong proci bez skandala....
zasto se samo prosle godine radilo tako sto se odabere JEDAN izvodjac pa se onda biraju pjesme?
zasto to nisu napravili i ove godine? nego ovako davali laznu nadu i pravili Grand/Folk paradu....
k'o sto Deen rece "Trehni me babo od sljivu"....
zasto se samo prosle godine radilo tako sto se odabere JEDAN izvodjac pa se onda biraju pjesme?
zasto to nisu napravili i ove godine? nego ovako davali laznu nadu i pravili Grand/Folk paradu....
k'o sto Deen rece "Trehni me babo od sljivu"....
-
renBa 999
FAKAT, ali FAKAT mi je fucking ziri zgadio Eurosong ove godine. Uopce nemam zelju da ista dalje pratim vzano za taj fest.
Ne mogu da vjerujem da mogu dopustiti da presudi par njihovih prodanih glasova u odnosu na deset hiljada glasova pretplatnika od cijih novaca oni dijele svoje honorare, a pri tome im se ukus svodi na tri smijesne djevojcure i toljage iz HR...
Nek se lijepo provedu djevojke, nek se ispropagiraju o nasem trosku, nek nakupuju sebi novih krpica od nasih para i NEKA NAS IZBLAMIRAJU svojim glasinama i PAPANSKIM NASTUPOM...
tako nam i treba:
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
SUPER NAM JE!!!

Ne mogu da vjerujem da mogu dopustiti da presudi par njihovih prodanih glasova u odnosu na deset hiljada glasova pretplatnika od cijih novaca oni dijele svoje honorare, a pri tome im se ukus svodi na tri smijesne djevojcure i toljage iz HR...
Nek se lijepo provedu djevojke, nek se ispropagiraju o nasem trosku, nek nakupuju sebi novih krpica od nasih para i NEKA NAS IZBLAMIRAJU svojim glasinama i PAPANSKIM NASTUPOM...
tako nam i treba:
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
SUPER NAM JE!!!
-
vaginalna_manipulacija
Feminnem će biti diskvalificiran jedino ako stručno povjerenstvo EBU-a utvrdi da je pjesma plagijat (a napominjem da svaku pjesmu provjeravaju).
Drugog razloga nema.
To što Neda Parmać nije iz BiH ne može dovesti do diskvalifikacije Feminnema.
Kad je Dino Merlin mogao dovesti onu crnu Francuskinju da otpjeva s njom duet koji je predstavljao BiH na Eurosongu, onda može i Neda nastupati za BiH. I tada su pravila natjecanja bila ista!
Gotova stvar!
Drugog razloga nema.
Kad je Dino Merlin mogao dovesti onu crnu Francuskinju da otpjeva s njom duet koji je predstavljao BiH na Eurosongu, onda može i Neda nastupati za BiH. I tada su pravila natjecanja bila ista!
Gotova stvar!
-
papak_eliminator
kolega, ne talasajpitt wrote:A jel mogu ja da te tresnem od sljivu:D Ne bih bas puno...
:D
na zvanicnom sajtu Eurovision Song Contest nema nista vezano za plagijat nase pjesme. Skandal se objavio za lane,tele, pile JUTRO pjesmu - pobjednicu u SCG.
http://www.esctoday.com/news/
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Vagina...uprska ga i ti sad
..."crna francuskinja"... jel ima veze sto je crna
?
-
vaginalna_manipulacija
Otkud ti sad to da Vesna Andree pokušava dati državljanstvo BiH Nedi Parmać? Ne znam gdje to pročita?
Počinjemo izmišljati...
To da Mojca Rataj nije dobra skijašica je moje mišljenje. To Andree nije rekla.
Da, imaju hrvatski pasoš. Pa što ne bi imale kad s njim mogu putovati bilo gdje? A uz hrvatski mogu imati i bosanski, niko im to ne može osporiti. I u tom im pasošu mjesto prebivališta nije Hrvatska nego BiH (osim Nedi).
Ovako se bar neće morati blamirati i tražiti vizu za Ukrajinu.
To da Mojca Rataj nije dobra skijašica je moje mišljenje. To Andree nije rekla.
Da, imaju hrvatski pasoš. Pa što ne bi imale kad s njim mogu putovati bilo gdje? A uz hrvatski mogu imati i bosanski, niko im to ne može osporiti. I u tom im pasošu mjesto prebivališta nije Hrvatska nego BiH (osim Nedi).
-
novalic
samo jedna upadica... celine dion, kanadjanka, je na euroviziji predstavljala svicarsku.... i pobijedila...vaginalna_manipulacija wrote:Feminnem će biti diskvalificiran jedino ako stručno povjerenstvo EBU-a utvrdi da je pjesma plagijat (a napominjem da svaku pjesmu provjeravaju).
Drugog razloga nema.
Gotova stvar!
-
nebi
Pravi domo- ljub,nema sta.vaginalna_manipulacija wrote:
-
vikica
meni se cini da danima na ovom forumu samo jedna osoba brani one 3
i bolje bi bilo da sa tim prestane jer ne moze nikako da me ubjedi da pjesma i one icemu valjaju.pa pobogu cijela bosna je protiv njih i to je vise nego ocito!!!!najbolje bi bilo da smo u polufinalu i da ispadnemo odmah u startu nego da se sramotimo pred evropom.pjesma je ocajno losa i to je gotova stvar,samo je do naroda da li ce dozvoliti da ih par debila iz zirija na celu sa vesnom handri godinama!!!
-
Nenadv24
Skandal nije vezan za pjesmu "Jutro" nego za CG grupu "No Name" i njihovu pjesmu "Zauvijek Moja" koja je plagijat(mogu reći jer sam slušao i njihovu i original pjesme).papak_eliminator wrote:kolega, ne talasajpitt wrote:A jel mogu ja da te tresnem od sljivu:D Ne bih bas puno...
na zvanicnom sajtu Eurovision Song Contest nema nista vezano za plagijat nase pjesme. Skandal se objavio za lane,tele, pile JUTRO pjesmu - pobjednicu u SCG.
-
novalic
kakav ziri takve i pevaljke...vikica wrote:meni se cini da danima na ovom forumu samo jedna osoba brani one 3 kucke i bolje bi bilo da sa tim prestane jer ne moze nikako da me ubjedi da pjesma i one icemu valjaju.pa pobogu cijela bosna je protiv njih i to je vise nego ocito!!!!najbolje bi bilo da smo u polufinalu i da ispadnemo odmah u startu nego da se sramotimo pred evropom.pjesma je ocajno losa i to je gotova stvar,samo je do naroda da li ce dozvoliti da ih par debila iz zirija na celu sa vesnom handri godinama!!!
-
papak_eliminator
Da, sorry, skandal je plagijat No Name-a, a Jutro je SKANDALOZNO dobilo ravno NULA bodova od crnogorskih clanova zirija.Nenadv24 wrote:Skandal nije vezan za pjesmu "Jutro" nego za CG grupu "No Name" i njihovu pjesmu "Zauvijek Moja" koja je plagijat(mogu reći jer sam slušao i njihovu i original pjesme).papak_eliminator wrote:kolega, ne talasajpitt wrote:A jel mogu ja da te tresnem od sljivu:D Ne bih bas puno...
-
vaginalna_manipulacija
Mislim da bi ovo trebalo još jednom ponoviti svima:
by novalicsamo jedna upadica... celine dion, kanadjanka, je na euroviziji predstavljala svicarsku.... i pobijedila...
-
papak_eliminator
Ne bi se trebale koristiti rijeci tipa: kucke, drolje, flundre, itd itd...
Valjda imate dovoljno bogat vokabular
Valjda imate dovoljno bogat vokabular
-
vaginalna_manipulacija
vikica wrote: hallloooooo pa ovu pjesmu moze otpjevat i celine dion i pavarotti ali ona kad je ona groznaaaaaa ne moze se uljepsat.kucke ce nas obrukati i gotovo
Ooooooooooooooooooo Bože...
Pa nije riječ o pjesmi (svi smo se složili da pjesma nije čemu), nego je riječ je o tome je li pjesma plagijat ili ne, i poenta u vezi spominjanja celine dion je zbog nastupa strane državljanke koja će, zajedno s državljankama BiH, predstavljati BiH na Eurosongu!
Sad jasno?!