Da ne duzim, djecak je privremeno udomljen, spasen s ulice, trazi stalni dom, ljubav i paznju
Javite se na [email protected] za spajanje sa njegovim trenutnim skrbnicima
Moderator: anex

MAcke koje su u coporu obicno niko od nas i ne dira, ali kad nadjes mace koje je tek progledalo i ostavljeno na milost i nemilost vanjskom svijetu, normala da ces ga spasiti...Edoxxx wrote:Kod mene pred kucom takvih maca ima na desetine ... gdje bi mi bio kraj kad bi svaku spasavao?
jel i on kod tebe?mIRCerka wrote:
Da ne duzim, djecak je privremeno udomljen, spasen s ulice, trazi stalni dom, ljubav i paznju
Javite se na [email protected] za spajanje sa njegovim trenutnim skrbnicima
Nije, on je kod jedne novopecene forumashiceLace wrote:
jel i on kod tebe?
ima ozbiljnu facu al se vidi da je mali i bumbav
onaj moj se izduzio
malo mjauce a do sada sam vec cula: mjau, mr i ffffff (kad smo sinoc prepali jedno drugo ...on mene, ja njega, i on reko fffffff)
pa malo je odskocio i reko ffffffmIRCerka wrote:Nije, on je kod jedne novopecene forumashiceLace wrote:
jel i on kod tebe?
onaj moj se izduzio
malo mjauce a do sada sam vec cula: mjau, mr i ffffff (kad smo sinoc prepali jedno drugo ...on mene, ja njega, i on reko fffffff)
ja sam ti rekla, sad ce ti Cici izgledati ko vanzemaljac kad se izduzi a bice ko onaj veliki krasnici
a za FFFFFF....dok ne pocne skakat od straha u rikverc, nisi ga dovoljno prepala
ja ga nisam ucila da to radi...Lace wrote:pa malo je odskocio i reko ffffffmIRCerka wrote:Nije, on je kod jedne novopecene forumashiceLace wrote:
jel i on kod tebe?
onaj moj se izduzio
ja sam ti rekla, sad ce ti Cici izgledati ko vanzemaljac kad se izduzi a bice ko onaj veliki krasnici
a za FFFFFF....dok ne pocne skakat od straha u rikverc, nisi ga dovoljno prepala
i izduzio se i presladak je...otkrio je moju vrecu-fotelju...susti stiropor i dobro je praviti kolut naprijed
...pada ne meko
![]()
e moje zlato se igra kad god on hoce i kako hoce...ganja igracke, prevrce se...juce je otkrio i da se najlonska kesa klize kad se zaletis i stanes na nju prednjim sapamamIRCerka wrote:ja ga nisam ucila da to radi...Lace wrote:pa malo je odskocio i reko ffffffmIRCerka wrote: Nije, on je kod jedne novopecene forumashice
i izduzio se i presladak je...otkrio je moju vrecu-fotelju...susti stiropor i dobro je praviti kolut naprijed
...pada ne meko
![]()
vidjela si kako stado slusa
nema galame, nema skakanja, pogotovo nema foliranja pred gostima
jedu samo kad gosti dodju:D:D:D
jel i ti njega hranis samo kad gosti dodju ko ja svojeLace wrote:e moje zlato se igra kad god on hoce i kako hoce...ganja igracke, prevrce se...juce je otkrio i da se najlonska kesa klize kad se zaletis i stanes na nju prednjim sapamamIRCerka wrote:ja ga nisam ucila da to radi...Lace wrote: pa malo je odskocio i reko ffffffi izduzio se i presladak je...otkrio je moju vrecu-fotelju...susti stiropor i dobro je praviti kolut naprijed
...pada ne meko
![]()
vidjela si kako stado slusa
ma ne hranim ja njega...on to sammIRCerka wrote:jel i ti njega hranis samo kad gosti dodju ko ja svojeLace wrote:e moje zlato se igra kad god on hoce i kako hoce...ganja igracke, prevrce se...juce je otkrio i da se najlonska kesa klize kad se zaletis i stanes na nju prednjim sapamamIRCerka wrote: ja ga nisam ucila da to radi...vidjela si kako stado slusa
:D:D
Inace pazi kad budes pakovala kofer, imaju pik da se uvale i spavaju u koferu...husnija zamalo da ode sa mnom u bugojno jednom prilikom...
jos bio majusan, ko kutija cigara...
Ja kuham starce da prodamo stan i pupimo kucu sa okucnicomLace wrote:ma naci cemIRCerka wrote:dusha milada i felix hoce naci ovakvu familiju
a i ako ostane gdje je, nece mu biti lose
i onda se ti odselis...ostavis ih s njihovim mackamamIRCerka wrote:Ja kuham starce da prodamo stan i pupimo kucu sa okucnicomLace wrote:ma naci cemIRCerka wrote:dusha milada i felix hoce naci ovakvu familiju
a i ako ostane gdje je, nece mu biti lose
ya mmacketnjaka...
Lace wrote:i onda se ti odselis...ostavis ih s njihovim mackamamIRCerka wrote:Ja kuham starce da prodamo stan i pupimo kucu sa okucnicomLace wrote: ma naci cea i ako ostane gdje je, nece mu biti lose
ya mmacketnjaka...
ma ja...ti bi husu u torbu a oni nek se dijelemIRCerka wrote:Lace wrote:i onda se ti odselis...ostavis ih s njihovim mackamamIRCerka wrote: Ja kuham starce da prodamo stan i pupimo kucu sa okucnicomya mmacketnjaka...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kakav happyend....
da , dalo se primjetiti da je kod men vjecni rat KO JE RODIO HUSNIJU...
oko ostalih macaka bi se lako podijelili.....
ma ja...ti bi husu u torbu a oni nek se dijeleLace wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kakav happyend....
da , dalo se primjetiti da je kod men vjecni rat KO JE RODIO HUSNIJU...
oko ostalih macaka bi se lako podijelili.....