Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ameri..generalno je trend da su najpopularnijr tzv. konkavne felge..to ti je ono kad se vanjski dio krakova kako ide prema centralnom dijelu uvlace..ako si vidjao originalne Audi RS5 rotor npr
Pozz. Jedno pitanje kupi sam felge bez guma sa mercedesa E klase 18" et 38 8 1/2 jota . E sad me zanima hocu da ih stavim na audi a3 2004 , ali me zanima sljedece koje gume da uzmem dali 235 ili 245 i visinu 40 ili 45 ? Mjerio sam metrom i sirina felge od ruba do ruba je tacno 240 mm.
I de ti to malo bolje izmjeri, sirina od ruba do ruba je 21.59cm. Samo mislim da ce ti te felge viriti van rubova blatobrana, ako opste budu mogle stati.
Iz ličnog iskustva, i iz iskustva poznanika, garantujem da su veoma kvalitetne felge.
Po cijeni spadaju u neku sredinu. Ponuda im je raznovrsna za sve ukusu, a njihov distributer u BiH je AO Leko Mostar, i ima ih u svakom ovlaštenom servisu kupiti.
toniran wrote:Pozz. Jedno pitanje kupi sam felge bez guma sa mercedesa E klase 18" et 38 8 1/2 jota . E sad me zanima hocu da ih stavim na audi a3 2004 , ali me zanima sljedece koje gume da uzmem dali 235 ili 245 i visinu 40 ili 45 ? Mjerio sam metrom i sirina felge od ruba do ruba je tacno 240 mm.
Iz ličnog iskustva, i iz iskustva poznanika, garantujem da su veoma kvalitetne felge.
Po cijeni spadaju u neku sredinu. Ponuda im je raznovrsna za sve ukusu, a njihov distributer u BiH je AO Leko Mostar, i ima ih u svakom ovlaštenom servisu kupiti.
iako su dobre , nijedna mi se nije svidjela , jednostavno ne stoje mazdageotu , barem u 15" velicini
Koji sam ja seljak , gledaj mi liste felgi , nisu nikad vidjele balkana a kamoli BiH
Ja eto govorih da necu alu felge uzimat, al su mi izletile povoljno kod jednog prijatelja, radi se o Dezent V Dark 15'', sta mislite od njima, posto se ja tanko razumijem oko toga
Leon16v wrote:Ja eto govorih da necu alu felge uzimat, al su mi izletile povoljno kod jednog prijatelja, radi se o Dezent V Dark 15'', sta mislite od njima, posto se ja tanko razumijem oko toga
Na kojem automobilu ? Jel Leon ? Ako je sivi mozda bi mu i mogle stajati ... mada one na nekom malom gradskom najbolje stoje ....
Leon16v wrote:Ja eto govorih da necu alu felge uzimat, al su mi izletile povoljno kod jednog prijatelja, radi se o Dezent V Dark 15'', sta mislite od njima, posto se ja tanko razumijem oko toga
Na kojem automobilu ? Jel Leon ? Ako je sivi mozda bi mu i mogle stajati ... mada one na nekom malom gradskom najbolje stoje ....
Clio 2, crveni
A inace crvenom cliu najbolje stoje bijele felge sa sto tanjim krakovima
U zivotu sam mrzio dvoje felge, jedne su one trokrake, povracalo mi se od njih, sreca nestadose, a druge su ove replike od M6 sto ih stavljaju na svaku skulu.
Inace od felgi volim prave, da ne tresu
OZ na alfi, mercedes w210 avantgard felge, uredan bbs, to uvijek volim vidjeti.
Lijepo tom stoje, teže je naci bijele, bile su po piku neke OZ Racing bijele ali 17ke, sto je meni preveliko.
A uzet cu ove V Dark, jer sam dogovorio zamjenu neku, dajem neki mobitel + 200 KM, a pošto mi je prijatelj, mogu birati Continental Eco Contact 3 ili Vredestein Sportrac 3 da mi stavi
Lijepo tom stoje, teže je naci bijele, bile su po piku neke OZ Racing bijele ali 17ke, sto je meni preveliko.
A uzet cu ove V Dark, jer sam dogovorio zamjenu neku, dajem neki mobitel + 200 KM, a pošto mi je prijatelj, mogu birati Continental Eco Contact 3 ili Vredestein Sportrac 3 da mi stavi