Većina djece koja su bila u Zingiri Pingiri danas imaju svoju djecu
A ja tad bio mladić u najboljim godinama
Većina djece koja su bila u Zingiri Pingiri danas imaju svoju djecu
Za djecu ti prvo treba fizicke snage pa sve ostalo
no_sikiriki wrote: ↑20/02/2022 22:42 Ko se sjeća Tamagotchija? Nama su ih nastavnici redovno oduzimali, kao što danas rade s mobitelima. Umjesto da pratiš na čašu, ti čistiš kakicu i hraniš cukicu.![]()
ljubicasti limun wrote: ↑20/02/2022 22:46no_sikiriki wrote: ↑20/02/2022 22:42 Ko se sjeća Tamagotchija? Nama su ih nastavnici redovno oduzimali, kao što danas rade s mobitelima. Umjesto da pratiš na čašu, ti čistiš kakicu i hraniš cukicu.![]()
ja, ja! nijedan mi nije prezivio![]()
Šta mu dođe onaj Dino? Ja se njega sjećam....i Del Piera....i Maldinija - u dresu reprezentacije.

¤ jelena ¤ wrote: ↑20/02/2022 23:59Šta mu dođe onaj Dino? Ja se njega sjećam....i Del Piera....i Maldinija - u dresu reprezentacije.![]()
pa čak i onog švabe Klinsmana....![]()
eo mi sad pred očima kako trči po terenu, žut, mlađahan....jal prva il devedeset prva minuta utakmice, on igra isto.![]()
Elem, neka te još...![]()
![]()
.
A tek zvuk downloadanja igrice....ja sam picio zx spectrum, pinbal, spaceraiders, horacio.....1985...pa dalje..... Sport biliy crtani, tarzan, kalimero, nedjeljni zabavnik, opstanak, nocni program dan i noc, star trek NG, komandos, rambo, rocky, bevery hills cop, die hard, simpsonovi......pape piksi prosinecki, divac, kukoc, petrovic, radza......konverske, leviske.....¤ jelena ¤ wrote: ↑20/02/2022 23:45 commodore 16.....kraj osamdesetih....pa do rata....
kasete.... spectipede, formula, pacman...
mali kasetofon, tv, hrpa kablova.... poveži pa opleti dok se boje ne rastope.![]()
Napomena, "downloadanja" sa kasetofona na "kompjuter".mali_balon wrote: ↑21/02/2022 00:03A tek zvuk downloadanja igrice....ja sam picio zx spectrum, pinbal, spaceraiders, horacio.....1985...pa dalje...¤ jelena ¤ wrote: ↑20/02/2022 23:45 commodore 16.....kraj osamdesetih....pa do rata....
kasete.... spectipede, formula, pacman...
mali kasetofon, tv, hrpa kablova.... poveži pa opleti dok se boje ne rastope.![]()

Dobro si, treba objasnit, mukeNaslovnica wrote: ↑21/02/2022 00:07Napomena, "downloadanja" sa kasetofona na "kompjuter".mali_balon wrote: ↑21/02/2022 00:03
A tek zvuk downloadanja igrice....ja sam picio zx spectrum, pinbal, spaceraiders, horacio.....1985...pa dalje...![]()
![]()

Iliti po naški, Milica Rogatica
babe u menopauzi
kad vec pomenu nocni programdale cooper wrote: ↑20/02/2022 22:26Pa ono...sjednu roditelji pa i ja iz radoznalosti.no_sikiriki wrote: ↑20/02/2022 22:22
Pa tako sam i mislila, znači bila Dinastija poznata/popularna i među mlađima tada.![]()
U mene su starci bili fleksibilni pa sam i noćne programe znao pogledati. Odatle
i opsjednutost Twin Peaksom, tu sam seriju kao dijete još gledao u noćnom programu Tv Novi Sad.![]()
kike i dalje gostuje po vrtićima i ubire finu paru