Fedex informacije...hitno

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
BoGGy5m4ll5

#2 Re: Fedex informacije...hitno

Post by BoGGy5m4ll5 »

Evo evo hitim ! Sad cu da ti prikupim sve potrebmne informacije, izvrsim analizu njihovog poslovanja i popricam sa prestavnicima i dirketorima. Evo samo sto nisam. Strpi se jos malo.
chuchumbamayumbe

#3 Re: Fedex informacije...hitno

Post by chuchumbamayumbe »

casperman wrote:Pozz ljudi treba mi mala pomoć, ako imate neke informacije o fedexu i njegocom poslolvanju u BiH, strategijama koje koristi itd... molim vas ako ima neko ko radi u fedexu može mi dati neke info... unaprijed hvala
Zbog cega ti je to potrebno?
slavkoimamodilera

#4 Re: Fedex informacije...hitno

Post by slavkoimamodilera »

Ako ti treba za seminarski, fino se zaputis na dobrinju, kuc-kuc, dobar dan - dobar dan, ja sam taj i taj, s tog i tog fakulteta i za rad iz toga i toga mi treba par osnovnih informacija o vasoj firmi. Potrudit cu se da vam ne oduzimam previse vaseg dragocjenog vremena, pa ako me mozete uputiti/zakazati sastanak sa direktorom ili ako je on sprijecen sa komercijalnim direktorom/sefom sektora koji moze pruziti takve informacije.

Za normalan pristup ces svugdje dobiti otvorena vrata ;-) Informacije za seminarski neces dobit na forumu, a sve i da uspijes, tuzan bi to bio fakultet na kojem su informacije sa foruma dovoljne za seminarski rad :zjev:
melb26sa

#5 Re: Fedex informacije...hitno

Post by melb26sa »

Casperman, ne znam odakle si ali se potrudi i dodji u predstavnistvo FedExa u Sarajevo i upoznaj sa ljudima koji ti trebaju. Nakon toga sigurno mozes dobiti informacije i putem emaila.

BTW. malo si se kasno sjetio pisati seminarski - obicno treba vise od sedmice da se napise da cemu valja osim ako nisi genije, a tada ti vec ne bi trebala pomoc sa foruma.

PS. Ne radim u FedExu a nisam ni u SA.
Post Reply