Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tomahawk11 wrote:Pogledaj sam naslov teme. Pogledaj i sadrzaj koji postavlja onaj ko je postavio temu. Ne mislis li da je kompleksaski? Nije sporan Noletov kvalitet, ali unizavati Federera ili Rafu je neukusno.
Sto posto se slažem, njih dvojica su dva velikana, i nije čak neukusno nego je više retardirano. Nole igra sezonu života i to je to, ali Roger je no.1 bio 7 ili 8 godina, nek me neko ispravi ako griješim.
Da mu je muka što je zijanio muka mu je, ali ne može se do vijeka biti broj 1.
Medjutim, ako su one izjave što pročitah po portalima istinite onda je on daleko od pravog sportiste.
Tomahawk11 wrote:Pogledaj sam naslov teme. Pogledaj i sadrzaj koji postavlja onaj ko je postavio temu. Ne mislis li da je kompleksaski? Nije sporan Noletov kvalitet, ali unizavati Federera ili Rafu je neukusno.
Sto posto se slažem, njih dvojica su dva velikana, i nije čak neukusno nego je više retardirano. Nole igra sezonu života i to je to, ali Roger je no.1 bio 7 ili 8 godina, nek me neko ispravi ako griješim.
Medjutim, ako su one izjave što pročitah po portalima istinite onda je on daleko od pravog sportiste.
Tačne su, Federer je ispao mali s onakvim izjavama. Što neko reče, više bi volio da izgubi od Bozoljca u finalu GS-a nego od Djokovica na turniru Vlasenica Open.
I Roger je samo covjek. Pitanje je kakav bi komentar dao Nole na publiku da je izgubio mec. Sigurno je da u Rogerovim izjavama ima gorcine, pa se te izjave mogu protumaciti na razne nacine.
BiH-x wrote:I onda se pitaju zasto publika jednostavno ne voli Djokovica
Ko ne voli Đokovića? Ja ga volim, Nole je pravi sportist i pravi uzor mladima - nek se moj sin prvi na njega ugleda.
Ovi što svoje komplekse liječe njegovim uspjehom i što njegov uspjeh projiciraju na narod koji baštini vrijednosti upravo suprotne onima na kojima počiva Noletova karijera su već druga priča...
Ko ne voli Đokovića? Ja ga volim, Nole je pravi sportist i pravi uzor mladima - nek se moj sin prvi na njega ugleda.
Ovi što svoje komplekse liječe njegovim uspjehom i što njegov uspjeh projiciraju na narod koji baštini vrijednosti upravo suprotne onima na kojima počiva Noletova karijera su već druga priča...
A šta baštini taj narod možeš li biti precizniji?
E baška ću tebi crtati ono što je svom dunjaluku jasno...
Prije nego se zaključa, da i ja nešto naškrabam.
Banana Ne kvarite mi Novakove pobjede.
Ovo su strašni momci, krem, imamo sreću da ih pratimo, svu trojicu u naponu snage, što će reći da je tema -
U svim sportovima velikani dolaze i odlaze, pobjeđuju i gube, sve ide u ciklusima. Federer je tako godinama dominirao nad svima i pobjeđivao sve što se moglo pobijediti, onda je došao Nadal pa počeo redovno pobijeđivati Federera, sada je tu Novak koji nje najbolji, za godinu, dvije, pet će to biti neko drugi ko će Novaka pobjeđivati itd itd.
Forma i uspjeh dolaze ali i prolaze, svakome. niko nije cijelu svoju karijeru ostao na vrhu i to je logično i normalno.
Ghost_Rider_XXX wrote:Dajte ba ljudi ostavimo se jebene politike, pričamo o sportu. Zaboli Djokovića i bilo kog sportistu za političke prilike i Kosovo i Metohiju i vražju mater.
Frajer fakat igra, razvaljuje. Kompleksaši koji dodju na ovakve teme da šire neke kvazipolitičke ideje i da se prepucavaju i provociraju, nek' idu na liječenje.
Aham, jasta radi, zaboli ga kurac pa se onda tek tako javi uzvi iz Njemacke i sere kako je Kosov Srbija i uvijek ce biti... Ma ja, gdje ce Nole...