kad tamo red dodika,red covica,pa malo rs-a pa onda opet red dodika,pa covica i sve tako 20 minuta dok nisam prebacio kanal,goni ih u pm. mahnitu
mislim da ovakvo ispiranje mozga nije ni u S.Koreji
da sam normalan definitivno bi poludio
Moderator: anex
grunt wrote:nisam dugo gledao dnevnik na federalnoj,pa eto odlucih uz kafu da pogledam da vidim ima li sta novo u zemlji i svijetu i odavno mi nije tako prisjela![]()
kad tamo red dodika,red covica,pa malo rs-a pa onda opet red dodika,pa covica i sve tako 20 minuta dok nisam prebacio kanal,goni ih u pm. mahnitu
mislim da ovakvo ispiranje mozga nije ni u S.Koreji![]()
Potpis.grunt wrote:nisam dugo gledao dnevnik na federalnoj,pa eto odlucih uz kafu da pogledam da vidim ima li sta novo u zemlji i svijetu i odavno mi nije tako prisjela![]()
mislim da ovakvo ispiranje mozga nije ni u S.Koreji![]()
Gledam pa ne mogu da vjerujem da su bili u stanju onakav dokumentarac da naprave.ultima_palabra wrote:Evo sad pogledah... svakako velika preporukaStupskaBitanga wrote: http://www.federalna.ba/bhs/vijest/7789 ... -60-minutaIako se bavi opštepoznatim stvarima, nikad nije zgoreg se još jednom podsjetiti na genezu bolesti. Svi sagovornici su dobri, ali Srđa Popović nosi film na leđima.
Konačno nešto za pohvaliti i na Federalnoj
Hm da, sad odjednom nema lopovluka kao proslih godina kada je 60 minuta grmila o kriminalu vlastodrzaca, nego se okrece tema i paznja javnosti na fasizam "koji nas okruzuje"karanana wrote:dobra emisija.
mrzili ih, pljuvali.....ali osim njih niko drugi nema da ukaze na fasizam koji se desava u nasoj zemlji i okolini.
Između ostalog, i zbog ove mlade spikerice ne gledam ovo smeće od televizije. Imam osjećaj da će iskočiti iz kutije, koliko ona agresivno i skoro luđački manifestira svoju privrženost dnevnoj politici koja joj diktira nastup.StupskaBitanga wrote:zar im ko gleda Dnevnik? (osim zbog Aide)
istina je da su smanjili price o kriminalu vlastodrzaca, ali ne moze se da i prije nisu ukazivali na fasizam "koji nas okruzuje"dječak sa šibicama wrote:Hm da, sad odjednom nema lopovluka kao proslih godina kada je 60 minuta grmila o kriminalu vlastodrzaca, nego se okrece tema i paznja javnosti na fasizam "koji nas okruzuje"karanana wrote:dobra emisija.
mrzili ih, pljuvali.....ali osim njih niko drugi nema da ukaze na fasizam koji se desava u nasoj zemlji i okolini.
Strasno, strasno, strasno ...poznanik wrote:Između ostalog, i zbog ove mlade spikerice ne gledam ovo smeće od televizije. Imam osjećaj da će iskočiti iz kutije, koliko ona agresivno i skoro luđački manifestira svoju privrženost dnevnoj politici koja joj diktira nastup.StupskaBitanga wrote:zar im ko gleda Dnevnik? (osim zbog Aide)
ja bi prviDa napravimo peticiju da placamo pretplatu Al Jazeeri?
StupskaBitanga wrote:zar im ko gleda Dnevnik? (osim zbog Aide)
StupskaBitanga wrote:Evo gledam na internetu Dnevnik i![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jel njima iko rekao da novinar plasira vijest i da novinar nije komentator, tužilac ili šta već
Ovo je dno dna
A Aida tako agresivno i napadno nastupa da je to užasno
Kad uradi sise onda cu i ja poceti gledati. Ovako mi je bezveze.karanana wrote:pa zbog aide.
Neko mu je nesto iz studija dobacio prije nego sto ce krenuti prilog o teroristi Boletu.Bosanac21 wrote:Sta ovo veceras bi u Dnevniku 3... Vlado Marić umire od smijeha u po vijesti... Katastrofaa
karanana wrote:ovo se s njim vec desilo nekoliko puta.
ja mislim da se napusi.
nikad necu zaboraviti jednom kad je vodio ono na federalnom radiju, zaboravio sam kako se kontakt emisija zove, raja zovu i pricaju o temama a cujes njega kako tipka na tipkovnicu i umire od smijeha.
haha, eno pogledah. od 12:25 do jedno 13. minute dnevnika.
Magazin Start BiH
Čime Turković prijeti Hadžiomeroviću
Magazin Start prvi objavljuje kompletno pismo, bez kraćenja i ikakvih ispravki
http://www.startbih.info/Novost.aspx?novostid=4625