Ako se RS ukine neka budu regije. Nekih 15 regija na nivou BiH i zabrana rada trojnoj koaliciji i njihovim partnerima a onda da vraćaju svaki fenig koji su maznuli.
Potpisujem.
"FEDERACIJA ILI RAZLAZ"
- Novi_Nick
Davy Crockett wrote:rehaktor wrote:
1. Ukinuti RS i Federaciju
2. Drzavno i teritorijalno BiH centralizovati i teritorijalno podijeliti na 5 ili 10 ili kao sto kazes 15 Regija i stotinjak opstina.
3. Troglavoj koaliciji SDS, SDA i HDZ staviti BAN na politicko djelovanje.
4. Sve njih koji su sve popljackali i izdali drzavu BiH da vrate svaki fening. Ako ovo odrade ustupak ce im biti da ne odu u dozivotni zatvor.
-
fadil schtil
razlaz, naravno.
najlonku pod pazuh i u smjeru pavlovica mosta razguli.
hajaa
najlonku pod pazuh i u smjeru pavlovica mosta razguli.
hajaa
-
rehaktor
pa napisah... ukinuti mrsku i sda (bezbeli i sds i hdz)... naravnoDavy Crockett wrote:Ako se RS ukine neka budu regije. Nekih 15 regija na nivou BiH i zabrana rada trojnoj koaliciji i njihovim partnerima a onda da vraćaju svaki fenig koji su maznuli.rehaktor wrote:ja ne kazem da su se srbi bajno proveli, posebno s hrvatima na pocetku rata...Davy Crockett wrote: Da si živio na području koje se zvalo Herceg-Bosna da si bio u koži Srbima iz doline Neretve osjetio bi ti ili protjerivanje ili Dretelj, ili čak "informativne razgovore" a dobar dio onih što su odvedeni nikada se nisu vratili. Za sve neupućene: Dretelj je otvoren 1992. kao logor za Srbe a godinu dana nakon toga je nastavljena hrvatska agresija i dalji tok događaja je svima dobro poznat a 1993. pored Dretelja otvoreni su i logori na Helidromu i u Stocu.
ono sto ja zelim reci, a ti se ne moras sloziti sa mnom, jeste da su bosnjaci mnogo bolje tretirali (i danas tretiraju) srbe nego sto su srbi tretirali ili danas tretiraju bosnjake... zato je mrska neodrziva, zato bosnjaci nikada nece vjerovati srbima iz republike mrske... znaju bosnjaci kako je mrska nastala, pa mi svaki onaj koji je voli i zalaze se za nju djeluje kao krvnik... davy, ako ti volis mrsku i ti si mi krvnik... eto, tako ti je to
Osim ukoliko se ti ne zalažeš za ukidanje RS-a i SDS a zadržao bi SDA i SBiH. Ili sve ili ništa! Biraj!