normala,klupa siroka ima dovoljno igracagroove wrote:nema potrebe za ovaj konflikt. van buyten umjesto dantea a gustavo ionako grije klupu
FC Bayern Munchen
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- simonese
#6251 Re: FC Bayern Munchen
- Partijaner
#6252 Re: FC Bayern Munchen
Bayern ce morati pustiti ovu dvojicu ukoliko zele otici, posto od subote tj. 1 juna stupa FIFA-in kalendar gdje klubovi moraju pustiti igrace na reprezantativno okupljanje, ali kao sto kolega @zeleni
kaze imamo dobru klupu i nema problema za brige.
- ledeni_caj
#6253 Re: FC Bayern Munchen
Jest da je Vedo nas, ali nije da ce njegovi osutati na go kako treba. Umjesto Dantea mogu i ja stajati. 
- Partijaner
#6254 Re: FC Bayern Munchen
Bio bi bolji od Buytena garant. 
- muhafuca
#6255 Re: FC Bayern Munchen
vjerovatno kasnim - al dobar ti avatar praaaaa'oveella wrote:Da Bog da osvojili i kup i bili prvaci Njemacke i Evrope i osvajaci kupa jos 200 godina, a mi imali Kloppa i igrali na ovom nivou kao do sada![]()
Gladezi gladni samo su vam titule bitne, a gdje je tu onaj cejf pogledati voljeni klub kako lijepo igra lopte
- Partijaner
#6257 Re: FC Bayern Munchen
Zlatna generacija 70-tih.
Pizza i Buyto ce kako stvari stoje ostati jos godinu dana u redovima Baye.
- MeanMachine
#6258 Re: FC Bayern Munchen
Sve su prilike da će ostati ta dvojica iako sam bio ubijeđen da barem van Buyten ide, ali pretpostavljam da je povreda Badstubera i njegov predviđeni izostanak od 10 mjeseci glvani razlog za ostanak van Buytena. Pizzaro je jednostavno sjajan džoker za ulaske sa klupe ili zamjenu glavnog napadača na 1- 2 utakmice pa je i taj potez razumljiv.Partijaner wrote:Zlatna generacija 70-tih.![]()
Dante i Luiz Gustavo definitivno propuštaju finale DFB kupa jer je Bayern i zvanično potvrdio da će se njih dvojica već u četvrtak naći u avionu za Brazil. Ipak, mislim da se izostanak Dantea i Gustava može iskompenzirati sa širinom klupe koju Bayern ove sezone ima.
- Partijaner
#6259 Re: FC Bayern Munchen
@MeanMachine, to je to.
Kako su Reus i Kuba otisli pa gajbu Paulanera.

Kako su Reus i Kuba otisli pa gajbu Paulanera.

- MOSALJOZE
#6260 Re: FC Bayern Munchen
"Šanse su 99 posto! Sve je praktično dogovoreno"Timoščuk o prelasku Hajkensa u Real Madrid.
- MOSALJOZE
-
groove
#6262 Re: FC Bayern Munchen
tymo stari strucnjak na klupi, sve znaMOSALJOZE wrote:"Šanse su 99 posto! Sve je praktično dogovoreno"Timoščuk o prelasku Hajkensa u Real Madrid.
- MeanMachine
#6263 Re: FC Bayern Munchen
Čovjek ima informacije "iz prve ruke"groove wrote:tymo stari strucnjak na klupi, sve znaMOSALJOZE wrote:"Šanse su 99 posto! Sve je praktično dogovoreno"Timoščuk o prelasku Hajkensa u Real Madrid.
-
ja71
#6264 Re: FC Bayern Munchen
Sto bih volio da vam se Vedo posere u cejf neg ista
Samo zato sto ste vec unaprijed pobijedili Stuttgart
Cuj oni nece slaviti osvajanje LIge Prvaka jer hoce zajednicki dernek napraviti
Pa kako da vas cojk voli
Pa kako da vas cojk voli
-
pospanko2
#6265 Re: FC Bayern Munchen
Zato nas i trebate voljetija71 wrote:Sto bih volio da vam se Vedo posere u cejf neg ista![]()
Pa kako da vas cojk voli
- vejza00
#6266 Re: FC Bayern Munchen
pa kad nikad neigra, sta drugo da radi nego da siri traceve iz svlacioniceMeanMachine wrote:Čovjek ima informacije "iz prve ruke"groove wrote:tymo stari strucnjak na klupi, sve znaMOSALJOZE wrote:"Šanse su 99 posto! Sve je praktično dogovoreno"Timoščuk o prelasku Hajkensa u Real Madrid.
-
groove
#6267 Re: FC Bayern Munchen
pa tako je. preostalo mu je samo da siri traceve i savjetuje suigrace koji su preparati najbolji za kosu...vejza00 wrote:pa kad nikad neigra, sta drugo da radi nego da siri traceve iz svlacioniceMeanMachine wrote:Čovjek ima informacije "iz prve ruke"groove wrote:
tymo stari strucnjak na klupi, sve zna
- veella
#6268 Re: FC Bayern Munchen
Vi ste joj sto me vuces za jezik... Hajduci i harac rajo harac, blago poredjenje...pospanko2 wrote:Zato nas i trebate voljetija71 wrote:Sto bih volio da vam se Vedo posere u cejf neg ista![]()
Pa kako da vas cojk volimi smo posebni, ili ti ga: MIA SAN MIA
-
pospanko2
#6269 Re: FC Bayern Munchen
Pa, Veella dragi, jesmo li to od nekog ukrali pare i titule?veella wrote:Vi ste joj sto me vuces za jezik... Hajduci i harac rajo harac, blago poredjenje...pospanko2 wrote:Zato nas i trebate voljetija71 wrote:Sto bih volio da vam se Vedo posere u cejf neg ista![]()
Pa kako da vas cojk volimi smo posebni, ili ti ga: MIA SAN MIA
- veella
#6270 Re: FC Bayern Munchen
Niste ukrali igrali ste i osvojili. Samo nacin na koji igrate je prljav (figurativno)...
- veella
#6271 Re: FC Bayern Munchen
Zakljuca vam se tema o bogatasima 
-
pospanko2
#6272 Re: FC Bayern Munchen
Šta je tu prljavo, molim te? Vi uzmete Reusa na klauzule - sve uredu, mi uzmemo Goetzea - Bayern otima igrače... smiješni ste skroz... uvijek ste bili mali klub i bit ćete, dok je Bayerna živog...veella wrote:Niste ukrali igrali ste i osvojili. Samo nacin na koji igrate je prljav (figurativno)...
- Partijaner
#6273 Re: FC Bayern Munchen
Kako smo ga ukrali ?veella wrote:Niste ukrali igrali ste i osvojili. Samo nacin na koji igrate je prljav (figurativno)...
- MeanMachine
#6274 Re: FC Bayern Munchen
Smpatične su tvrdnje uprave i navijača BVB-a kako je Bayernovo dovođenje Goetze-a nastavak politike slabljenja konkurencije kupovinom njihovih najboljih igrača (što kod prelaska Reusa u BVB naravno nije slučaj
), te su tu i tvrdnje da je Goetze bez ikakvog kontakta sa upravom BVB-a prešao u Bayern što prema riječima te iste uprave BVB-a nije džentlmenski (ali u isto vrijeme iza leđa Schalke-a pokušavati dogovoriti prelazak Draxlera u Dortmund, na isti način, naravno jeste džentlmenski
, isto kao i ulijetanje u već dogovoreni transfer Sokratisa iz Werdera u Leverkusen i kupovina tog igrača od strane BVB-a
). Dakle, puno je tu nelogičnosti i nedoslijednosti u ponašanju i izjavama zvaničnika BVB-a, što je i razumljivo jer neće se oni nikad moći pomiriti s tim da su ipak samo jedan provincijski klub koji nema ni novac ni ime kakvo u svijetu fudbala ima Bayern pa da dovode igrače i trenere svjetske klase. Uspjeli su dovesti Reusa (fantastičan transfer) i osvojiti 2 -3 titule pa su odmah pomislili da su se etablirali u samom vrhu evropskog fudbala ali mislim da im je Bayern ove sezone pokazao da su još uvijek jako daleko od tog nivoa ugleda i igre.
-
missko
#6275 Re: FC Bayern Munchen
Vi namjerno brkate pojmove. Bayern uvijek nastoji da oslabi glavnog konkurenta i to po mogucnosti jos u toku takmicenja. Lani je uradjeno isto sa Leverkuzenom jer su im oni bili prepreka a BvB bila vec neuhvatljiva pa oni obznanise da su uzeli Heynkesa i Krosa, ove godine prije glavnog duela obznanjuju kupovinu Götzea.
Ja ne vidim kakve veze kupovina Reusa sa ovim gore navodima ima.
Ja ne vidim kakve veze kupovina Reusa sa ovim gore navodima ima.