BVB mi je draga ekipa, nije vjestacki sastavljena od skupih zvijezda. Oni su ovo do sada postigli radom i trudom, a to se cijeni.
Moglo bi se reci da Bayernu ne lezi BVB (jer ih dugo nisu dobili u bundesligi) i da bi zbog toga mogao BVB osvojiti LP.
Međutim, ja smatram da nije isto igrati derbi u bundesligi i igrati finale LP. Bayern je ekipa koja je zrela, cijela ekipa kao i pojedinci su puni iskustva, narocito iskustva u igranju LP, cak iskustva u igranju finala LP.
Dok je BVB po mom misljenju, neku noc pokazao koliko su nezreli. Protiv onako tankog Reala uz prednost od 4:1 iz prvog susreta, oni su se doveli u situaciju da im se u zadnjih 10-tak minuta tresu gace.
Bayern je na drugoj strani sahranio jednu Barcelonu, koja je, ruku na srce, jos protiv Milana bila zrela za ispadanje. Tako je Bayern pokazao da nema respekta / straha prema drugim ekipama, ma koliko zvucna to imena bila. Ljudi su pokazali da igraju kako bi dali gol vise. Rezultat toga je najubijedljivije ispadanje jedne ekipe u polufinalu LP (7:0 u dva meca).
Ja prednost dajem Bayernu. Ma u stvari, kladim se da ce ovo Bayern glatko dobit 2 razlike