ruku na srce, u ovom trenutku je real 3 puta jaci od barse. Jos ako se oduzme Messi, dobijes ekipu na niovu valensije (ili slicno). Kako su sinoc igrali, Frajburg bi ih uzeo...Partijaner wrote:Kakav Dortmund, tek ce sada da nalete na "pravu ekipu", ova igra Bayerna nije ni sjenka od one iz prosle godine, zutokljunci se se jedva provukli protiv Malage, imali su lagan raspored mora se iskreno reci.
FC Bayern Munchen
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- fatality
#5726 Re: FC Bayern Munchen
- ledeni_caj
#5727 Re: FC Bayern Munchen
04.05.2013 18:30 Borussia Dortmund - FC Bayern München
11.05.2013 15:30 FC Bayern München - FC Augsburg
18.05.2013 15:30 Borussia M'gladbach - FC Bayern München
25.05.2013 20:45 Borussia Dortmund - FC Bayern München
01.06.2013 20:00 FC Bayern München - VfB Stuttgart
Jos toliko u ovoj sezoni. Tako malo nedostaje do nevjerovatnog uspjeha.
11.05.2013 15:30 FC Bayern München - FC Augsburg
18.05.2013 15:30 Borussia M'gladbach - FC Bayern München
25.05.2013 20:45 Borussia Dortmund - FC Bayern München
01.06.2013 20:00 FC Bayern München - VfB Stuttgart
Jos toliko u ovoj sezoni. Tako malo nedostaje do nevjerovatnog uspjeha.
- Partijaner
#5728 Re: FC Bayern Munchen
To isto mozes reci i za Ronalda, znaci otpada ti ta konstatacija.fatality wrote:ruku na srce, u ovom trenutku je real 3 puta jaci od barse. Jos ako se oduzme Messi, dobijes ekipu na niovu valensije (ili slicno). Kako su sinoc igrali, Frajburg bi ih uzeo...Partijaner wrote:Kakav Dortmund, tek ce sada da nalete na "pravu ekipu", ova igra Bayerna nije ni sjenka od one iz prosle godine, zutokljunci se se jedva provukli protiv Malage, imali su lagan raspored mora se iskreno reci.
- fatality
#5729 Re: FC Bayern Munchen
sta mogu reci za ronalda ? ja govorim o tome sto nije igrao sinoc, a ronaldo je koliko se sjecam ipak igraoPartijaner wrote:To isto mozes reci i za Ronalda, znaci otpada ti ta konstatacija.fatality wrote:ruku na srce, u ovom trenutku je real 3 puta jaci od barse. Jos ako se oduzme Messi, dobijes ekipu na niovu valensije (ili slicno). Kako su sinoc igrali, Frajburg bi ih uzeo...Partijaner wrote:Kakav Dortmund, tek ce sada da nalete na "pravu ekipu", ova igra Bayerna nije ni sjenka od one iz prosle godine, zutokljunci se se jedva provukli protiv Malage, imali su lagan raspored mora se iskreno reci.
edit: bilo kako bilo, finale za pozeljet. Da se vidi ko trenutno kosi a ko vodu nosi
- fatality
#5730 Re: FC Bayern Munchen
a kad smo vec kod neigranja?
zna li neko razlog ? ili covjek nije htio da ucestvuje u potopu ?
zna li neko razlog ? ili covjek nije htio da ucestvuje u potopu ?
- Partijaner
#5731 Re: FC Bayern Munchen
Pa da Ronaldo ne igra za Real bili bi na nivou Malage, sto mogu slobodno reci, da se i Barca i Real previse oslanjaju na svoju zvijezdu, zato su i ispali.
Ali nije bitno, bilo proslo, finale sam prizeljkivao protiv BvB-a pa nek se krve do mile volje.
Ali nije bitno, bilo proslo, finale sam prizeljkivao protiv BvB-a pa nek se krve do mile volje.
- bingov buraz
#5732 Re: FC Bayern Munchen
Partijaner wrote:http://www.sport1.de/de/fussball/fussba ... 12229.html
Evo Don Jupp najavio definitivno odlazak u penziju. Svaka ti cast majstore, kapa do podasta si ucinio sa ovom ekipom, porazio si jednu veliku ekipu kao sto je jedna Barca, ponizio si ih u oba meca. Ekipu si digao na na jedan veci nivo, stvorio si jednu trodimenzionalnu ekipu, ekipu koja zna igrat i ofanzivno i defanzivnu postavku, BL je osigurana, ostaje jos kup i LP da se okitis sa 3 titule jer si to zasluzio, mnogi ti mogu samo zaviditi, ovakav povratak nakon nijedne titule ne osvojene prosle sezone nije niko mogao ocekivati, to mogu samo velike ekipe.
Alles gute Jupp !!!
7 Jupp
- Jack Be Nimble
#5733 Re: FC Bayern Munchen
Nije osvojio ali je svako iz aviona vidio da su talent i da mogu opet do 1/2 finala dogurati bez problema. Kao sto su 2010. Nije da su bili u raspadu sistema prosle godine pa nisu se znali sa loptom sastaviti (kao barca u zadnjih 9 dana), sreca ih nije htjela.Partijaner wrote:Nigdje veze, pa evo ako vec pricas o tom "dizanju iz pepela", onda mozes isto reci za Juppa, koji prosle godine nije nijednu titulu osvojio, dok je sada vec titula u ligi osvojena, igraju zavrsnicu u kupu i u LP. Znaci prosle godine 0= titula, dok mu se sad smijesi 3 titule. Prosle godine su izgubili finale u svom gradu, nemas pojma koliko je bio psihicki udar na ekipu, o tom su pricali cijela ekipa i da im treba neko vrijeme da to zaborave, znaci poslije onog nesretnog finala da se opet sad vrate nije niko ocekivao pa cak i ja koji simpatise ovak klub.Jack Be Nimble wrote:I da uzmu 3 titule ipak nece biti ko Barsa 2009 jer je Pep podigao Barsu iz pepela i niko to nije ocekivao od njih. Svi smo manje vise znali da je Bayern jedan od glavnih favorita zajedno sa Barsom i Realom na pocetku sezonu, a znamo jer su imali dvije sanse da osvoje pa nisu uspjeli. Nekako isto ko Njemacka, vidi se da imaju kvaliteta ali na kraju izdahnu.
- Partijaner
#5734 Re: FC Bayern Munchen
Ma vratice se Barca opet, samo Bgm tesko, msm da je vrijeme Xavi-a proslo, ulazi u godine polahko, nije on vise kao nekad. Treba ce dobra zamjena i za njega i za Iniestu, a tesko da ces takava 2 genijalca vise igdje naci, mozda Svajni. 
- Partijaner
#5735 Re: FC Bayern Munchen
MOzdaleškarenje wrote:Mozda PjanicPartijaner wrote:Ma vratice se Barca opet, samo Bgm tesko, msm da je vrijeme Xavi-a proslo, ulazi u godine polahko, nije on vise kao nekad. Treba ce dobra zamjena i za njega i za Iniestu, a tesko da ces takava 2 genijalca vise igdje naci, mozda Svajni.
- marshall_bug
#5736 Re: FC Bayern Munchen
Ovaj Bayern se nije dizao iz pepela. Prošle godine su igrali finale kupa i izgubili. Igrali su finale LP (izbacili puno jači Real Madride nego sad) i izgubili. Što znači da su bili pravo dobra ekipa samo na kraju ostali bez svega, ove godine vjerovatno ta sudbina čeka Dortmund.Partijaner wrote:Nigdje veze, pa evo ako vec pricas o tom "dizanju iz pepela", onda mozes isto reci za Juppa, koji prosle godine nije nijednu titulu osvojio, dok je sada vec titula u ligi osvojena, igraju zavrsnicu u kupu i u LP. Znaci prosle godine 0= titula, dok mu se sad smijesi 3 titule. Prosle godine su izgubili finale u svom gradu, nemas pojma koliko je bio psihicki udar na ekipu, o tom su pricali cijela ekipa i da im treba neko vrijeme da to zaborave, znaci poslije onog nesretnog finala da se opet sad vrate nije niko ocekivao pa cak i ja koji simpatise ovak klub.
- Partijaner
#5737 Re: FC Bayern Munchen
Moram i ovdje postaviti ovog majstora, jos jednom svaka cast bratu.

- Mišo_Kovač
#5738 Re: FC Bayern Munchen
Žiku Nojera što se gradi

-
Mustang1
#5739 Re: FC Bayern Munchen
Ovi redari mi nikako nisu jasni .. Ako ti igrac govori da pustis covjeka pobogu pusti ga .. Budi tu ali sta cupas koji klinac vidis da ga svi grle i smiju se ..Kad ga vec nisi uspio sprijeciti da dodje do njih to ti je posao valjda
- Bep
#5740 Re: FC Bayern Munchen

Kako piše "The Sun" Lewandowski najbliži Bayernu.
Ja mislim da je ovaj transfer davno završen samo se čeka oficijelna objava od strane klubova, a to će se dogoditi poslje finala UCL.
- aveos
#5741 Re: FC Bayern Munchen
Koji ce da bjezi onda mario ili drugi mario 
- Bep
#5742 Re: FC Bayern Munchen
Kao prvo ne znam da je Lewandowski potreban uopšte. Najprije da će Gomez napustiti Bayern, ali moje mišljenje je da on i Robben ne smiju biti prodani.
- MaroonBrigade
#5743 Re: FC Bayern Munchen
ja bih robbena pustio bez odstete, samo nek' ideBep wrote:Kao prvo ne znam da je Lewandowski potreban uopšte. Najprije da će Gomez napustiti Bayern, ali moje mišljenje je da on i Robben ne smiju biti prodani.
- Bep
#5744 Re: FC Bayern Munchen
Robben jeste sebičan, ali koliko znači bayernu nismo ni svjesni. Utakmice protiv Juventusa i Barcelone je odigrao vrhunski.MaroonBrigade wrote:ja bih robbena pustio bez odstete, samo nek' ideBep wrote:Kao prvo ne znam da je Lewandowski potreban uopšte. Najprije da će Gomez napustiti Bayern, ali moje mišljenje je da on i Robben ne smiju biti prodani.
- MaroonBrigade
#5745 Re: FC Bayern Munchen
Mnogo puta je zakazao u jakim/kljucnim tekmama.
- Bep
#5746 Re: FC Bayern Munchen
Istina da je prošle sezone promašio sezonu, zbog njega smo ostali bez BL, bez LP, ali ne treba zaboraviti šta je radio prije tog, onaj volej untitedu, odlučujući gol protiv fiorentine itd. Ovo što sam vidio protiv Juventusa i Barcelone je stari Arjen Robben, samo puno borbeniji. I on je svjestan da je prošlu sezonu zajebao, da je zakazao kad je najviše trebalo, sad hoće da se iskupi i na dobrom je putu.MaroonBrigade wrote:Mnogo puta je zakazao u jakim/kljucnim tekmama.
- MOSALJOZE
#5747 Re: FC Bayern Munchen
Finale Mubarek Olsun svim Bavarcima.
ps:Vella jesam ti rekao
- simonese
#5748 Re: FC Bayern Munchen
Veella se usro,zna da im je dzenazaMOSALJOZE wrote:Finale Mubarek Olsun svim Bavarcima.
- MOSALJOZE
#5749 Re: FC Bayern Munchen
Ma ja sam njemu prije 2+ mjeseca pisao kako će BVB i BM igrati u finalu.Sad ta dzenaza,jest da izgledamo superiorno,ali ne treba HIN podcjeniti.simonese wrote:Veella se usro,zna da im je dzenazaMOSALJOZE wrote:Finale Mubarek Olsun svim Bavarcima.
- Logovan
#5750 Re: FC Bayern Munchen
Oni samo rade svoj posao, trude se da zarade svoju platu, nisu oni krivi.Bubalo1 wrote:Ovi redari mi nikako nisu jasni .. Ako ti igrac govori da pustis covjeka pobogu pusti ga .. Budi tu ali sta cupas koji klinac vidis da ga svi grle i smiju se ..Kad ga vec nisi uspio sprijeciti da dodje do njih to ti je posao valjda