Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
burgundy wrote:Koliko je finala Bayern izgubio do sad?Ja znam za dva.
Sezona 1981/82- Aston Villa-Bayern 1:0
Sezona 1986/87- Porto-Bayern 2:1
Sezona 1998/99- Manchester-Bayern 2:1
Sezona 2009/10- Bayern-Inter 0:2
Sezona 2011/12-Bayern-Chelsea 1:1 ( penali 3:4 )
veella wrote:
Carles Busquets Barroso
Kanta od golmana, ali mi je ostao u sjecanju kada je spasio sina tako sto se bacio paradom u stanu dok mu je zena peglala. Pegla pala a on je paradom uhvatio da ne padne na dijete
Jel Sergia? Dijete se isprepadalo peglom, pa sad pada čim neko malo zamahne
veella wrote:
Carles Busquets Barroso
Kanta od golmana, ali mi je ostao u sjecanju kada je spasio sina tako sto se bacio paradom u stanu dok mu je zena peglala. Pegla pala a on je paradom uhvatio da ne padne na dijete
Jel Sergia? Dijete se isprepadalo peglom, pa sad pada čim neko malo zamahne
Jupp Heynckes je za danas najavio ozbiljnost i neopuštanje na derbi utakmici protiv Nurnberga: "Pripremamo se kao da smo u situaciji da su nam potrebni bodovi. Nema opuštanja, moramo ostati u ritmu."
Što se tiče sastava, poznato je da će Mario Gomez igrati otpočetka, a vjerovatno će biti još rotacija u ekipi, ali Heynckes to nije želio otkriti.
Prjenos na ES2 Srbija biće i linkovi
Niko kao Bayern, ovaj zadnji je najbolniji.
Meni zadnji i '99 su neuporedivi, ali je razlika u tome sto je taj iz '99 zalijecen osvajanjem protiv Valensije, a ovaj nije jos, andam se da hoce .
Kad se Gomez vrati u formi, odleprsat ce ti taj Mandzukic ko iz picke. I dosad si vise sa 945894 nickom po redu. Zar nakon 3. bana ne vidis da si nepozeljan na forumu sa takvom retorikom?!
BHF_Manijak wrote:Kad se Gomez vrati u formi, odleprsat ce ti taj Mandzukic ko iz picke. I dosad si vise sa 945894 nickom po redu. Zar nakon 3. bana ne vidis da si nepozeljan na forumu sa takvom retorikom?!
Pitanje je kad ce Gomez da se vrati u formu. Vjerovatno ce Pizarro biti u prvoj protiv Barce.
Prosto me tuga uhvati kad pomislim sta bi samo Dzeko cinio u ovakvom Bayernu.
Jbg, Mandžukić je patentirao tu neku poziciju napadača-defanzivca/trkača i to fercera... teško će ga više neko maknuti sa mjesta prvog napadača. Nevjerovatna transformacija igrača kojeg su smatrali lijenim i neprofesionalnim ranije u karijeri.
Naravno, ne govorim to radi ovog balavca koji nema dvije čiste, nego onako Mandžukić je postao drugi hrvatski "world class" igrač, uz Modrića.