prva od 4!

Moderators: Charuga, Tomahawk11
To je tacno... mada smo se i mi prosle godine prosuli (Bayern).Prowler wrote:a vala, kad pricamo o Bundes Ligi, ruku na srce, Bayern nije ni imao pretjerano snaznu konkurenciju proteklih sezona
Uli Hoeneß nije vlasnik FC Bayern vec samo Manager i nedavno mu se stolica poprilicno drmala. Ova djeca su fans, a fans su vrlo mocna populacija koja ima veci utjecaj na igrace od managera. Sjetimo se kako su vrijedjali Loddara dok je bio sa Lolitom Morenom. Roqueu bi bilo jako tesko da je ostao u Bayernu bas zbog fanova. Po mojem misljenju najbolje fanove u Bundesligi ima FC Schalski, ali sudeci po ekipi ovdje, ni FCB ne zaostajepirmin wrote:Jaki su mi ovi sto kazu "poderali smo ih" ,"jaki smo","uzet cemo titulu"...dajte djeco ,spustite se na zemlju- nije vam Hoeness dajdza .
![]()
nisu ni oni losiveca_sa wrote:a borussia dortmundbasta sljezove boje wrote:Uli Hoeneß nije vlasnik FC Bayern vec samo Manager i nedavno mu se stolica poprilicno drmala. Ova djeca su fans, a fans su vrlo mocna populacija koja ima veci utjecaj na igrace od managera. Sjetimo se kako su vrijedjali Loddara dok je bio sa Lolitom Morenom. Roqueu bi bilo jako tesko da je ostao u Bayernu bas zbog fanova. Po mojem misljenju najbolje fanove u Bundesligi ima FC Schalski, ali sudeci po ekipi ovdje, ni FCB ne zaostajepirmin wrote:Jaki su mi ovi sto kazu "poderali smo ih" ,"jaki smo","uzet cemo titulu"...dajte djeco ,spustite se na zemlju- nije vam Hoeness dajdza .
![]()

A kapacitet stadiona vjerovatno od broja navijaca koji neki klub imavan Basten wrote:ukupan broj gledalaca koji su gledali neki tim na domaććim tekmama uveliko zavisi i od kapaciteta stadiona na kojem tim nastupa
da se gleda po navijacima onda bi Bayern sto se tice Njemacke bio bez premca.. steta pa nisu ulozili jos koji milion da naprave veci stadion od westfalen-a.. mislim da onda ne bi morali vodit bezze diskusiju.winabike wrote:
A kapacitet stadiona vjerovatno od broja navijaca koji neki klub ima
Ovo sam postao samo zato da neki, koji su se ovdje zahebavali na racun bundeslige vide koliko je u nekim stvarima ista ispred i spanske i engleske i zabarske.
Prema zvanicnim webovima Borussije i Bayerna, Borussia je do sada prodala 53.000 GODISNJIH karti, Bayern je sljedeci sa 39.000...
Cini ti se... nemoj me pogresno shvatiti, i ja sam Bayern-ovac, ali BVB je objektivno najjaci po broju navijaca. I stadioni se po tom broju i prave (prosjecan broj navijaca + 10-15%). I da obadva kluba imaju stadione od po 200.000 mjesta, isti bi broj bio posjetilaca.peanuth wrote:da se gleda po navijacima onda bi Bayern sto se tice Njemacke bio bez premca.. steta pa nisu ulozili jos koji milion da naprave veci stadion od westfalen-a.. mislim da onda ne bi morali vodit bezze diskusiju.
i koga to sad interesuje??Neelix wrote:I da, BVB je jedini njemacki klub koji gotivim
kad se sjetim Sammera, Kohlera, Rickena, Riedlea, Mollera....eh to je bila ekipa

Ne znam sta si ti radio, al vrati se pa vidi rapravu one dvojice oko broja navijaca, no medjutim to nije ni vazno htio sam da napisem.Neelix wrote:niko nije govorio o broju navijaca, ako procitas bolje, ljudi su govorili o kvaliteti. pogledaj juventus, koji ima najvise registrovanih navijaca na svijetu, a na stadion mu dodje 10.000 i tad su sretni