Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
bob sap wrote:Eh sad ko ima vremena nek nam nadje kakav jeftin prevoz za zadnje kolo i proslavu titulu. Da se ide aBd
Skuplja se za Brazila.Volim ja Bajern ALI BOSNA JE BOSNA
za brazil ti treba 10 milja ovdje mozes proci i sa 400 KM
EDIT: mozda cak i jeftinije kad bi se islo grupno pa da se utali za kombi, skup je centro karta je sigurno 250-300 KM
bob sap wrote:Eh sad ko ima vremena nek nam nadje kakav jeftin prevoz za zadnje kolo i proslavu titulu. Da se ide aBd
Skuplja se za Brazila.Volim ja Bajern ALI BOSNA JE BOSNA
za brazil ti treba 10 milja ovdje mozes proci i sa 400 KM
Ma autostopom do Brazila.Malo će biti teško preko bare,ali snaci cemo se.Kakav brod ulovit nekako se snaći.Kad bi otišao u Bavariju kakvih 400 km.Pa brate Paulner,kobasice vjerovatno ne bih jeo(svinjetina).Dok bi malo u šop tamo vamo.
MOSALJOZE wrote:
30-ti Geburstag za Bilala.Na ofc.FB stranici trazili 30 000 lajkova a dobili 60 000+
Ne znam za vas,ali sam uvijek mislio da oni ima oko 32.
Kako je do kraja sezone ostalo još šest kola, pred Bayernom je dosta izazova, odnosno postoji mogućnost da ubilježe još koji rekord.
-Broj pobjeda u sklopu jedne sezone. Bayern je u dosadašnjih 28 utakmica zabilježio nevjerovatne 24 pobjede. Do sada je veći broj pobjeda u historiji ubilježio Dortmund u sezoni 2011/12 te Bayern u sezoni 1972/73.
-Broj osvojenih bodova u sklopu jedne sezone. Bayern trenutno ima 75, a rekord drži Dortmund, koji je u sezoni 2011/12 osvojio 81 bod.
- Gol razlika. Bayern je dao 79 golova, a primio tek 13. Gol razlika iznosi +64, a bolju je imao upravo Bayern u sezoni 1972/73, kada je iznosila +66.
- Broj postignutih pogodaka unutar jedne sezone. Do sada je Bayern zabio 79 golova, a rekord drže upravo Bavarci. U sezoni 1971/72 Bayern je postigao 101 pogodak.
-Najmanje primljenih golova unutar jedne sezone. Bavarci su u ovoj sezoni tek 13 puta primili gol, a taj rekord je i ranije bio u njihovom vlasništvu. U sezoni 2007/2008 Bayern je primio 21 gol.
-Najmanje golova primljenih na domaćem terenu unutar jedne sezone. Bayern je do sada primio tek dva gola na Allianz Areni, a recimo da je Werder 1992/93 primio pet.
- Najveći broj utakmica bez primljenog pogotka. Bayern je za sada na njih 18, dok su se kroz historiju upravo Bayern i Werder nalazili na diobi od 19.
Kako je do kraja sezone ostalo još šest kola, pred Bayernom je dosta izazova, odnosno postoji mogućnost da ubilježe još koji rekord.
-Broj pobjeda u sklopu jedne sezone. Bayern je u dosadašnjih 28 utakmica zabilježio nevjerovatne 24 pobjede. Do sada je veći broj pobjeda u historiji ubilježio Dortmund u sezoni 2011/12 te Bayern u sezoni 1972/73.
-Broj osvojenih bodova u sklopu jedne sezone. Bayern trenutno ima 75, a rekord drži Dortmund, koji je u sezoni 2011/12 osvojio 81 bod.
- Gol razlika. Bayern je dao 79 golova, a primio tek 13. Gol razlika iznosi +64, a bolju je imao upravo Bayern u sezoni 1972/73, kada je iznosila +66.
- Broj postignutih pogodaka unutar jedne sezone. Do sada je Bayern zabio 79 golova, a rekord drže upravo Bavarci. U sezoni 1971/72 Bayern je postigao 101 pogodak.
-Najmanje primljenih golova unutar jedne sezone. Bavarci su u ovoj sezoni tek 13 puta primili gol, a taj rekord je i ranije bio u njihovom vlasništvu. U sezoni 2007/2008 Bayern je primio 21 gol.
-Najmanje golova primljenih na domaćem terenu unutar jedne sezone. Bayern je do sada primio tek dva gola na Allianz Areni, a recimo da je Werder 1992/93 primio pet.
- Najveći broj utakmica bez primljenog pogotka. Bayern je za sada na njih 18, dok su se kroz historiju upravo Bayern i Werder nalazili na diobi od 19.
Većina ovih rekorda će biti oborena, a neki kao od šale. Možda jedan eventualno dva neće biti oborena a ostalo hoće.
MOSALJOZE wrote:
30-ti Geburstag za Bilala.Na ofc.FB stranici trazili 30 000 lajkova a dobili 50 000
Ne znam za vas,ali sam uvijek mislio da oni ima oko 32.
Partijaner wrote:Bravo Sammeru, zivio ti nama jos godina, dobili smo odlicno pojacanje sa njim, nisam ni sumnjao u njega, zna nekad zagalamit ko Effe i Oli.
Dakle, za meč protiv Juveta sljedeći igrači su ugroženi (zbog kartona) za evt. polufinale:
Dante
Mandzukić
Gustavo
i
bez kojeg bi bilo itekako teško
Lahm
Basler wrote:Dakle, za meč protiv Juveta sljedeći igrači su ugroženi (zbog kartona) za evt. polufinale:
Dante
Mandzukić
Gustavo
i
bez kojeg bi bilo itekako teško
Lahm