FC Bayern Munchen
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- MOSALJOZE
#4776 Re: FC Bayern Munchen
Bastian:
''Svjesni smo da nam neće biti lako igrati tamo i siguran sam da će Juventus igrati drugačije i dosta ofanzivnije pred domaćom publikom. No, mi smo ovim rezultatom u dobroj poziciji pred revanš, ali još uvijek nismo osigurali prolazak nu naredni krug. Moramo postići gol u Toriniu i onda ćemo biti sigurni da smo u polufinalu. Večeras smo svi odigrali sjajno i ovakvu igru treba ponoviti i u revanšu''
"Znali smo da će nam Juve teško postići gol i to je ono što je najvažnije. I 1:0 bi bio dobar rezultat, ali 2:0 je doista velika prednost", kazao je Robben, dok je Philipp Lahm kazao da je trijumf Bavaraca mogao da bude i ubjedljiviji.
"Konačan rezultat je mogao da bude i ubjedljiviji, no u uzvratu moramo biti jednako dobri ako želimo u polufinale", rekao je kapiten njemačkog kluba.
''Svjesni smo da nam neće biti lako igrati tamo i siguran sam da će Juventus igrati drugačije i dosta ofanzivnije pred domaćom publikom. No, mi smo ovim rezultatom u dobroj poziciji pred revanš, ali još uvijek nismo osigurali prolazak nu naredni krug. Moramo postići gol u Toriniu i onda ćemo biti sigurni da smo u polufinalu. Večeras smo svi odigrali sjajno i ovakvu igru treba ponoviti i u revanšu''
"Znali smo da će nam Juve teško postići gol i to je ono što je najvažnije. I 1:0 bi bio dobar rezultat, ali 2:0 je doista velika prednost", kazao je Robben, dok je Philipp Lahm kazao da je trijumf Bavaraca mogao da bude i ubjedljiviji.
"Konačan rezultat je mogao da bude i ubjedljiviji, no u uzvratu moramo biti jednako dobri ako želimo u polufinale", rekao je kapiten njemačkog kluba.
-
SaMaster
#4777 Re: FC Bayern Munchen
Tebi je sve sreca: Kad nadigraju nekog, kad ih podcijene, kad dobiju penal, kad ovo kad ono...Bolje da se prebacis an neki drugi sport...Ako ne znas, uzmes fino statistiku i pogledas. Onda vidis makar otprilike kakvi su odnosi...missko wrote:Pa kad gube 2-0 normalno je da bace sve u napad i od svega toga uspiju postici samo jedan gol i to onaj iz penala, svabi je sreca sto ih svi podcjene kad im zabiju po 2 ili 3 komada a svabu ne smijes podcijeniti ni u sudijskoj nadoknaadi.BHF_Manijak wrote:Ako si gledao utakmicu na Bernabeu, u sta vjerujem, onda znas da je ono sve samo ne sreca bila! Bayern ih je ubio, imao nekoliko sansi za 2:2, ali eto otislo se na penale.
Neko ce reci "pa nebitno, konacan rezultat se gleda, mozes biti bolji koliko hoces ali ako dozivis poraz samo se krajnji rezultat racuna", tacno tako, ali ovo cisto zbog istine pisem i nekakve "srece".
Takodjer Chelsea je na kraju uzeo LP, iako je Bayern daleko bolja ekipa bila u 120 minuta igre.
- Basler
#4778 Re: FC Bayern Munchen
Pa valjda niste zaboravili Šrekov gol u prvoj minuti na Areni prije par godina?_terminaš_ wrote:To stoji da su imali 90 minuta da se vrate u igru ali sasvim je normalno da se desi da rano primljeni gol skroz poremeti protivnika tako da se ne može oporaviti pa taman imao 180 minuta za vraćanje.simonese wrote:daj molim te,Bayern je Juventusa razmontirao,mogu biti sretni sto nisu primili jos tri komada i to sigurno nije zbog te frljokemissko wrote:Nije bilo rano , nije bila frljoka, nije uticalo na dalji tok meca?
pa imali su 90 min. da se vrate u igru ali nisu mogli
Da se razumijemo, ne umanjujem pobjedu Bayerna, dobro su odigrali.
Ja ne vidjeh tada Bayerna da je bio nešto previše šokiran, nego se vrati u potpunosti u igru gdje je i rezultat preokrenuo.
Ah da, i tad su bile frljoke.
- MOSALJOZE
#4779 Re: FC Bayern Munchen
http://www.fcbayern.telekom.de/en/news/ ... --20122906
Kross pauzira 6-8 sedmica :/
Kross pauzira 6-8 sedmica :/
- Basler
#4780 Re: FC Bayern Munchen
Nažalost, za Tonija je završena sezona.
Evo kako su kobasičari i žabari zajedno ispratili tekmu u jednom lokalu u Minhenu.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... yi9SxjvM6A#!

Evo kako su kobasičari i žabari zajedno ispratili tekmu u jednom lokalu u Minhenu.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... yi9SxjvM6A#!

- Logovan
#4781 Re: FC Bayern Munchen
Hajde ti malo bolje čitaj šta sam sve napisao pa kad sve dobro pročitaš onda se tek javljaj.Basler wrote: Pa valjda niste zaboravili Šrekov gol u prvoj minuti na Areni prije par godina?
Ja ne vidjeh tada Bayerna da je bio nešto previše šokiran, nego se vrati u potpunosti u igru gdje je i rezultat preokrenuo.
Ah da, i tad su bile frljoke.
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#4782 Re: FC Bayern Munchen
Bolje ekipa je pobjedila i to je to, vidjeti cemo sta ce biti u revansu. Za prolaz Juventusa ce trebati cudo, ali Juve zna odigrati dobro. Ono sinoc je bila mozda i najgora utakmica sezone, istina protiv najjaceg protivnika ove godine 
- Zmijuga loma
#4783 Re: FC Bayern Munchen
Ako sad ne uzmu LP neće nikad. Šta je sa Kroosom?
- aveos
#4784 Re: FC Bayern Munchen
Gotova sezonaZmijuga loma wrote:Ako sad ne uzmu LP neće nikad. Šta je sa Kroosom?
- aveos
#4785 Re: FC Bayern Munchen
Malo onaj sudac nije svoj bio,onaj chiellini grabi s onim rukama sta je ono..drzi,cupa van buytena kad je prekid,isplesko mandzukica nenormalno i uvjek sudi u napadu
- Zmijuga loma
#4786 Re: FC Bayern Munchen
Isto to su krkani protiv Celtica radili. Hajd razumijem potegnuti diskretno igrača u gužvi, al raditi to onako očigledno je baš bezobrazluk živi.aveos wrote:Malo onaj sudac nije svoj bio,onaj chiellini grabi s onim rukama sta je ono..drzi,cupa van buytena kad je prekid,isplesko mandzukica nenormalno i uvjek sudi u napadu
-
bob sap
#4787 Re: FC Bayern Munchen
kazu 6-8 sedmicaaveos wrote:Gotova sezonaZmijuga loma wrote:Ako sad ne uzmu LP neće nikad. Šta je sa Kroosom?
- simonese
#4788 Re: FC Bayern Munchen
steta,meni jako drag igracbob sap wrote:kazu 6-8 sedmicaaveos wrote:Gotova sezonaZmijuga loma wrote:Ako sad ne uzmu LP neće nikad. Šta je sa Kroosom?
- guber90
#4789 Re: FC Bayern Munchen
Navijam za Bayern ali objektivno vise je ostecen Juve sudjenjem bili nego li Bayern.aveos wrote:Malo onaj sudac nije svoj bio,onaj chiellini grabi s onim rukama sta je ono..drzi,cupa van buytena kad je prekid,isplesko mandzukica nenormalno i uvjek sudi u napadu
- Basler
#4790 Re: FC Bayern Munchen
Pročitao sam ja dosta gluposti ovdje pa shodno tome mi se vjerovatno desila greška - pogrešnog sam citirao._terminaš_ wrote: Hajde ti malo bolje čitaj šta sam sve napisao pa kad sve dobro pročitaš onda se tek javljaj.
Mislim da je @Missko najviše pričao o značaju tog ranog gola. I zbog toga što je on (čini mi se) fan Uniteda, malo sam ga podsjetio.
Bayern je bio na razini, igralo se maksimalno koncentrisano gdje se niko pretjerano nije izdvajao, ali isto tako nije bilo lošeg pojedinca. Bayern je nakon svih ovih godina gladan, željan uspjeha i osvajanja.
Rekoše da taj isti Juventus najviše krasi kompaktnost ekipe, čvrsta (i najbolja ove godine u Ligi prvaka) odbrana i taj već spomenuti glad.
Stvarno je smiješno čitati razne žalopojke tipa...najgora utakmica Pirla otkad je u Juveu, najgori Buffon ikad, najgora taktika Contea, najgore suđenje, nesreća, pehovi, urote i šta sve ne....
Možda se pojedini trebaju zapitati je li tom sinočnjem Juvetu DOPUŠTENO da igra svoju igru?
Možda je JH nadmudrio svog kolegu? Možda je Pirlo (po mnogima najveća prijetnja po Bayern) totalno neutralisan (kao što je bio i Xabi Alonso, pa smo vidjeli kako je jedan Real izgledao - odnosno kako se igra preskakala)?
Možda ova postava (i taktika) nema lijeka za ponajbolju krilnu navalu u Evropi?
Neću više...
Ja sam zadovoljan rezultatom, mada bi još jedan bolje pasao (kao što Švajni reče).
Bitno je da se gol nije primio i isto tako vjerujem da će biti prilike za barem jedan pogodak u Torinu (u mrežu Buffona).
Ono protiv Arsenala je bila velika opomena i ne vjerujem da će biti više opuštanja.
- BHF_Manijak
#4791 Re: FC Bayern Munchen
Ma realno Kroos dosta uspori igru. Zao mi je sto je povreda u pitanju, ne pozelim to nijednom igracu, ali drago mi je da nece biti u sastavu. Bayernu treba na toj poziciji igrac ala Pjanic, koji ce slati ubitacne pasove prema naprijed, a ne razvlacit igru i nazad vracati.
Ja bi Sgaqirija stavio tu, iako je vise krilni igrac, jer mi je Muller korisniji desno!
Ja bi Sgaqirija stavio tu, iako je vise krilni igrac, jer mi je Muller korisniji desno!
- Bosanski_kralj
#4792 Re: FC Bayern Munchen
Ne znam jeste li sinoć primjetili u dvije situacije kako je van Bujten prenaivno izbačen iz igre. Prekritičan je on stoper i pitanje je koliko će se moći nositi sa Barcinim napadačima, ako se sretnu u polufinalu.
- aveos
#4793 Re: FC Bayern Munchen

Stvarno lijep gol...zabica
-
missko
#4794 Re: FC Bayern Munchen
Ovako kako ne podnosim Bayerna, tako nisam podnosio ni BVB dok ih je Hitzfield vodio, ali sad ne propustam ni jednu tekmu Borusije, ja ne gotivim fudbal koji ne dopusta drugoj ekipi da igra, ja sam se kladio na Bayern sinoc i znao sam da ce dobit ali nije bilo nadigravanja nikakvog sinoc nego samo rad i rezultat, ja njih ne krivim jer to donosi uspijeh, ali ja volim nesto drugo , meni je Bayern gledljiv jedino kad Ribery ima loptu i donekle Alaba a svi ostali su radnici udarnici, Mandzukic prvi ko Alija Sirotanovic.
- simonese
#4795 Re: FC Bayern Munchen
sve si nam rekaomissko wrote:Ovako kako ne podnosim Bayerna, tako nisam podnosio ni BVB dok ih je Hitzfield vodio, ali sad ne propustam ni jednu tekmu Borusije, ja ne gotivim fudbal koji ne dopusta drugoj ekipi da igra, ja sam se kladio na Bayern sinoc i znao sam da ce dobit ali nije bilo nadigravanja nikakvog sinoc nego samo rad i rezultat, ja njih ne krivim jer to donosi uspijeh, ali ja volim nesto drugo , meni je Bayern gledljiv jedino kad Ribery ima loptu i donekle Alaba a svi ostali su radnici udarnici, Mandzukic prvi ko Alija Sirotanovic.
- BHF_Manijak
#4796 Re: FC Bayern Munchen
WTF?!missko wrote:Ovako kako ne podnosim Bayerna, tako nisam podnosio ni BVB dok ih je Hitzfield vodio, ali sad ne propustam ni jednu tekmu Borusije, ja ne gotivim fudbal koji ne dopusta drugoj ekipi da igra, ja sam se kladio na Bayern sinoc i znao sam da ce dobit ali nije bilo nadigravanja nikakvog sinoc nego samo rad i rezultat, ja njih ne krivim jer to donosi uspijeh, ali ja volim nesto drugo , meni je Bayern gledljiv jedino kad Ribery ima loptu i donekle Alaba a svi ostali su radnici udarnici, Mandzukic prvi ko Alija Sirotanovic.
- ledeni_caj
#4797 Re: FC Bayern Munchen
Nece nikako ni moci. Ispasce smijesan. Jebo ih on i njegovo forsiranje.Bosanski_kralj wrote:Ne znam jeste li sinoć primjetili u dvije situacije kako je van Bujten prenaivno izbačen iz igre. Prekritičan je on stoper i pitanje je koliko će se moći nositi sa Barcinim napadačima, ako se sretnu u polufinalu.
- MaroonBrigade
#4798 Re: FC Bayern Munchen
strucnjaci sa ovog foruma govore da je ovo ipak frljokaaveos wrote:
Stvarno lijep gol...zabica
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#4799 Re: FC Bayern Munchen
Da nije zakacila drugog igraca, Boga pitaj gdje bi zavrsila 
Ili da ga mozda uvrstimo u 5 najboljih golova u ovoj sezoni lige prvaka ?
- MaroonBrigade
#4800 Re: FC Bayern Munchen
Odbila bi se od stativu u gol!Yahel wrote:Da nije zakacila drugog igraca, Boga pitaj gdje bi zavrsila