kompleksi burazeru kompleksiPartijaner wrote:Veella ne seri.
FC Bayern Munchen
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- MOSALJOZE
#4576 Re: FC Bayern Munchen
- Partijaner
#4577 Re: FC Bayern Munchen
B komplex.MOSALJOZE wrote:kompleksi burazeru kompleksiPartijaner wrote:Veella ne seri.
-
pospanko2
#4578 Re: FC Bayern Munchen
Al morate priznati da bez velle ne bi bio zanimljiv ovaj forum xD
- simonese
#4579 Re: FC Bayern Munchen
bas takopospanko2 wrote:Al morate priznati da bez velle ne bi bio zanimljiv ovaj forum xD
- ledeni_caj
#4580 Re: FC Bayern Munchen
Definitivno. Svaka liga ima rivale koji imaju solidnu forumsku podrsku, samo ovde veela vodi borbu protiv svih nas.pospanko2 wrote:Al morate priznati da bez velle ne bi bio zanimljiv ovaj forum xD
- Partijaner
#4581 Re: FC Bayern Munchen
Nije mu lahko jbg, ne znam odakle crpi toliku snagu.
-
pospanko2
#4582 Re: FC Bayern Munchen
Ma lik je kraljPartijaner wrote:Nije mu lahko jbg, ne znam odakle crpi toliku snagu.
Budimo realni, dobro je što je Dortmund jak, jer to i sam Bayern gura da radi što više. Osim toga, i liga je zanimljivija
Meni Dortmund nije mrzak, navijat ću za žute protiv Malage
- ledeni_caj
#4583 Re: FC Bayern Munchen
Ova dvogodisnja zajebancija je sigurno digla Bayern na veci nivo. Samo da zutalji ne rasprodaju i ovo malo jada sto imaju pa da se ganjamo i u buducnosti. 
-
pospanko2
#4584 Re: FC Bayern Munchen
Nadam se da neće, jer što više jakih klubova, Bundesliga će biti bolja i zanimljivija.ledeni_caj wrote:Ova dvogodisnja zajebancija je sigurno digla Bayern na veci nivo. Samo da zutalji ne rasprodaju i ovo malo jada sto imaju pa da se ganjamo i u buducnosti.
- PILJA
#4585 Re: FC Bayern Munchen
BEZ UVREDEveella wrote:Ako bayern bude prvak, onda je titula na silu i nepravedno osvojena, kao i mnoge prethodne![]()
Pozdrav iz matematicki poduplanog grada
ponekad nakon razgovora s nekim ljudima pozelim skinuti kapu magarcu,nasmijati se drvetu i poljubiti kamen
- Basler
#4586 Re: FC Bayern Munchen
simonese (otkud takav nick) ti reče da si duboko zagazio u petu deceniju života?
zbog čega se onda uplićeš u ove dječije raspravice?
taj vela mi se popeo na vrh...piramide.
haj' što on trabunja, nego što se vi nadovežete (ko fol da temu napravite aktivnom) i onda ga 'stjeraj'.
Malo ontopica
Neuer može zamisliti da u Bayernu završi karijeru. UH je također izjavio da Manuela vidi kao menadžera za desetak godina. Isto tako garantuje (uslovno rečeno) da će Lahm i Muller imati (direkt) nako mjesto u redovima FC Bayerna.
taj vela mi se popeo na vrh...piramide.
haj' što on trabunja, nego što se vi nadovežete (ko fol da temu napravite aktivnom) i onda ga 'stjeraj'.
Malo ontopica
Neuer može zamisliti da u Bayernu završi karijeru. UH je također izjavio da Manuela vidi kao menadžera za desetak godina. Isto tako garantuje (uslovno rečeno) da će Lahm i Muller imati (direkt) nako mjesto u redovima FC Bayerna.
- MOSALJOZE
#4587 Re: FC Bayern Munchen
ma basler mi se tako poigravamo sa vellom.Dosadno bi bilo bez njegaBasler wrote:simonese (otkud takav nick) ti reče da si duboko zagazio u petu deceniju života?
taj vela mi se popeo na vrh...piramide.![]()
haj' što on trabunja, nego što se vi nadovežete (ko fol da temu napravite aktivnom) i onda ga 'stjeraj'.![]()
Malo ontopica![]()
- MOSALJOZE
#4588 Re: FC Bayern Munchen

Pierre-Emile Højbjerg mlada nada bajerna
- Basler
#4589 Re: FC Bayern Munchen
PEH je sve osim peha.MOSALJOZE wrote: Pierre-Emile Højbjerg mlada nada bajerna
Danac je još jedan od onih koji kuca na velika vrata.
čitav intervju sa tz-a:
http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 07783.html
kroos neće igrati za elf, valjda se i ostali ne povrijede (ne daj bože) na umjetnoj travi.
ps: vidim da se poigravate sa pčelicom, ali nekako fali adekvatan odgovor na sve to.
ebiga, nije spannend .
- MOSALJOZE
#4590 Re: FC Bayern Munchen
čitam neki dan izjavu lowa kao nema smisla da njemačka igra sa andorom čini mi se.I mislim da je u pravuBasler wrote:PEH je sve osim peha.MOSALJOZE wrote: Pierre-Emile Højbjerg mlada nada bajerna![]()
Danac je još jedan od onih koji kuca na velika vrata.
čitav intervju sa tz-a:
http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 07783.html
kroos neće igrati za elf, valjda se i ostali ne povrijede (ne daj bože) na umjetnoj travi.
ps: vidim da se poigravate sa pčelicom, ali nekako fali adekvatan odgovor na sve to.
ebiga, nije spannend .
- veella
#4591 Re: FC Bayern Munchen
Ako nema rivalstva, cemu onda sve ovoMOSALJOZE wrote:ma basler mi se tako poigravamo sa vellom.Dosadno bi bilo bez njegaBasler wrote:simonese (otkud takav nick) ti reče da si duboko zagazio u petu deceniju života?
haj' što on trabunja, nego što se vi nadovežete (ko fol da temu napravite aktivnom) i onda ga 'stjeraj'.![]()
Malo ontopica![]()
- veella
#4592 Re: FC Bayern Munchen
Pocni navijati za pravi klub Borussia Dortmundpospanko2 wrote:Ma lik je kraljPartijaner wrote:Nije mu lahko jbg, ne znam odakle crpi toliku snagu.
Budimo realni, dobro je što je Dortmund jak, jer to i sam Bayern gura da radi što više. Osim toga, i liga je zanimljivija
- MOSALJOZE
#4593 Re: FC Bayern Munchen
ali vella ne znam kako do sada nisi skontao u bundesligi rivalstvo postoji od 2 mjesta pa dole.Dakle Bajern jednostavno nema i nece imati rivala narednih 10 godina.Tad ce se BVB ponovno probuditi uzeti salataru i opet DOMINACIJA BAJERNAveella wrote:Ako nema rivalstva, cemu onda sve ovoMOSALJOZE wrote:ma basler mi se tako poigravamo sa vellom.Dosadno bi bilo bez njegaBasler wrote:simonese (otkud takav nick) ti reče da si duboko zagazio u petu deceniju života?
Malo ontopica![]()
- veella
#4594 Re: FC Bayern Munchen
Smiješno je moje mišljenje, a kad ukažem na nezgodne detalje, kad napravim kritički presjek i izvučem sve što ne valja, onda me nećete slušati jer postajem naporan. Eh...PILJA wrote:BEZ UVREDEveella wrote:Ako bayern bude prvak, onda je titula na silu i nepravedno osvojena, kao i mnoge prethodne![]()
Pozdrav iz matematicki poduplanog grada
ponekad nakon razgovora s nekim ljudima pozelim skinuti kapu magarcu,nasmijati se drvetu i poljubiti kamen
Ovo je kao i u privatnom životu kad me netko pita za mišljenje, a u stvari ne želi čuti što zaista mislim, nego ono što njemu paše...
- simonese
#4595 Re: FC Bayern Munchen
39 godina jaraneBasler wrote:simonese (otkud takav nick) ti reče da si duboko zagazio u petu deceniju života?
Malo ontopica![]()
simonese
simon ese(Mexican Spanish phrase meaning loosely (and undeniably), "Of course, dude!")
-
pospanko2
#4596 Re: FC Bayern Munchen
Nemam ja ništa protiv Dortmunda, ali Bayern mi je u srcuveella wrote:Pocni navijati za pravi klub Borussia Dortmundpospanko2 wrote:Ma lik je kraljPartijaner wrote:Nije mu lahko jbg, ne znam odakle crpi toliku snagu.
Druže vella, ti si pravo zanimljiv lik... svaka čast
- veella
#4597 Re: FC Bayern Munchen
@Simonese, jos nisam u 5. deceniji ali gdje je tu jeBasler wrote:simonese (otkud takav nick) ti reče da si duboko zagazio u petu deceniju života?
Malo ontopica![]()
- veella
#4598 Re: FC Bayern Munchen
Veliki pozdrav za pospanka
Simonese ko je stariji...
- simonese
#4599 Re: FC Bayern Munchen
mozda ja za nijansuveella wrote:Veliki pozdrav za pospanka![]()
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#4600 Re: FC Bayern Munchen
Da se priprmite za ligu pravaka