švajni i riberi ključ svega.Samo stavi riberija u poziciju robena i bice ti sve jasno.area51 wrote:Bajern odo ovog ne može gore,ovoj ekipi ipak fali jedan malo bolji napadač nego li što su to Mandžukić ili Gomez
FC Bayern Munchen
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- MOSALJOZE
#4326 Re: FC Bayern Munchen
-
missko
#4327 Re: FC Bayern Munchen
Jup nego sta nego njegov kiks. Igraci su odigrali dobro ali taktika je bila preziheraska. Kad na Lahmovoj strani krene Lahm i Müller naprijed, uvijek je morao ostajati Spanac da zatvara njihovu stranu da ne bi kakva kontra sijevnula pa na drugom krilu . Alaba nije smio centra preci a Mandzukic je bio pola vremana na svojoj polovici i normalno da sa toliko odbrambenih zadataka ne moze niko u napadu imati dobru zavrsnicu. Robena psujete ali je odigrao odbranu kao nikad.
- MOSALJOZE
#4328 Re: FC Bayern Munchen
ali je takodje imao bar 2 čiste prilike da završi.Jer da je bajern dao jedan gol to bi onda bila rutina,ovako teže od očekivanogmissko wrote:Jup nego sta nego njegov kiks. Igraci su odigrali dobro ali taktika je bila preziheraska. Kad na Lahmovoj strani krene Lahm i Müller naprijed, uvijek je morao ostajati Spanac da zatvara njihovu stranu da ne bi kakva kontra sijevnula pa na drugom krilu . Alaba nije smio centra preci a Mandzukic je bio pola vremana na svojoj polovici i normalno da sa toliko odbrambenih zadataka ne moze niko u napadu imati dobru zavrsnicu. Robena psujete ali je odigrao odbranu kao nikad.
-
cove41
#4329 Re: FC Bayern Munchen
Nisu se branili, na način da su igrali bunker, jer je skroz neutralno postavio igru, tako da je usmjerena na čuvanje rezultata. U finalu LP prošle godine, čovjek vadi dva ključna igrača i ubacuje Buytena i Olića. I danas, vadi Kroosa, i ubacuje Tymoschuka. K'o će pokrenuti napad, kad na centru imaš trojicu defanzivaca. Poštovanje Juppu, al' ja sam se danas definitivno uvjerio da je dovodjenje Guardiole odličan potez.MOSALJOZE wrote:Da,ali ne znam kada se to bajern branio osim zadnjih 5 minuta.Necu reci da je bajern išao snažno uvijek napadao.Bazirali smo se na konrtre,ali da se bajenr branio od 4-84 to nikakocove41 wrote:Ovo večeras je, po meni, 90 % Juppova greška. Skroz je loše postavio tim, htio da čuva rezultat, i grozne izmjene pravio. Znalo se da se Arsenal mora otvoriti, umjesto da je skroz napadački postavio igru, on se brani. Ja njega krivim i za poraz od Chelsea. Njegove metode su staromodne, i utakmice se više ne zatvaraju tako. Napad je najbolje odbrana !
- MOSALJOZE
#4330 Re: FC Bayern Munchen
Vidjelo se i na njemu kao da je malo pogubio konce.Prepao se i sam rezultata te je zelio da zatvori utakmicu,ali mislim da je to trebao uraditi izbacivanjem mullera jer kroos kao što si i sam rekao dijeli fantastične lopte al etocove41 wrote:Nisu se branili, na način da su igrali bunker, jer je skroz neutralno postavio igru, tako da je usmjerena na čuvanje rezultata. U finalu LP prošle godine, čovjek vadi dva ključna igrača i ubacuje Buytena i Olića. I danas, vadi Kroosa, i ubacuje Tymoschuka. K'o će pokrenuti napad, kad na centru imaš trojicu defanzivaca. Poštovanje Juppu, al' ja sam se danas definitivno uvjerio da je dovodjenje Guardiole odličan potez.MOSALJOZE wrote:Da,ali ne znam kada se to bajern branio osim zadnjih 5 minuta.Necu reci da je bajern išao snažno uvijek napadao.Bazirali smo se na konrtre,ali da se bajenr branio od 4-84 to nikakocove41 wrote:Ovo večeras je, po meni, 90 % Juppova greška. Skroz je loše postavio tim, htio da čuva rezultat, i grozne izmjene pravio. Znalo se da se Arsenal mora otvoriti, umjesto da je skroz napadački postavio igru, on se brani. Ja njega krivim i za poraz od Chelsea. Njegove metode su staromodne, i utakmice se više ne zatvaraju tako. Napad je najbolje odbrana !
-
missko
#4331 Re: FC Bayern Munchen
Kazem ti puno vracanja u odbranu i trke po sredini tesko je zadrzati koncentraciju kad si umoram, pa ne mislis valjda da centarfore bez razloga vecinom drze odmorne i ne moraju bas ono puno igrat nazad. Gomez nije neki trkac i da je on igrao umjesto Mandze pocetak tekme, Bayern bi ovo hladno uzeo 4-1, mada i jedan i drugi moraju ljubit stopala Riberiju jer bez njega ne bi plate zaradili.MOSALJOZE wrote:ali je takodje imao bar 2 čiste prilike da završi.Jer da je bajern dao jedan gol to bi onda bila rutina,ovako teže od očekivanogmissko wrote:Jup nego sta nego njegov kiks. Igraci su odigrali dobro ali taktika je bila preziheraska. Kad na Lahmovoj strani krene Lahm i Müller naprijed, uvijek je morao ostajati Spanac da zatvara njihovu stranu da ne bi kakva kontra sijevnula pa na drugom krilu . Alaba nije smio centra preci a Mandzukic je bio pola vremana na svojoj polovici i normalno da sa toliko odbrambenih zadataka ne moze niko u napadu imati dobru zavrsnicu. Robena psujete ali je odigrao odbranu kao nikad.
- Idemedosumom
#4332 Re: FC Bayern Munchen
Zaista se covjek moze dobro nasmijati nekim forumasima, takozvanim fanaticnim navijacima za strane klubove.
Ovaj gore pise eseje kako bi opravdao Bayernovu losu igru odnosno "zasluzen" prolaz.
Onaj jucer slavi i prkosi drugima zbog pobjede Barselone, a garant prije nekoliko godina nije znao u kojoj se drzavi grad Barselona nalazi.
Onaj treci laje Turcima sve zivo i mrtvo jer mu je Mancester ispao.
Toliki fanatizam a realno nista ih ne veze za taj klub. Ama bas nista. Jednostavno smijesno
Ovaj gore pise eseje kako bi opravdao Bayernovu losu igru odnosno "zasluzen" prolaz.
Onaj jucer slavi i prkosi drugima zbog pobjede Barselone, a garant prije nekoliko godina nije znao u kojoj se drzavi grad Barselona nalazi.
Toliki fanatizam a realno nista ih ne veze za taj klub. Ama bas nista. Jednostavno smijesno
-
cove41
#4333 Re: FC Bayern Munchen
Vidjelo se i na njemu kao da je malo pogubio konce.Prepao se i sam rezultata te je zelio da zatvori utakmicu,ali mislim da je to trebao uraditi izbacivanjem mullera jer kroos kao što si i sam rekao dijeli fantastične lopte al eto[/quote]MOSALJOZE wrote:Nisu se branili, na način da su igrali bunker, jer je skroz neutralno postavio igru, tako da je usmjerena na čuvanje rezultata. U finalu LP prošle godine, čovjek vadi dva ključna igrača i ubacuje Buytena i Olića. I danas, vadi Kroosa, i ubacuje Tymoschuka. K'o će pokrenuti napad, kad na centru imaš trojicu defanzivaca. Poštovanje Juppu, al' ja sam se danas definitivno uvjerio da je dovodjenje Guardiole odličan potez.
Tačno tako. Slažemo se. Prošlo je vrijeme takvog zatvaranja utakmica. Danas se to završava golom, kad je protivnik najranjiviji, kao Galatasaray sinoć.
- MOSALJOZE
#4334 Re: FC Bayern Munchen
ajde noga sa teme.Ovo je mjesto gdje se raspravlja o klubovima.U pravu si ti meni bajern neće ništa donijeti ali šta ću kad volim taj klubIdemedosumom wrote:Zaista se covjek moze dobro nasmijati nekim forumasima, takozvanim fanaticnim navijacima za strane klubove.
-
missko
#4335 Re: FC Bayern Munchen
Uvijek nekog nesto veze , jer ne bi se zagrijavao ako nije tako. Ti si malo zalutao , to je isto kao da udjes u dzamiju i kazes jo jest meni sega kad vidim ove idu u dzamiju a nemaju nista od toga i sta ih uopste veze za dzamiju ili za bilo koju drugu stvar koju ljudi prate i vole i praktikuju, tako da ti komentar nema veze ni s temom a ni ti nisi bas najbolje to svario sam sa sobom. Jednostavno ima nas svakakvih i mi ovi sto volimo fudbal otvorili smo sebi teme i raspravljamo i dobro nam je ovako i bez tebe.Idemedosumom wrote:Zaista se covjek moze dobro nasmijati nekim forumasima, takozvanim fanaticnim navijacima za strane klubove.
- Idemedosumom
#4336 Re: FC Bayern Munchen
Imas pravo da volis svoj Bayern, ali nemas pravo da mene nogiras sa temeMOSALJOZE wrote:ajde noga sa teme.Ovo je mjesto gdje se raspravlja o klubovima.U pravu si ti meni bajern neće ništa donijeti ali šta ću kad volim taj klubIdemedosumom wrote:Zaista se covjek moze dobro nasmijati nekim forumasima, takozvanim fanaticnim navijacima za strane klubove.
Ja naravno volim gledat dobar fudbal i kasnije komentarisati. Dakle nisam zalutao na temu. Ali nemam namjeru nijedan klub braniti kao da mi je majka, cak ni onaj klub za kojeg navijam.
-
cove41
#4337 Re: FC Bayern Munchen
Pa da sam rodjen negdje gdje je fudbal gledljiv, sigurno bi navijao za taj klub, pa makar tu bio Energie Cottbus. A šta ja sad trebam biti lud za ovim nekim našim jadom, gdje ni auto ne smiješ ostaviti ispred stadiona, jer će ti ga demolirati huligan neki. Gdje je utakmica izgovor za neiživljene krkane (svaka čast izuzecima) da ispolje sav svoj primitivizam. Ma zdra'o...
- Bosanski_kralj
#4338 Re: FC Bayern Munchen
Sa ovim se mogu složiti.Idemedosumom wrote:Imas pravo da volis svoj Bayern, ali nemas pravo da mene nogiras sa temeMOSALJOZE wrote:ajde noga sa teme.Ovo je mjesto gdje se raspravlja o klubovima.U pravu si ti meni bajern neće ništa donijeti ali šta ću kad volim taj klubIdemedosumom wrote:Zaista se covjek moze dobro nasmijati nekim forumasima, takozvanim fanaticnim navijacima za strane klubove.
Ja naravno volim gledat dobar fudbal i kasnije komentarisati. Dakle nisam zalutao na temu. Ali nemam namjeru nijedan klub braniti kao da mi je majka, cak ni onaj klub za kojeg navijam.[/b
Iako sam ja "navijač" Bayerna od tih evropskih ekipa, sad bi "s draga srca" potpisao to da su večeras ispali, a da mi pobjedimo Grčku.
- MOSALJOZE
#4339 Re: FC Bayern Munchen
Pa bosanski kralj kad bi bih prošla grčku i otišla na SP odrekao bi se i kuce i kompjutera i bajerna samo bi zelju ostavio
-
missko
#4340 Re: FC Bayern Munchen
Steta pa to nije uzajamno ovisno. Uzet cemo Grcku bez obzira sto je Bayern prosao. 
- Idemedosumom
#4341 Re: FC Bayern Munchen
Naravno, subjektivnost cu sebi priustiti samo kada je repka u pitanju 
Nadam se da me nece neki ovdje pogresno razumjeti zbog onih gore postova. Ja zaista pratim i volim fudbal. Ne propustam ligu prvaka, pratim klubove u kojima nasi reprezentativci igraju i naravno repku, makar se i zena ljutila.

Nadam se da me nece neki ovdje pogresno razumjeti zbog onih gore postova. Ja zaista pratim i volim fudbal. Ne propustam ligu prvaka, pratim klubove u kojima nasi reprezentativci igraju i naravno repku, makar se i zena ljutila.
- awaken
- simonese
#4344 Re: FC Bayern Munchen
i sta sad,jedna izgubljena tekma i sve katastrofa,ma bjaazi
kurac ovaj,kurac onaj,nema spica,nema ovo,nema ono
lagano uzimamo sve
lagano uzimamo sve
- Partijaner
#4345 Re: FC Bayern Munchen
Takvog te volim.simonese wrote:i sta sad,jedna izgubljena tekma i sve katastrofa,ma bjaazi
lagano uzimamo sve
- skafiskafsnjak
#4346 Re: FC Bayern Munchen
Ma ono sinoc je greska trenera... trebao je na pobjedu icu
- simonese
#4347 Re: FC Bayern Munchen
a Robbenu pod hitno nogu slomiti na treningu
- Gandalf
#4348 Re: FC Bayern Munchen
Robben je Bayernov najveći neprijatelj, troši lopti više od Kobya
doduše ova je košarkaš, koji još i pogađa, al' tu je to u 5 deka 
- Partijaner
#4349 Re: FC Bayern Munchen
Ja bih volio vidjet onog Isca iz Malage, gledao sam pregled i lego bi nam ko mrtvom Jasin.simonese wrote:a Robbenu pod hitno nogu slomiti na treningu
-
missko
#4350 Re: FC Bayern Munchen
Kaze Herr Uli da je doslo pet do 12 i da ekipa igra ko karina zadnje 3 sedmice, prokuho i zacrvenio se ko birvaktile.