Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
MasaCHusaC wrote:
Revans se igra neogranicen broj puta sve dok zuti ne stignu prednost od 1-0.
Mole se zuti da ugase PLEJSTEJSHN odmah nakon toga!
Fino je vidjeti kako se Bavarci raduju pobjedom nad Dortmundom, nakon svih onih poraza.
Da, prosto je nevjerovatno koliko je zajapureni Uli H. bio opterećen Dortmundom, koliko je duboka ta trauma zadnjih godina... Mislim da ga bi hercika spucala da su ih i sad dobili
bvb je u zadnjih par godina smanjio zaostatak u titulama sa -16 na -14. Ne smijem ni pomisliti sta bi se desilo sa Bavarcima da je taj zaostatak pao na cak -13. Jos kad uzmemo u obzir sve evropske rezultate u zadnjih 15 godina, mislim da igraci i navijaci Bayerna zaista imaju mnogo razloga da zavide sili koja se zove bvb.
Pazi sad ovo: neću da spominjem senzacionalističke naslove tipa "Završetak traume", "Pobijeđeno BVB-prokletstvo" itd.
nego direktni citati Ulija H.: "Pitao sam se kako ću preživjeti ovu utakmicu. Na kraju je išlo, pošto je momčad odigrala odlično."
ili: Koliko je duboka bila žaoka koju je Dortmund zadao Bavarcima u posljednje dvije godine pokazala je Hoenessova sljedeća rečenica, u kojoj je priznao da je potpuna obnova FC Bayerna uključujući postavljanje Matthiasa Sammera i angažman Pepa Guardiole umnogome povezana sa tim porazima.
Ma hajde brate to je prenapuhano vise oko BvB-a, jesu nas pobjedzivali jedno vrijeme, al to je vrijeme proslo, nikad nece moci igrat na 3 fronta kao sto to Bayern radi, cak sta vise meni su simpaticni i gotivim Kloppa kao trenera jer ih je preporodio i moram istaci jos da bih prije volio vidjeti Kloppa kao trenera Bayerna nego Pepa, ali ne benda me Uli jbg.
Sto se tice njihovog ucesca u LP navijam za njih, kao sto bi za svaki tim iz BL.
Partijaner wrote:Eto ga, Robben se iskupi za proslogodisnje promasaje, vidjeli smo na kraju koliko mu je bilo znacajna ova pobjeda za koju je i on zasluzan.
Apsolutna zasluzena pobjeda, statistika je na nasoj strani, zuti nista nisu pokazali, mogao je se primjetit izostanak Hummelsa, Gundogan i Gotze odlicno zatvoreni tako da su im napadi bili odsjeceni.
Prekrsaj Martineza nad Lewatom je bio cisti crveni karton to se mora reci, sa dvije noge direkt u igraca, ko zna sta bi bilo da smo dobili crveni karton.
Po meni igrac tekme Svajni, tu bih jos izdvojio Dantea i Mandzu kako se lik zrtvuje za ekipu, koliko grize, kako napada protivnicku odbranu to je za svaku pohvalu, pogotovo Subotica, malo se zagrijava pred duel sa repkama.
Fin poklon za rodjendan, MIA SAN MIA !!!
Tri titule su nam u igri, jedna je vec blizu, za druge dvije se jos treba oznojit pogotovou LP, gdje ce nam trebat i malo srece.
Robben se moze iskupit samo ako u finalu LP zabije hetrik
maksuz selam drugu Veelli i ide pjesma
"Nije ovo moja noc
bas mi nista ne ide
igram, pevam, smejem se
a sve rane provide"
Mislim da je ovo realan sastav.Vjerovatno gomez ulazi u 2pol.Mozda samo Kross bi trebao igrati jer Muller(i ako 2 najbolji strjelac) ove sezone nije mi nekako najbolji