Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Control panel wrote:bio sam sretnik pa sam jednom prilikom gledao bajerna uzivo.
zavidim!!!
aBd i ja cu ... i to ni manje ni vise nego u allianz areni
ja sam bas tu i gledao liga prvaka bajern juventus 2:1, za juve ibra dao go. tu atmosferu treba dozivjeti.
kad stignem i kada nadjem slike postavit cu koju.
Gospodo Bayernovci, dragi drugovi. Dobili ste ManU sinoć, i svaka vam čast na tome
Ali što se tiče navijača u Bundesligi... ili bilo gdje u Europi... da se ne lažemo. Nisam navijač niti jednog kluba izvan BiH, pa tako ni u BL, ali postoji samo jedan klub u Europi za koji sam poželio da odem na tribine i navijam. I to sam i uradio, imao sam srećom jednu ekipu Nijemaca koji su tu redovni. Postoji još par mojih želja u u Brazilu i Argentini gdje bih volio da odem, ali nisam još bio iz objektivnih razloga ($$$ ).
Do sad FCB u LP zaradio oko 45 miliona eura, dovoljno da se iduće sezone dovede Džeko Nek' se rješe Gomeza (ove sezone 10 golova) ili Klosea (2 gola) i eto dijamanta.
nekoeko wrote:Do sad FCB u LP zaradio oko 45 miliona eura, dovoljno da se iduće sezone dovede Džeko Nek' se rješe Gomeza (ove sezone 10 golova) ili Klosea (2 gola) i eto dijamanta.
I gomez i klose su bara-bara sa Dzekom a plus imaju Olica koji je neuporedivo korisniji i bolji od kloca pa ne vidim zasto bi ga dovodili?
nekoeko wrote:Do sad FCB u LP zaradio oko 45 miliona eura, dovoljno da se iduće sezone dovede Džeko Nek' se rješe Gomeza (ove sezone 10 golova) ili Klosea (2 gola) i eto dijamanta.
I gomez i klose su bara-bara sa Dzekom a plus imaju Olica koji je neuporedivo korisniji i bolji od kloca pa ne vidim zasto bi ga dovodili?
Jbg, zašto ti gomez i klose ne dadoše zajedno golova koliko kloc?
Sve je bilo ok samo da Sir AF nije zaboravio prvi i drugi svjetski rat. Znalo se da svabu moras dokrajcit do temelja i trebali su dat jos 3 pa lagano onda na ubijanje al sreca ko sreca. Mora se uzet u obzir da je sreca sastavni dio svake igre pa tako i fudbala kojeg cak i Bayern pokusava da odigra, ako nista 11 na 10
Gomez i klose nemaju svog Misketa da im namjesti 10 zicera po tekmi, da nije Zvjezdana ne bi Dzeko imao 5 golova u dvije sezone. Da valja vec bi ga neki veliki klub uzeo ali nisu velikani vesla sisali da naprave takvu glupost i izvale 30m eura za njega.
amar007 wrote:Gomez i klose nemaju svog Misketa da im namjesti 10 zicera po tekmi, da nije Zvjezdana ne bi Dzeko imao 5 golova u dvije sezone. Da valja vec bi ga neki veliki klub uzeo ali nisu velikani vesla sisali da naprave takvu glupost i izvale 30m eura za njega.
Jbt, dobro ciki reče na temi o Europa ligi da se furaš na njega (ili da si on) - gledaš ti Bundesligu?
amar007 wrote:Gomez i klose nemaju svog Misketa da im namjesti 10 zicera po tekmi, da nije Zvjezdana ne bi Dzeko imao 5 golova u dvije sezone. Da valja vec bi ga neki veliki klub uzeo ali nisu velikani vesla sisali da naprave takvu glupost i izvale 30m eura za njega.
Haj ne seri vise, u Bayernu bi Dzeko zabio jos vise golova nego u Wolfsburgu, i jos ga poredis sa Gomezom ili Kloseom ti si fakat puko. Gledas li imalo kako pricaju svabe o Dzeki al smijesno je komentarisati tvoje izjave.
Bayernu fali bolja odbrana nadam se da ce nekog dovesti kao sto je bio Lucio.
NEZNAM ZASTO VRIJEDJANJE "KLOC", DZEKO JE DOKAZAO DA GA EVROPA MOZE POVUCI ZA......STO SE TICE FUDBALA!
Dzeko je najkorisniji igrac bundeslige, i puno je bolji igrac od Olica. On bi trebao ici u Englesku, moze igrati i u Italiji, ali Engleska je prva zemlja za njega.
Mislim da je Bayern nezasluzeno prosao dalje., stalno su udarali Roonija i crveni karton za Rafalea nije bio zasluzen...
olijali_vuk wrote:Dzeko je najkorisniji igrac bundeslige, i puno je bolji igrac od Olica. On bi trebao ici u Englesku, moze igrati i u Italiji, ali Engleska je prva zemlja za njega.
Mislim da je Bayern nezasluzeno prosao dalje., stalno su udarali Roonija i crveni karton za Rafalea nije bio zasluzen...
Ne slazem se niko nije mesario Rooney-a.Van Buyten je imao scenu gdje je udario doticnog u jednom duelu u kostobran(nije ispruzenom nogom, nije krvnicki, bez crnih namjera. ili, reci mi jel ga trebao pustiti da prodje?)jednostavno u zaru borbe.
S druge strane SAF po meni nije normalan,tako igraci zavrsavaju karijeru, kad ih neki krkan ubacuje ne spremne u igru(izuzetno mi je bilo krivo jer je Rooney odlican igrac i nije zasluzio da pretrpi veliku ozlijedu samo jer se Fergusonu digao da izbaci Bayern(sto na kraju nije ni uspio).
A sto se tice kartona nema zaljenja, gdje je cisti penal koji nije sudjen u korist Bayerna???(kad te neko u 16 s ledja gurne s obje ruke nema mnogo mozganja...)
Last edited by B34R on 08/04/2010 19:41, edited 1 time in total.
Manchester United 2 – 1 Bayern Munich Sheringham 90+1' - Basler 6'
Solskjær 90+3'
Camp Nou, Barcelona
Attendance: 90,045
Referee: Pierluigi Collina (Italy)
MANCHESTER UNITED:
GK 1 Peter Schmeichel (c)
RB 2 Gary Neville
CB 5 Ronny Johnsen
CB 6 Jaap Stam
LB 3 Denis Irwin
RM 11 Ryan Giggs