Eh jest', to je toguber90 wrote:Dobra utakmica, svaka im cast, al Neura sto proleti i osramoti se, braco mila![]()
.
FC Bayern Munchen
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
zlajapravaraja
#3876 Re: FC Bayern Munchen
- Partijaner
#3877 Re: FC Bayern Munchen
Stvarno smo gol bezze primili, Neuer ni tamo ni vamo
Veela dere li ga dere uz ovu, tutnje zidovi.
Veela dere li ga dere uz ovu, tutnje zidovi.
- guber90
#3878 Re: FC Bayern Munchen
Ma dobro razumijem ja momka, vjerovatno je malo i zaboravio kako lopta izgleda, nekada je i po 2 meca ne vidi, nezgodno mu je
.
- simonese
#3879 Re: FC Bayern Munchen
Bayern ?
kein Kommentrar !!
Veella ?
kein Kommentrar !!
Veella ?
- fudbaler07
#3880 Re: FC Bayern Munchen
IGRAJU LJUDI NEMA STA

- simonese
#3881 Re: FC Bayern Munchen
neko je ovdje ispo prava ckapi 
Last edited by simonese on 20/02/2013 12:55, edited 1 time in total.
- MaroonBrigade
#3882 Re: FC Bayern Munchen
Kako mozemo vidjeti listu clanova koji su se registrovali danas? 
- MOSALJOZE
#3883 Re: FC Bayern Munchen
E vako.Prvo da kazem da su momci odigrali sjajno.Utakmica je bila odlična.Nakon prvih 10 minuta vidjelo se da arsenal nije ni do koljena.Šteta što smo primili gol nakon nepostojećeg kornera.Neuer je pogriješio,ali i mandzukic i dante su morali bolje.što se tiče ocjena po meni ovako
Neuer 7.Odlično je branio i ako je imao samo 1 ozbiljan šut na gol,te je imao grešku prilikom kornera
Lahm 9 sigurno igrač utakmice.Samo je jednom pustio igrača da prodje(kazorlu)Inače kapiten standardno ODLIČAN
Van bOjten 7.nije loše odigrao,nije imao nešto puno ni posla,šutao na gol nakon kojeg miler daje gol
Čovjek mikrofon (dante)7.solidna partija
Alaba.8 odlično odigrao mozda je imao jedan mali kiks,ali je volkota POJEO
J.Martinez X e stvarno ne znam šta dati ovom čovjeku nije se toliko isticao a velika je radilica
Švajni.7.5 standardno
Muller.8.5 odlično je odigrao,postigao gol,
Kross 8.5 GOLČINA
Ribery 7.Ako je iko sinoć "podbacio" to je bio riberi stvarno nije bilo njegovih prodora nije loše odigrao ali nije ni kako zna
Mandzukic.9 pored Lahma sigurno najbolji igrač bajerna.Odigrao je za ekipu,gol je sretno došao ali ga je zabio.Mandzo
SUB:
Robbe 8.:Vidjela se želja za igrom,i puno se trudio dodao je lahmu kad je ovaj asistirao za mandzu sve u svemu dobar robben(naglašavam DODAO Lahmu)
Gomez 7.Nije puno pokazao imao je jedan šut,nebu pod oblake,teško da moze mandzukica izbaciti iz 1
Gustavo.7.5 momak ušao da zatvori utakmicu.Odigrao jako fino,korektno
Sinoć kemal ahmetovic skoro da ne počne plakati
.Jeste čuli podatak 350 miliona u + BM strašno.Dok drugi doslovno TONU u dugovima mi u plusu.Svaka čast uli.Što se tiče revanša treba biti oprezan opasan je Arsenal.I ako ovakva ekipa teško šta moze.
Vella ako ne znaš smanjiti sliku mogu ti ja to obaviti nije frka stvarno
MIA SAN MIA
Neuer 7.Odlično je branio i ako je imao samo 1 ozbiljan šut na gol,te je imao grešku prilikom kornera
Lahm 9 sigurno igrač utakmice.Samo je jednom pustio igrača da prodje(kazorlu)Inače kapiten standardno ODLIČAN
Van bOjten 7.nije loše odigrao,nije imao nešto puno ni posla,šutao na gol nakon kojeg miler daje gol
Čovjek mikrofon (dante)7.solidna partija
Alaba.8 odlično odigrao mozda je imao jedan mali kiks,ali je volkota POJEO
J.Martinez X e stvarno ne znam šta dati ovom čovjeku nije se toliko isticao a velika je radilica
Švajni.7.5 standardno
Muller.8.5 odlično je odigrao,postigao gol,
Kross 8.5 GOLČINA
Ribery 7.Ako je iko sinoć "podbacio" to je bio riberi stvarno nije bilo njegovih prodora nije loše odigrao ali nije ni kako zna
Mandzukic.9 pored Lahma sigurno najbolji igrač bajerna.Odigrao je za ekipu,gol je sretno došao ali ga je zabio.Mandzo
SUB:
Robbe 8.:Vidjela se želja za igrom,i puno se trudio dodao je lahmu kad je ovaj asistirao za mandzu sve u svemu dobar robben(naglašavam DODAO Lahmu)
Gomez 7.Nije puno pokazao imao je jedan šut,nebu pod oblake,teško da moze mandzukica izbaciti iz 1
Gustavo.7.5 momak ušao da zatvori utakmicu.Odigrao jako fino,korektno
Sinoć kemal ahmetovic skoro da ne počne plakati
MIA SAN MIA
- MoSa LjoŽe
#3884 Re: FC Bayern Munchen
Evo fali mi 5:0 u uzvratu (što je daleko od nemogućeg) pa da se zvanično proglasim za vidovnjakaMoSa LjoŽe wrote:Bayern će razmontirati ovaj smiješni Arsenal jedno 8:0 ili 8:1 ukupno u oba susreta.
- Partijaner
#3885 Re: FC Bayern Munchen
Zanimljivo da Bayern i kada ne osvoji trofej opet je u finansijskoj dobiti od vecinu klubova u Evropi.MOSALJOZE wrote: Jeste čuli podatak 350 miliona u + BM strašno.Dok drugi doslovno TONU u dugovima mi u plusu.Svaka čast uli.Što se tiče revanša treba biti oprezan opasan je Arsenal.I ako ovakva ekipa teško šta moze.
MIA SAN MIA
Inace rodjak, dobra analiza igraca.
Veela haman veci paksu od Ulija.
- MOSALJOZE
#3886 Re: FC Bayern Munchen
Partijaner wrote:Zanimljivo da Bayern i kada ne osvoji trofej opet je u finansijskoj dobiti od vecinu klubova u Evropi.MOSALJOZE wrote: Jeste čuli podatak 350 miliona u + BM strašno.Dok drugi doslovno TONU u dugovima mi u plusu.Svaka čast uli.Što se tiče revanša treba biti oprezan opasan je Arsenal.I ako ovakva ekipa teško šta moze.
MIA SAN MIA
Inace rodjak, dobra analiza igraca.![]()
Veela haman veci paksu od Ulija.
- Partijaner
#3887 Re: FC Bayern Munchen
Evo gdje veela bio jbm ga usta, nece ni da se pohvali, jos zuta dux da bude prepoznatljiv, e pa stvarno je nemoguc.

-
5 0 5
#3888 Re: FC Bayern Munchen
ovako sky italia spekulira moguci guardiolin sastav iduce sezone.

- ledeni_caj
#3889 Re: FC Bayern Munchen
Serem se u carapu onom koji u svojoj iskrivljenoj realnost zamisli ekipu Bayerna bez Ribery-a i jos se smatra ozbiljnim novinarom.
- MOSALJOZE
#3890 Re: FC Bayern Munchen
pa ovo i nije toliko loše samo teško da ce se riješiti riberija.Ne vjerujem.što se tiče suareza liverpul kaze da ga nece prodavati.Nejmara ja ne bi vala nek ide u barcu505sCrtom wrote:ovako sky italia spekulira moguci guardiolin sastav iduce sezone.
- Partijaner
#3891 Re: FC Bayern Munchen
Kakav Suarez, kakav Neymar, dje mi je Kroos, nema od toga nista, ne ide to u koncepciju Bayerna.
-
5 0 5
#3892 Re: FC Bayern Munchen
oni su ovakav sastav napravili na bazi nekih (insiderMOSALJOZE wrote: pa ovo i nije toliko loše samo teško da ce se riješiti riberija.Ne vjerujem.što se tiče suareza liverpul kaze da ga nece prodavati.Nejmara ja ne bi vala nek ide u barcu
- ultima_palabra
#3893 Re: FC Bayern Munchen
Što bi mijenjao nešto što funkcioniše? Sumnjam da će dovesti više od 1-2 igrača.
-
5 0 5
#3894 Re: FC Bayern Munchen
ne znam stvarno. ne tvrdim ja da ce ovako biti nego italijani. robben ce vjerovatno otici. mozda jos par igraca. ne znam puno o bayernu. mozda neko od navijaca ovdje zna vise o ovome.ultima_palabra wrote:Što bi mijenjao nešto što funkcioniše? Sumnjam da će dovesti više od 1-2 igrača.
-
zlajapravaraja
#3895 Re: FC Bayern Munchen
Gomez i Guardiola

-
LSD
#3896 Re: FC Bayern Munchen
Nema šta Pep dirati u Bayernu kad je igracki kadar u pitanju, možda dovesti dva igraca maximalno - a zahvaliti se Timoščuku i Van Buytenu koji su veterani.
Nego sinoc gledam Martineza, momak je poderao na sredini...on i Švajni su razbili kompletan vezni red Arsenala, uništili im tempo igre
centralne veznjake Cazorlu i Artetu doslovno iskljucili iz igre
natjerali domacina da igra samo uz aut liniju sa bekovima i krilima....jesu ogromne pare date za njega, jest pretplacen - ali pocinje pomalo otplacivati uloženo i pokazivati svoj talenat.
Nego sinoc gledam Martineza, momak je poderao na sredini...on i Švajni su razbili kompletan vezni red Arsenala, uništili im tempo igre
- ultima_palabra
#3897 Re: FC Bayern Munchen
Pa to... možda dovede stopera ili zadnjeg veznog, u zavisnosti na kojoj poziciji vidi Martineza. Poznavajući njega, on će Martineza staviti na stopera, a dovesti nekog zadnjeg veznog koji diktira tempo igre... vjerujem da bi dao desnu ruku za Busquetsa, ali njega Barca neće nikad pustitiLSD wrote:Nema šta Pep dirati u Bayernu kad je igracki kadar u pitanju, možda dovesti dva igraca maximalno - a zahvaliti se Timoščuku i Van Buytenu koji su veterani.
Nego sinoc gledam Martineza, momak je poderao na sredini...on i Švajni su razbili kompletan vezni red Arsenala, uništili im tempo igrecentralne veznjake Cazoral i Arteta iskljucili iz igre
![]()
natjerali domacina da igra samo uz aut liniju sa bekovima i krilima....jesu ogromne pare date za njega, jest pretplacen - ali pocinje pomalo otplacivati uloženo i pokazivati svoj talenat.
Također i jedan napadač... Gomez premalo radi za ekipu, a Mandžo je još upitnik na ovom najvišem nivou, iako mi se svidjelo ono što je sinoć odigrao.
-
LSD
#3898 Re: FC Bayern Munchen
Jasno je svima da Pep nece imati ni slobode a ni datog vremena (od strane uprave Bayerna) da pravi tim po svom čeifu, kao što je to mogao u Barci koja mu je maticni klub i to sve dozvolila....a nije ni on toliko glup da se kocka sa nekim svojim hirovima i prohtjevima.
On ce se morati uveliko prilagoditi ovoj kompoziciji trenutnog igrackog kadra Bayerna....no sigurno je da ce ih pomjeriti prema naprijed onako u globalu - znaci sa svim linijama, zadnja ce izlaziti cesto na centar, Švajni ce biti pomjeren prema naprijed u liniju sa Krosom, a ne bi me cudilo da gledamo Robena i Riberya u ulozi klasicnih krlnih napadaca sa jednom 9-tkom u sredini (Mandžukić vjerovatno)....vjerujem da ce se onaj mladi Šaćiri naigrati kod Pep, možda cak i postati zvijezda, a nisam siguran da ce Gomeza prodavati....istina da nije ta vrsta napadaca koje Guardiola preferira, ali trebat ce mu sa klupe riješenja i klipan koji može skociti i donijeti nešto novo ako zakoci taktika.
On ce se morati uveliko prilagoditi ovoj kompoziciji trenutnog igrackog kadra Bayerna....no sigurno je da ce ih pomjeriti prema naprijed onako u globalu - znaci sa svim linijama, zadnja ce izlaziti cesto na centar, Švajni ce biti pomjeren prema naprijed u liniju sa Krosom, a ne bi me cudilo da gledamo Robena i Riberya u ulozi klasicnih krlnih napadaca sa jednom 9-tkom u sredini (Mandžukić vjerovatno)....vjerujem da ce se onaj mladi Šaćiri naigrati kod Pep, možda cak i postati zvijezda, a nisam siguran da ce Gomeza prodavati....istina da nije ta vrsta napadaca koje Guardiola preferira, ali trebat ce mu sa klupe riješenja i klipan koji može skociti i donijeti nešto novo ako zakoci taktika.
-
Nota
#3899 Re: FC Bayern Munchen
To mislim i ja,jer nije prodao Zlatana sto ne umije nego zbog naravi 
A sada mi mozda i previse forsiramo tu pricu da ce kopirati Barcu....
A sada mi mozda i previse forsiramo tu pricu da ce kopirati Barcu....
-
zlajapravaraja
#3900 Re: FC Bayern Munchen
Ja cak mislim da ce prodati i Gomeza i Mandzukica. Dolazi Lewandowski, i mozda Pep jos dovede recimo Villu, i to je to u napadu.