FC Bayern Munchen

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
simonese

#3801 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

Partijaner wrote:Tako je simone, mjesto da podrzi Bayu a on ovako pih, vjerovatno ga prpa uhvatila oko avatara. :mrgreen:
:mrgreen:

radi guza ko meduza
Partijaner

#3802 Re: FC Bayern Munchen

Post by Partijaner »

simonese wrote:
Partijaner wrote:Tako je simone, mjesto da podrzi Bayu a on ovako pih, vjerovatno ga prpa uhvatila oko avatara. :mrgreen:

radi guza ko meduza

p.s Neuer brani sa 4 prsta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ledeni_caj

#3803 Re: FC Bayern Munchen

Post by ledeni_caj »

K'o da ce imat posla. 8) :D
veella

#3804 Re: FC Bayern Munchen

Post by veella »

Ja sam svoje rekao :thumbup:
veella

#3805 Re: FC Bayern Munchen

Post by veella »

simonese wrote:
veella wrote:
Partijaner wrote:Sutra ce veela da bude obucen u crvenoj uniformi 8-)

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... xiJTRoUl90#!
PACK MA'S !!!
Image
ti si pravi jad
kad igra Bundesligas nikad ne navijam protiv istog

sta sam ja sad trebao navijat za Real

nikad
Za sve bundesligase (I. II. i ostalih liga) :thumbup: ali uvijek protiv bayerna :mrgreen:
simonese

#3806 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

Za sve bundesligase (I. II. i ostalih liga) :thumbup: ali uvijek protiv bayerna :mrgreen:
kompleksi su cudo
MOSALJOZE

#3807 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

veella wrote:Ja sam svoje rekao :thumbup:
stoji
veella

#3808 Re: FC Bayern Munchen

Post by veella »

simonese wrote:
kompleksi su cudo
Mislim da svaki put kada dodje do neslaganja,a iz toga se izrode bas ruzna kontriranja i peckanja, negde i vredjanja, u osnovi svake takve svadje su neciji kompleksi.
Partijaner

#3809 Re: FC Bayern Munchen

Post by Partijaner »

Pa normalno da su kompleksi, mrzis Bayern zato sto je najbolji i najtrofejniji klub u Njemackoj, a to te pecka itekako posto tvoj Bvb nije, ali nema veze vi imate "dusu" mi nemamo. :oops:
MOSALJOZE

#3810 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

Partijaner wrote:Pa normalno da su kompleksi, mrzis Bayern zato sto je najbolji i najtrofejniji klub u Njemackoj, a to te pecka itekako posto tvoj Bvb nije, ali nema veze vi imate "dusu" mi nemamo. :oops:
:thumbup:
simonese

#3811 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

poredjenje igraca i malo informacija ko je u formi itd.

http://sportbild.bild.de/SPORT/fussball ... leich.html
guber90

#3812 Re: FC Bayern Munchen

Post by guber90 »

Partijaner wrote:Pa normalno da su kompleksi, mrzis Bayern zato sto je najbolji i najtrofejniji klub u Njemackoj, a to te pecka itekako posto tvoj Bvb nije, ali nema veze vi imate "dusu" mi nemamo. :oops:
Normalno da Bayern nema dusu, niti jedan igrac u prvom timu nije Bayernovo dijete, nijedan igrac u Bayernu nije nikada izjavio da ne bi otisao iz tog kluba, jer mu je tu super, u svakom pogledu, niti jedan igrac nikada nije napustio Bayu i opet ga hvalio i volio, nikada Bayern nije organizovao utakmice sa kojima je pomagao da se neki klubovi spase, ili pak i direktno ulagao u njih...

(btw ovo se samo sarkasticno nadovezujem na tvoj post, da neko ne skonta to pogresno :D )
MOSALJOZE

#3813 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

guber90 wrote:
Normalno da Bayern nema dusu, niti jedan igrac u prvom timu nije Bayernovo dijete, nijedan igrac u Bayernu nije nikada izjavio da ne bi otisao iz tog kluba, jer mu je tu super, u svakom pogledu, niti jedan igrac nikada nije napustio Bayu i opet ga hvalio i volio, nikada Bayern nije organizovao utakmice sa kojima je pomagao da se neki klubovi spase, ili pak i direktno ulagao u njih...

(btw ovo se samo sarkasticno nadovezujem na tvoj post, da neko ne skonta to pogresno :D )
ja se taman pripremio da ti odbrusim kad pročitah ovu zadnju rečenicu 8-)
MOSALJOZE

#3814 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

Golman Arsenala, Wojciech Szczesny, smatra kako bi prva utakmica osmine finala Lige prvaka u kojoj njegov tim dočekuje minhenski Bayern, mogla biti presudna za Arsenal, ali isto tako smatra kako ih se ne trebaju plašiti.Poljak je istakao kako je veoma bitno da Arsenal dođe do pobjede, koja bi znatno povećala šanse Arsenala u uzvratu na Allianz Areni."Veoma je važno da pobijedimo. Uvijek je dobro kada prvi susret igrate u gostima, ali bi sada bilo idealno da napravimo prednost, koja bi nam bila dovoljna za revanš. Bayern dominira Bundesligom. Imaju sjajne individualce i biće veoma teško protiv njih. Jaki su, ali ih se ne plašimo", rekao je Szczesny.
MOSALJOZE

#3815 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

Image
Take-Two

#3816 Re: FC Bayern Munchen

Post by Take-Two »

Ne vidim nacin,na koji bi Bayern ovu utaknicu izgubio,ali u fudbalu je sve moguce,jedna glupost,crveni karton itd...
Ova generacija,je najjaca poslje one sa kraja 90 tih
MOSALJOZE

#3817 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

Take-Two wrote:Ne vidim nacin,na koji bi Bayern ovu utaknicu izgubio,ali u fudbalu je sve moguce,jedna glupost,crveni karton itd...
jbg mene brine da nisu zadnjih 5 dobili,ali ovo je potpuno nova ekipa brzi fudbal.Po meni bi pobjeda od 0:2 značila samo rutinu u minhenu ali eto.Lopta je okrugla
MoSa LjoŽe

#3818 Re: FC Bayern Munchen

Post by MoSa LjoŽe »

Bayern će razmontirati ovaj smiješni Arsenal jedno 8:0 ili 8:1 ukupno u oba susreta.
guber90

#3819 Re: FC Bayern Munchen

Post by guber90 »

MOSALJOZE wrote:
Take-Two wrote:Ne vidim nacin,na koji bi Bayern ovu utaknicu izgubio,ali u fudbalu je sve moguce,jedna glupost,crveni karton itd...
jbg mene brine da nisu zadnjih 5 dobili,ali ovo je potpuno nova ekipa brzi fudbal.Po meni bi pobjeda od 0:2 značila samo rutinu u minhenu ali eto.Lopta je okrugla
Nije ni Arsenal ekipa za baciti, brzi su, moze neka kontra da pukne, a iskreno ove sezone Bayern i prima takve golove, ako ih primi, tako da cemo da vidimo sta ce biti. Tesko da ce Arsenal ici da se brani protiv Bayerna, nisu taj tip ekipe i nemaju igrace za toga.

Svaki nerijesen rezultat sa golovima je za Bayern odlican, a i bez golova ne bi bilo lose, a da ne pricam o pobjedi. Bayern je kvalitetnija ekipa po meni, ali je sigurno da ce utakmica biti na nivou.
MOSALJOZE

#3820 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

MoSa LjoŽe wrote:Bayern će razmontirati ovaj smiješni Arsenal jedno 8:0 ili 8:1 ukupno u oba susreta.
Mosa Ljože da nismo šta u krvnom srodstvu xD.Necu ništa da prognoziram da ne bude na kraju nešto drugo.Samo umjereni optimizam
MOSALJOZE

#3821 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

guber90 wrote:
MOSALJOZE wrote:
Nije ni Arsenal ekipa za baciti, brzi su, moze neka kontra da pukne, a iskreno ove sezone Bayern i prima takve golove, ako ih primi, tako da cemo da vidimo sta ce biti. Tesko da ce Arsenal ici da se brani protiv Bayerna, nisu taj tip ekipe i nemaju igrace za toga.

Svaki nerijesen rezultat sa golovima je za Bayern odlican, a i bez golova ne bi bilo lose, a da ne pricam o pobjedi. Bayern je kvalitetnija ekipa po meni, ali je sigurno da ce utakmica biti na nivou.
što se tiče LP gol razlika je +8 tačnije 15:7.To je "zahvaljujući" onom kiksu protiv batea i primanju nekih jeftinih golova.Kao što je protiv lila(čini mi se 5:1).U prvenstvu gol razlika 57:7.2 od leverkuzena,1 od dortmunda i još neki nepotrebno primljeni golovi.Inače Neuer 500-600 minuta nije primio gol nadam se da ce i tako ostati
guber90

#3822 Re: FC Bayern Munchen

Post by guber90 »

Znam tu statistiku :D, gledao sam vecinu Bayinih tekmi ove sezone i te kontre su nesto od cega se tesko odbranimo, imamo "teske" stopere hebiga :D, pa se desi da se ne mogu vratiti pretrce ih ljudi i to i bi :D, medjutim cesto to Alaba i Lahm zatvore, ali trebalo bi se malo na tom aspektu poraditi.
MOSALJOZE

#3823 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

guber90 wrote:Znam tu statistiku :D, gledao sam vecinu Bayinih tekmi ove sezone i te kontre su nesto od cega se tesko odbranimo, imamo "teske" stopere hebiga :D, pa se desi da se ne mogu vratiti pretrce ih ljudi i to i bi :D, medjutim cesto to Alaba i Lahm zatvore, ali trebalo bi se malo na tom aspektu poraditi.
a treba njima razbiti trokut kazorla,volkot i neki napadač.To je njihova snaga.Vjerovatno Lahm čuva Volkota.Švajni lomi kazorlu(koji je strašan igrač).E kao i uvijek štoper tanka pozicija.Dante solidan samo ko ce biti drugi to je problem.Realno bolji smo od njih imamo jaču ekipu.Jedino gdje su oni jaki je ovaj "trokut" koji ako zaustaviš to je to.
MoSa LjoŽe

#3824 Re: FC Bayern Munchen

Post by MoSa LjoŽe »

MOSALJOZE wrote:
MoSa LjoŽe wrote:Bayern će razmontirati ovaj smiješni Arsenal jedno 8:0 ili 8:1 ukupno u oba susreta.
Mosa Ljože da nismo šta u krvnom srodstvu xD.Necu ništa da prognoziram da ne bude na kraju nešto drugo.Samo umjereni optimizam
Nego šta, braća po plavoj krvi :)
guber90

#3825 Re: FC Bayern Munchen

Post by guber90 »

MOSALJOZE wrote:
guber90 wrote:Znam tu statistiku :D, gledao sam vecinu Bayinih tekmi ove sezone i te kontre su nesto od cega se tesko odbranimo, imamo "teske" stopere hebiga :D, pa se desi da se ne mogu vratiti pretrce ih ljudi i to i bi :D, medjutim cesto to Alaba i Lahm zatvore, ali trebalo bi se malo na tom aspektu poraditi.
a treba njima razbiti trokut kazorla,volkot i neki napadač.To je njihova snaga.Vjerovatno Lahm čuva Volkota.Švajni lomi kazorlu(koji je strašan igrač).E kao i uvijek štoper tanka pozicija.Dante solidan samo ko ce biti drugi to je problem.Realno bolji smo od njih imamo jaču ekipu.Jedino gdje su oni jaki je ovaj "trokut" koji ako zaustaviš to je to.
Ma ako ima ko da razbije taj trokut to je Bayern, jer Wallcot na Lahma ide, koji je jedan od najboljih bekova na dunjaluku :D , a Cazorla na koga ce tu i nisam bas siguran, da li na krilo ili u veznom redu (nisam bas pratio Arsenal :D), ali ako ide na krilo, ide protiv Alabe u koga ja imam itekakvo povjerenje (jest da se ne pika nizasta, ali et :mrgreen: ) ili pak na kombinaciju Svajni-Martinez, sto mu je ipak dosta gore :D. Eh sada ta druga stoperska pozicija je rak rana, ja od Buytena imam fobiju, kada ga vidim u timu Bayerna, pa makar i protiv cetveroligasa ja vise nisam siguran u pobjedu, a naravno ponajvise je tako zbog finala protiv Chelsea kada cojk udje i preko njega Drogba go dade :x :x , tako da bih volio vidjeti, Boatenga, eventualno Martineza, pa cak i Gustava na toj poziciji prije nego li njega, no sudeci po dosadasnjim utakmicama, Bujtko igra :(.
Post Reply