FC Bayern Munchen

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
simonese

#3726 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

Tomahawk11 wrote:
simonese wrote:
Tomahawk11 wrote:Ima, kako nema, cilj je oslabiti najveceg suparnika, pa makar igrac samo sjedio na klupi. Ovakve stvari su svojevremeno radili Zvezda i Partizan ekipama Zelje i Sarajeva.
kako oslabiti kad im bjeze 15 bodova
jedino ako su naumili prodat Gomeza(ima ugovor do 2016) ili nece produzit ugovor sa Pizzarom
Ne mislim na ovu sezonu. Sjecas li se Bayera i silne kupovine one sjajne generacije, kad je pola ekipe preslo u Bayern? Cilj je dugorocan, ova sezona je prakticno zakljucena.
Ze Roberto,Serghio,Ballack,Lucio

ekstra scene iz hodnika :D
veella

#3727 Re: FC Bayern Munchen

Post by veella »

Tomahawk11 wrote:Ima, kako nema, cilj je oslabiti najveceg suparnika, pa makar igrac samo sjedio na klupi. Ovakve stvari su svojevremeno radili Zvezda i Partizan ekipama Zelje i Sarajeva.
Zalosno, ovakve tzv. klubove treba istjerati iz fudbala dozivitno...
ledeni_caj

#3728 Re: FC Bayern Munchen

Post by ledeni_caj »

100% cinjenica, Dortmund zaostaje 15 bodova za Bayernom jer ce im ovi (mozda) odvest igraca. Iduce godine. :lol:
Ono sto su pokupovali iz Leverkuzena sa tom namjerom isto, da oslabe, ne da nisu navedeni igraci upisali minute za 1 tim, nisu ni na treninzima bili. :dance:
simonese

#3729 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

veella wrote:
de Veela,mojne tisra
AmiĐa_Idriz

#3730 Re: FC Bayern Munchen

Post by AmiĐa_Idriz »

simonese wrote:
veella wrote:
de Veela,mojne tisra
ma samo ignoriši,nemoj se paliti..kad se pališ još će više tisra :D
veella

#3731 Re: FC Bayern Munchen

Post by veella »

simonese wrote:
veella wrote:
de Veela,mojne tisra
Ne remse ba, samo kažem realnost...
Tomahawk11
Globalni moderator

#3732 Re: FC Bayern Munchen

Post by Tomahawk11 »

ledeni_caj wrote:
100% cinjenica, Dortmund zaostaje 15 bodova za Bayernom jer ce im ovi (mozda) odvest igraca. Iduce godine. :lol:
Ono sto su pokupovali iz Leverkuzena sa tom namjerom isto, da oslabe, ne da nisu navedeni igraci upisali minute za 1 tim, nisu ni na treninzima bili. :dance:
Yebi ga, ja objasnih gore da to nema veze sa ovom sezonom :roll:
Isto tako, nisam rekao da nece igrati, nego da ce dovesti igraca makar on sjedio na klupi. Sto ne znaci da ce sjediti na klupi.
Riddle

#3733 Re: FC Bayern Munchen

Post by Riddle »

_terminaš_ wrote:Pa kakvi su baksuzi ovi simpatizeri Bayerna na forumu, Arsenal će ih izbaciti zbog tog potcjenjivanja. :D :mrgreen:
Joj sta su samo drobili pred finale prosle sezone, covjek bi rekao da taj tim dolazi s druge planete. Ali vrijedilo je to istrpiti kad se pogleda koliko je kukanja na kraju bilo. Chelsea je kod mene osvojio brdo bodova te noci.

Ipak mislim da ce Bayern proci Arsenal. Ni priblizno lako kako gospoda ovdje najavljuje naravno, ali Arsenal ce platiti zbog manjka discipline. Ne znaju oni izvlaciti rezultat kao United ili Chelsea.
ledeni_caj

#3734 Re: FC Bayern Munchen

Post by ledeni_caj »

Tomahawk11 wrote: Yebi ga, ja objasnih gore da to nema veze sa ovom sezonom :roll:
Isto tako, nisam rekao da nece igrati, nego da ce dovesti igraca makar on sjedio na klupi. Sto ne znaci da ce sjediti na klupi.
:D :D
Sve sto su doveli su i platili, neke i preskupo, zavisi od ne/sposobnosti kluba iz kojeg se kupuje, ili kako pljuvaci vole reci - otima. Kao i uvijek se dovodila ciljanja pojacanja, nikakva izmisljena kamaranja igraca. Ko nakon nerealne cifre pljunute za Martineza ne konta zasto Bayern fakat kupuje najvise u Njemackoj nikad nece ni skontati. Pa samo jos tamo igracine poput Ozila i Reusa dovedes za 17 miliona.
ultima_palabra

#3735 Re: FC Bayern Munchen

Post by ultima_palabra »

Ja vala ne znam što je taj Lewandowski toliko navalio da ide... nigdje neće biti neprikosnoveni prvi izbor i nigdje neće ekipa raditi za njega kao u Dortmundu. A da je neka svjetska klasa, nije.
missko

#3736 Re: FC Bayern Munchen

Post by missko »

Sto Mandzo uvali svojima eurogol, uz losu igru Bayerna prekid je bio jedina izgledna opcija.
simonese

#3737 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

Riddle wrote:
_terminaš_ wrote:Pa kakvi su baksuzi ovi simpatizeri Bayerna na forumu, Arsenal će ih izbaciti zbog tog potcjenjivanja. :D :mrgreen:
Joj sta su samo drobili pred finale prosle sezone, covjek bi rekao da taj tim dolazi s druge planete. Ali vrijedilo je to istrpiti kad se pogleda koliko je kukanja na kraju bilo. Chelsea je kod mene osvojio brdo bodova te noci.

Ipak mislim da ce Bayern proci Arsenal. Ni priblizno lako kako gospoda ovdje najavljuje naravno, ali Arsenal ce platiti zbog manjka discipline. Ne znaju oni izvlaciti rezultat kao United ili Chelsea.
ko ovdje najavljuje lagan prolaz Bayerna?
usput do brdo bodova dijeli tamo sa Abramovicem
MOSALJOZE

#3738 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

simonese wrote:
Riddle wrote:

ko ovdje najavljuje lagan prolaz Bayerna?
ja ne znam da je bayern ikada smatrao nekog protivnika "neozbiljnim".Niko ne govori da ce prolaz biti lagan.Čak šta više teze nego uobičajno.Ako se topnici nadaju da ce na tu foru podcjenjvanja BM podbacit varaju se opasno.Ne samo BM nego i sve švabske ekipe maksimalan respekt.
MOSALJOZE

#3739 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

RUTINA :dance: :dance: :dance: :dance:
Kontra__

#3740 Re: FC Bayern Munchen

Post by Kontra__ »

Ja tekme, oci mi ispadose gledajuci, ovi nece a oni hudnjaci ne mogu, uzas jedan! Da su igrali 5 dana ne bi ga Neuer primio, strasno izvadi onaj slobodnjak Diegu!

I za kraj, onaj Kroos je meni hamelj jedan veliki i precijenjen igrac, frajer se vuce k'o prebijena macka i sem prekida i dobrog pregleda igre nema vise nista. U suprotno me jako tesko moe neko ubjediti. I kad mu kazu "jebo Pjanica, nije on jos nivo igraca tipa Kroos, ne moze on u Bayern", ma kako da ne! :oops:
ledeni_caj

#3741 Re: FC Bayern Munchen

Post by ledeni_caj »

Pjanic da dodje Kroos bi bio 4ta ekipa.
MOSALJOZE

#3742 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

Kontra__ wrote:Ja tekme, oci mi ispadose gledajuci, ovi nece a oni hudnjaci ne mogu, uzas jedan! Da su igrali 5 dana ne bi ga Neuer primio, strasno izvadi onaj slobodnjak Diegu!

I za kraj, onaj Kroos je meni hamelj jedan veliki i precijenjen igrac, frajer se vuce k'o prebijena macka i sem prekida i dobrog pregleda igre nema vise nista. U suprotno me jako tesko moe neko ubjediti. I kad mu kazu "jebo Pjanica, nije on jos nivo igraca tipa Kroos, ne moze on u Bayern", ma kako da ne! :oops:
slab kroos pravo
Kontra__

#3743 Re: FC Bayern Munchen

Post by Kontra__ »

Previse izgubljenih lopti za moj ukus za ulogu playa, plus sto je prespor. Ne kazem da je npr. Pjanke brzi, ali se bar brze oslobadja lopte tj ne pelja plaho.

Takodjer veceras primjetno jako mnogo pogresnih pasova iz odbrane i zadnjeg veznog, akcenat na Dantea, dobar u duelima ali u predaji lopte imao je nekoliko bas kikseva. Za razliku od Wolfsburga to ce npr. Arsenal znati kazniti.
simonese

#3744 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

Kontra__ wrote:Previse izgubljenih lopti za moj ukus za ulogu playa, plus sto je prespor. Ne kazem da je npr. Pjanke brzi, ali se bar brze oslobadja lopte tj ne pelja plaho.

Takodjer veceras primjetno jako mnogo pogresnih pasova iz odbrane i zadnjeg veznog, akcenat na Dantea, dobar u duelima ali u predaji lopte imao je nekoliko bas kikseva. Za razliku od Wolfsburga to ce npr. Arsenal znati kazniti.
vidovita Dzemilo,nisam te odmah prepoznao
Kontra__

#3745 Re: FC Bayern Munchen

Post by Kontra__ »

Jah moj Simonese, Wolfsburg i Arsenal u pet deka. :roll:

Izvini o ti blazeni, Dante je ipak fanatstican mec odigrao a je veze nemam s ovim sportom.

Hajd mozda ti se ovo svidi.
simonese

#3746 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

Kontra__ wrote:Jah moj Simonese, Wolfsburg i Arsenal u pet deka. :roll:

Izvini o ti blazeni, Dante je ipak fanatstican mec odigrao a je veze nemam s ovim sportom.

Hajd mozda ti se ovo svidi.
ko ce to u Arsenalu znati kaznit?
mozda Podolski?
Kontra__

#3747 Re: FC Bayern Munchen

Post by Kontra__ »

Nekako su ti u koliziji ovaj post
simonese wrote:ko ce to u Arsenalu znati kaznit?
mozda Podolski?
i ovaj
simonese wrote: ko ovdje najavljuje lagan prolaz Bayerna?

Kao i ono aminovanje da ne treba podcijeniti Arsenala, da je to dobra ekipa bla bla bla...
simonese

#3748 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

Kontra__ wrote:Nekako su ti u koliziji ovaj post
simonese wrote:ko ce to u Arsenalu znati kaznit?
mozda Podolski?
i ovaj
simonese wrote: ko ovdje najavljuje lagan prolaz Bayerna?

Kao i ono aminovanje da ne treba podcijeniti Arsenala, da je to dobra ekipa bla bla bla...
Arsenal ovu sezonu nije na visini zadatka
tekma je bila protiv Wolfsburga i ja nijednom nisam spomenuo Arsenal
vi nesto potencirate pricu o Arsenalu
Kontra__

#3749 Re: FC Bayern Munchen

Post by Kontra__ »

Ne moras me persirat. :mrgreen: :skoljka: Salim se, ne potenciram, samo rekoh da Danteova vecerasnja igra ne bi se smjela ponoviti protiv Arsenala, ne vidim tu nikakve prognoze kako ti rece za vidovitu Dzemilu!
Post Reply