FC Bayern Munchen

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
PILJA

#3601 Re: FC Bayern Munchen

Post by PILJA »

sjetimo se zlatana u barci zbog ponasanja ga pep otjerao,.al nije bio za tika taku kao sto ni gomez nece moci tika taka..
sad bayernu trebaju i dva stopera dante i boateng nisu za velike utakmice a bastuber bi bio idealan za klupu..
simonese

#3602 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

PILJA wrote:sjetimo se zlatana u barci zbog ponasanja ga pep otjerao,.al nije bio za tika taku kao sto ni gomez nece moci tika taka..
sad bayernu trebaju i dva stopera dante i boateng nisu za velike utakmice a bastuber bi bio idealan za klupu..
Dante je odlican ovo ostalo manje vise
PILJA

#3603 Re: FC Bayern Munchen

Post by PILJA »

simonese wrote:
PILJA wrote:sjetimo se zlatana u barci zbog ponasanja ga pep otjerao,.al nije bio za tika taku kao sto ni gomez nece moci tika taka..
Dante je odlican ovo ostalo manje vise
ma nema on iskustva u ligi prvaka,.a boateng salje napamet lopte,.volio bih pep uspije,cisto mi se dopada bundesliga,.bar zbog organizacije,strasti i uzivanjem u fudbalu,.
MOSALJOZE

#3604 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

A od kuda znate da ce baš ići na tika-taku.Igra BM se zasniva na prodorima sa krila.Teško on moze stvoriti tika taku za 3 mjeseca.Nece se puno toga promjeniti vidjecete
simonese

#3605 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

MOSALJOZE wrote:A od kuda znate da ce baš ići na tika-taku.Igra BM se zasniva na prodorima sa krila.Teško on moze stvoriti tika taku za 3 mjeseca.Nece se puno toga promjeniti vidjecete
Bayern vec igra takozvani polu-tika-taka :mrgreen:

Martinez:Bayern i Barca igraju slican fudbal

http://sportbild.bild.de/SPORT/bundesli ... nlich.html
MOSALJOZE

#3606 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

simonese wrote:
MOSALJOZE wrote:A od kuda znate da ce baš ići na tika-taku.Igra BM se zasniva na prodorima sa krila.Teško on moze stvoriti tika taku za 3 mjeseca.Nece se puno toga promjeniti vidjecete
Bayern vec igra takozvani polu-tika-taka :mrgreen:

Martinez:Bayern i Barca igraju slican fudbal

http://sportbild.bild.de/SPORT/bundesli ... nlich.html
Ima tu mozda malo ali niko ne moze osporiti da se igra BM u zadnjih 2-3 godine temeljila isključivo na krilima.To ti pokazuje trenutni igrački kadar:Ribery,Muller,Roben,Šačir
PILJA

#3607 Re: FC Bayern Munchen

Post by PILJA »

pa luis van gal je pokusao tika taku,a pa je pricao kako bayern igra kao barca,ja sam za tika taku i bas bi bilo lijepo vidjeti nuklearlni dvoboj bayern-barca ono tika taka..
simonese

#3608 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

Sastav Bayerna za današnji meč:

Neuer - Lahm, van Buyten, Dante, Alaba - Martinez, Schweinsteiger - Muller, Kroos, Ribery - Mandžukić
ledeni_caj

#3609 Re: FC Bayern Munchen

Post by ledeni_caj »

Sve sto je prosle sezone falilo sada je tu. :thumbup:
Fossil

#3610 Re: FC Bayern Munchen

Post by Fossil »

Prelijepo, samo trpaj :dance:
mia san mia
MOSALJOZE

#3611 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

Lagana pobjeda,samo treba oko 60min izvesti riberija,mandzukica i švajnija.Sad ide LP a to su vjerovatno ključni igrači
Mislim da Boatenga čuva za LP.Ovo ostalo samo jedna riječ:DOMINACIJA
aveos

#3612 Re: FC Bayern Munchen

Post by aveos »

Dobri su,malo 1.pol. i nije bilo bas nesto do gola a onda je ocepilo...
burgundy

#3613 Re: FC Bayern Munchen

Post by burgundy »

Stvarno ne znam sta Guardiola moze vise pruzit ovom Bayernu.Ekipa za svaki respekt.
simonese

#3614 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

burgundy wrote:Stvarno ne znam sta Guardiola moze vise pruzit ovom Bayernu.Ekipa za svaki respekt.
dobro razmisljanje ali eto,neki to bolje znaju,izgleda
burgundy

#3615 Re: FC Bayern Munchen

Post by burgundy »

Mozda iskustvo koje Guardiola ima u osvajanju LP,a gdje se Bayern mnogo puta vracao praznih ruku.
MOSALJOZE

#3616 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

burgundy wrote:Mozda iskustvo koje Guardiola ima u osvajanju LP,a gdje se Bayern mnogo puta vracao praznih ruku.
Pisao sam više puta isključivo doveden da osvoji LP.Sad nismo osvojili trofej ali da smo napredovali kao klub to niko ne moze osporiti jer igrati 2 finala LP u 3 godine nije mala stvar slozit ce se svako.Protiv intera je bilo bara-bara.Protiv Chelsea e tu je vec fudbal porazen.Kad se ono brani tuc muc drzi nedaj i osvojiše.Svaka čast njima ali .. :shock:
simonese

#3617 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

MOSALJOZE wrote:
burgundy wrote:Mozda iskustvo koje Guardiola ima u osvajanju LP,a gdje se Bayern mnogo puta vracao praznih ruku.
Pisao sam više puta isključivo doveden da osvoji LP.Sad nismo osvojili trofej ali da smo napredovali kao klub to niko ne moze osporiti jer igrati 2 finala LP u 3 godine nije mala stvar slozit ce se svako.Protiv intera je bilo bara-bara.Protiv Chelsea e tu je vec fudbal porazen.Kad se ono brani tuc muc drzi nedaj i osvojiše.Svaka čast njima ali .. :shock:
Didier Drogba,halal mu bilo :mrgreen:
veella

#3618 Re: FC Bayern Munchen

Post by veella »

MOSALJOZE wrote:
Pa vi ne mozete da osvojite ligu i kup, a da osvojite LP :lol: :lol: :lol:
MOSALJOZE

#3619 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

simonese wrote:
MOSALJOZE wrote:
Didier Drogba,halal mu bilo :mrgreen:
A dobro ona generacija celzija je zasluzila titulu ali kud baš po bajernu
simonese

#3620 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

pisaj ga,ova godina je nasa
madtv

#3621 Re: FC Bayern Munchen

Post by madtv »

simonese wrote:pisaj ga,ova godina je nasa
:thumbup: :thumbup:
samo da ne bude povreda u nezgodno vrijeme
MOSALJOZE

#3622 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

veella wrote:
MOSALJOZE wrote:
Pa vi ne mozete da osvojite ligu i kup, a da osvojite LP :lol: :lol: :lol:
Zadnje 3 godine 2 finala a vi kako te?
Partijaner

#3623 Re: FC Bayern Munchen

Post by Partijaner »

Sta je ono Robben srao nakon zavrsetka tekme nisam tacno vidio, haman da se nije pozdravio sa suigracima. :-)
MOSALJOZE

#3624 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

Partijaner wrote:Sta je ono Robben srao nakon zavrsetka tekme nisam tacno vidio, haman da se nije pozdravio sa suigracima. :-)
ma ne brini se pozdravice se na kraju sezone.Ne znam šta hoce NEMA mjesta za njega u prvih 11
Partijaner

#3625 Re: FC Bayern Munchen

Post by Partijaner »

MOSALJOZE wrote:
Partijaner wrote:Sta je ono Robben srao nakon zavrsetka tekme nisam tacno vidio, haman da se nije pozdravio sa suigracima. :-)
ma ne brini se pozdravice se na kraju sezone.Ne znam šta hoce NEMA mjesta za njega u prvih 11
Treba ga prodat sto prije.
Post Reply