FC Bayern Munchen
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- PILJA
#3601 Re: FC Bayern Munchen
sjetimo se zlatana u barci zbog ponasanja ga pep otjerao,.al nije bio za tika taku kao sto ni gomez nece moci tika taka..
sad bayernu trebaju i dva stopera dante i boateng nisu za velike utakmice a bastuber bi bio idealan za klupu..
sad bayernu trebaju i dva stopera dante i boateng nisu za velike utakmice a bastuber bi bio idealan za klupu..
- simonese
#3602 Re: FC Bayern Munchen
Dante je odlican ovo ostalo manje visePILJA wrote:sjetimo se zlatana u barci zbog ponasanja ga pep otjerao,.al nije bio za tika taku kao sto ni gomez nece moci tika taka..
- PILJA
#3603 Re: FC Bayern Munchen
ma nema on iskustva u ligi prvaka,.a boateng salje napamet lopte,.volio bih pep uspije,cisto mi se dopada bundesliga,.bar zbog organizacije,strasti i uzivanjem u fudbalu,.simonese wrote:Dante je odlican ovo ostalo manje visePILJA wrote:sjetimo se zlatana u barci zbog ponasanja ga pep otjerao,.al nije bio za tika taku kao sto ni gomez nece moci tika taka..
- MOSALJOZE
#3604 Re: FC Bayern Munchen
A od kuda znate da ce baš ići na tika-taku.Igra BM se zasniva na prodorima sa krila.Teško on moze stvoriti tika taku za 3 mjeseca.Nece se puno toga promjeniti vidjecete
- simonese
#3605 Re: FC Bayern Munchen
Bayern vec igra takozvani polu-tika-takaMOSALJOZE wrote:A od kuda znate da ce baš ići na tika-taku.Igra BM se zasniva na prodorima sa krila.Teško on moze stvoriti tika taku za 3 mjeseca.Nece se puno toga promjeniti vidjecete
Martinez:Bayern i Barca igraju slican fudbal
http://sportbild.bild.de/SPORT/bundesli ... nlich.html
- MOSALJOZE
#3606 Re: FC Bayern Munchen
Ima tu mozda malo ali niko ne moze osporiti da se igra BM u zadnjih 2-3 godine temeljila isključivo na krilima.To ti pokazuje trenutni igrački kadar:Ribery,Muller,Roben,Šačirsimonese wrote:Bayern vec igra takozvani polu-tika-takaMOSALJOZE wrote:A od kuda znate da ce baš ići na tika-taku.Igra BM se zasniva na prodorima sa krila.Teško on moze stvoriti tika taku za 3 mjeseca.Nece se puno toga promjeniti vidjecete
Martinez:Bayern i Barca igraju slican fudbal
http://sportbild.bild.de/SPORT/bundesli ... nlich.html
- PILJA
#3607 Re: FC Bayern Munchen
pa luis van gal je pokusao tika taku,a pa je pricao kako bayern igra kao barca,ja sam za tika taku i bas bi bilo lijepo vidjeti nuklearlni dvoboj bayern-barca ono tika taka..
- simonese
#3608 Re: FC Bayern Munchen
Sastav Bayerna za današnji meč:
Neuer - Lahm, van Buyten, Dante, Alaba - Martinez, Schweinsteiger - Muller, Kroos, Ribery - Mandžukić
Neuer - Lahm, van Buyten, Dante, Alaba - Martinez, Schweinsteiger - Muller, Kroos, Ribery - Mandžukić
- ledeni_caj
#3609 Re: FC Bayern Munchen
Sve sto je prosle sezone falilo sada je tu. 
- Fossil
#3610 Re: FC Bayern Munchen
Prelijepo, samo trpaj
mia san mia
mia san mia
- MOSALJOZE
#3611 Re: FC Bayern Munchen
Lagana pobjeda,samo treba oko 60min izvesti riberija,mandzukica i švajnija.Sad ide LP a to su vjerovatno ključni igrači
Mislim da Boatenga čuva za LP.Ovo ostalo samo jedna riječ:DOMINACIJA
Mislim da Boatenga čuva za LP.Ovo ostalo samo jedna riječ:DOMINACIJA
- aveos
#3612 Re: FC Bayern Munchen
Dobri su,malo 1.pol. i nije bilo bas nesto do gola a onda je ocepilo...
- burgundy
#3613 Re: FC Bayern Munchen
Stvarno ne znam sta Guardiola moze vise pruzit ovom Bayernu.Ekipa za svaki respekt.
- simonese
#3614 Re: FC Bayern Munchen
dobro razmisljanje ali eto,neki to bolje znaju,izgledaburgundy wrote:Stvarno ne znam sta Guardiola moze vise pruzit ovom Bayernu.Ekipa za svaki respekt.
- burgundy
#3615 Re: FC Bayern Munchen
Mozda iskustvo koje Guardiola ima u osvajanju LP,a gdje se Bayern mnogo puta vracao praznih ruku.
- MOSALJOZE
#3616 Re: FC Bayern Munchen
Pisao sam više puta isključivo doveden da osvoji LP.Sad nismo osvojili trofej ali da smo napredovali kao klub to niko ne moze osporiti jer igrati 2 finala LP u 3 godine nije mala stvar slozit ce se svako.Protiv intera je bilo bara-bara.Protiv Chelsea e tu je vec fudbal porazen.Kad se ono brani tuc muc drzi nedaj i osvojiše.Svaka čast njima ali ..burgundy wrote:Mozda iskustvo koje Guardiola ima u osvajanju LP,a gdje se Bayern mnogo puta vracao praznih ruku.
- simonese
#3617 Re: FC Bayern Munchen
Didier Drogba,halal mu biloMOSALJOZE wrote:Pisao sam više puta isključivo doveden da osvoji LP.Sad nismo osvojili trofej ali da smo napredovali kao klub to niko ne moze osporiti jer igrati 2 finala LP u 3 godine nije mala stvar slozit ce se svako.Protiv intera je bilo bara-bara.Protiv Chelsea e tu je vec fudbal porazen.Kad se ono brani tuc muc drzi nedaj i osvojiše.Svaka čast njima ali ..burgundy wrote:Mozda iskustvo koje Guardiola ima u osvajanju LP,a gdje se Bayern mnogo puta vracao praznih ruku.
- veella
#3618 Re: FC Bayern Munchen
Pa vi ne mozete da osvojite ligu i kup, a da osvojite LPMOSALJOZE wrote:Pisao sam više puta isključivo doveden da osvoji LP.Sad nismo osvojili trofej ali da smo napredovali kao klub to niko ne moze osporiti jer igrati 2 finala LP u 3 godine nije mala stvar slozit ce se svako.Protiv intera je bilo bara-bara.Protiv Chelsea e tu je vec fudbal porazen.Kad se ono brani tuc muc drzi nedaj i osvojiše.Svaka čast njima ali ..burgundy wrote:Mozda iskustvo koje Guardiola ima u osvajanju LP,a gdje se Bayern mnogo puta vracao praznih ruku.
- MOSALJOZE
#3619 Re: FC Bayern Munchen
A dobro ona generacija celzija je zasluzila titulu ali kud baš po bajernusimonese wrote:Didier Drogba,halal mu biloMOSALJOZE wrote:Pisao sam više puta isključivo doveden da osvoji LP.Sad nismo osvojili trofej ali da smo napredovali kao klub to niko ne moze osporiti jer igrati 2 finala LP u 3 godine nije mala stvar slozit ce se svako.Protiv intera je bilo bara-bara.Protiv Chelsea e tu je vec fudbal porazen.Kad se ono brani tuc muc drzi nedaj i osvojiše.Svaka čast njima ali ..burgundy wrote:Mozda iskustvo koje Guardiola ima u osvajanju LP,a gdje se Bayern mnogo puta vracao praznih ruku.
- simonese
#3620 Re: FC Bayern Munchen
pisaj ga,ova godina je nasa
- madtv
#3621 Re: FC Bayern Munchen
simonese wrote:pisaj ga,ova godina je nasa
samo da ne bude povreda u nezgodno vrijeme
- MOSALJOZE
#3622 Re: FC Bayern Munchen
Zadnje 3 godine 2 finala a vi kako te?veella wrote:Pa vi ne mozete da osvojite ligu i kup, a da osvojite LPMOSALJOZE wrote:Pisao sam više puta isključivo doveden da osvoji LP.Sad nismo osvojili trofej ali da smo napredovali kao klub to niko ne moze osporiti jer igrati 2 finala LP u 3 godine nije mala stvar slozit ce se svako.Protiv intera je bilo bara-bara.Protiv Chelsea e tu je vec fudbal porazen.Kad se ono brani tuc muc drzi nedaj i osvojiše.Svaka čast njima ali ..burgundy wrote:Mozda iskustvo koje Guardiola ima u osvajanju LP,a gdje se Bayern mnogo puta vracao praznih ruku.![]()
![]()
- Partijaner
#3623 Re: FC Bayern Munchen
Sta je ono Robben srao nakon zavrsetka tekme nisam tacno vidio, haman da se nije pozdravio sa suigracima. 
- MOSALJOZE
#3624 Re: FC Bayern Munchen
ma ne brini se pozdravice se na kraju sezone.Ne znam šta hoce NEMA mjesta za njega u prvih 11Partijaner wrote:Sta je ono Robben srao nakon zavrsetka tekme nisam tacno vidio, haman da se nije pozdravio sa suigracima.
- Partijaner
#3625 Re: FC Bayern Munchen
Treba ga prodat sto prije.MOSALJOZE wrote:ma ne brini se pozdravice se na kraju sezone.Ne znam šta hoce NEMA mjesta za njega u prvih 11Partijaner wrote:Sta je ono Robben srao nakon zavrsetka tekme nisam tacno vidio, haman da se nije pozdravio sa suigracima.