Za vidjeti je hoće li održati obećanje. Ne bi me čudilo da Messija pokuša dovesti.MOSALJOZE wrote:nece dovoditi igrace iz proslog kluba to je rekaoPILJA wrote:dolaskom pepa u bayern doci ce i nova era nogometasa, tipa suareza kojem je i agent pepov rodeni brat..veoma je moguce da dovede fabregasa.pa cak i pikea..
FC Bayern Munchen
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Logovan
#3501 Re: FC Bayern Munchen
-
zlajapravaraja
#3502 Re: FC Bayern Munchen
Nema kluba u Njemackoj koji bi platio tolike pare za igraca, pa makar imali milijardu na raspolaganjuzlo87 wrote:Za vidjeti je hoće li održati obećanje. Ne bi me čudilo da Messija pokuša dovesti.MOSALJOZE wrote:nece dovoditi igrace iz proslog kluba to je rekaoPILJA wrote:dolaskom pepa u bayern doci ce i nova era nogometasa, tipa suareza kojem je i agent pepov rodeni brat..veoma je moguce da dovede fabregasa.pa cak i pikea..
U Njemackoj je trenutno 50 miliona plafon. Sve ostalo ne bi dozvolila javnost te navijaci.
-
ja71
#3503 Re: FC Bayern Munchen
Bayern je samo trebao postojecem treneru produziti ugovor.zlajapravaraja wrote: Ja mislim da im je najbolje bilo da pokusaju ukrasti Finka Hamburgu, ili pak Tuchela Mainzu - koste es was es wolle, + Mehmet Scholl i..., pazi sad: Lothar Mateuskao pomocni treneri
![]()
A oni ga po 2. put nogiraju a Jupp ima odlicne rezultate.
ne kontam jer ima ona:
ne mijenjaj sistem koji funkcionise
- simonese
#3504 Re: FC Bayern Munchen
da,istog sam misljenja ali rijetko se pruza ovakva prilikaja71 wrote:Bayern je samo trebao postojecem treneru produziti ugovor.zlajapravaraja wrote: Ja mislim da im je najbolje bilo da pokusaju ukrasti Finka Hamburgu, ili pak Tuchela Mainzu - koste es was es wolle, + Mehmet Scholl i..., pazi sad: Lothar Mateuskao pomocni treneri
![]()
A oni ga po 2. put nogiraju a Jupp ima odlicne rezultate.
ne kontam jer ima ona:
ne mijenjaj sistem koji funkcionise
- PILJA
#3505 Re: FC Bayern Munchen
pep mora renovirati ekipu da bi napravio kopiju barce, mislim da bayern nema stopere,sredina ribery i swajnstaiger kao ni napadaca za tiki taku,. a njegov otac je izjavio da nece dovoditi nikog iz barce sto cisto sumnjam,recimo tiago nema minutazu,a fabregas ni pola covjeka onog iz arsenala,pike je uzivao s pepeom.
- MyTao
#3506 Re: FC Bayern Munchen
Pep je bar jedno 100 puta vec rekao da nece pokusavati kopirati Barcu kada predje u neki drugi klub... Barselona je uvijek igrala na nacin na koji igra sada... puno prije Pep-e a tako ce ostati i dugo posle njega...PILJA wrote:pep mora renovirati ekipu da bi napravio kopiju barce, mislim da bayern nema stopere,sredina ribery i swajnstaiger kao ni napadaca za tiki taku,. a njegov otac je izjavio da nece dovoditi nikog iz barce sto cisto sumnjam,recimo tiago nema minutazu,a fabregas ni pola covjeka onog iz arsenala,pike je uzivao s pepeom.
Pep je veliki motivator, i to mu je najjaca karakteristika, a Bayern vec sada igra jako dobru igru... tako da tu nece biti puno promjena sto se tice igre... on je samo tu da ih motivise i odradi sve sto moze bolje takticki...
- PILJA
#3507 Re: FC Bayern Munchen
ako postoje treneri motivatori ondak je special one zanijemio u realu,.a klop u borusiji motivise momke za koje bi i kakanjski cigan mogao motivisati pozavsi im novac..ondak sta reci za vilanova koji je to lisac motivator..
- MyTao
#3508 Re: FC Bayern Munchen
Nemam pojma sta zelis reci...
- PILJA
#3509 Re: FC Bayern Munchen
nije stvar u motivisanju,pep je napravio barcu kao nuklearnu bombu,a to nije sigurno motivacijom jer pogledaj da taj tito vilanova ostvaruje extra rezultate,i za to nije zasluzna motivacija nego pep.razumijes ja imam frenda takav motivator zednog bi te preko vode preveo,al kako se iscupat poslije ondak nedostupan..
- mO k3
#3510 Re: FC Bayern Munchen
ne kopira on barcuMyTao wrote:Pep je bar jedno 100 puta vec rekao da nece pokusavati kopirati Barcu kada predje u neki drugi klub... Barselona je uvijek igrala na nacin na koji igra sada... puno prije Pep-e a tako ce ostati i dugo posle njega...PILJA wrote:pep mora renovirati ekipu da bi napravio kopiju barce, mislim da bayern nema stopere,sredina ribery i swajnstaiger kao ni napadaca za tiki taku,. a njegov otac je izjavio da nece dovoditi nikog iz barce sto cisto sumnjam,recimo tiago nema minutazu,a fabregas ni pola covjeka onog iz arsenala,pike je uzivao s pepeom.
Pep je veliki motivator, i to mu je najjaca karakteristika, a Bayern vec sada igra jako dobru igru... tako da tu nece biti puno promjena sto se tice igre... on je samo tu da ih motivise i odradi sve sto moze bolje takticki...
- ledeni_caj
#3511 Re: FC Bayern Munchen
Jedno 100 puta do sada je rekao da je u Bayern dosao jer mu se svidja sistem rada, a vi kontate kako ce ga iz temelja mijenjati. Sta mu se onda tu svidjelo ako sve treba ponovo? Drugo nije Bayern neka divlja ekipa koja ce mjenjati sistem rada koji im donosi rezultate vec 50 godina.
- MOSALJOZE
#3512 Re: FC Bayern Munchen
Guardiola ima 278 miliona eura za pojačanja Bayerna, Džeko na listi
Pep Guardiola, budući trener minhenskog Bayerna imat će na raspolaganju 278 miliona eura na raspolaganju.
Edin Džeko
Prema pisanju španskog lista El Economista, Guardiola će u potpunosti preoblikovati sadašnju ekipu Bavaraca. Na listi potencijalnih pojačanja nalaze se naš reprezentativac Edin Džeko (Manchester City), Benat Etxebarria (Real Betis), Isco (Malaga), Victor Valdes (Barcelona) i Neymar (Santos).
Osim njih, piše navedeni list, Guardiola će pokušati dovesti i dvojac iz Borussije Dortmund, Matsa Hummelsa i Marija Götzea, na listi su i Edinson Cavani (Napoli), Adrian Lopez (Atletico Madrid) i Michu (Swansea City).
Guardiola će tako zamijeniti Juppa Heynckesa, koji do kraja sezone ostaje na klupi Bayerna.
Pep je kao trener Barcelone u svega četiri godine osvojio nevjerovatnih 14 trofeja.
Jao ako dodje u Bayern sine bice to sex u najavi
Pep Guardiola, budući trener minhenskog Bayerna imat će na raspolaganju 278 miliona eura na raspolaganju.
Edin Džeko
Prema pisanju španskog lista El Economista, Guardiola će u potpunosti preoblikovati sadašnju ekipu Bavaraca. Na listi potencijalnih pojačanja nalaze se naš reprezentativac Edin Džeko (Manchester City), Benat Etxebarria (Real Betis), Isco (Malaga), Victor Valdes (Barcelona) i Neymar (Santos).
Osim njih, piše navedeni list, Guardiola će pokušati dovesti i dvojac iz Borussije Dortmund, Matsa Hummelsa i Marija Götzea, na listi su i Edinson Cavani (Napoli), Adrian Lopez (Atletico Madrid) i Michu (Swansea City).
Guardiola će tako zamijeniti Juppa Heynckesa, koji do kraja sezone ostaje na klupi Bayerna.
Pep je kao trener Barcelone u svega četiri godine osvojio nevjerovatnih 14 trofeja.
- ledeni_caj
#3513 Re: FC Bayern Munchen
Sanse da se ovo dogodi su manje od 1%.

- MOSALJOZE
#3514 Re: FC Bayern Munchen
Ne znaš nikad.Ja samo znam jedno da je rekao da neće dovodiiti igrače iz bivšeg kluba tj.barceledeni_caj wrote:Sanse da se ovo dogodi su manje od 1%.![]()
Ne znam šta radi na ovom spisku valdes.Pored Neura ne da nema šanse.
-
sema911
#3515 Re: FC Bayern Munchen
ovo se nikada nece ostvarit u njemackoj nije to engleska pa da seik prosipa pare budzet bayer-na za narednu sezonu iznosi 278milona euro(tu su plate, rate kredita, odrzavanje stadiona a na dodovdjenje novih igraca mozda 100njak miliona sto je i previse)MOSALJOZE wrote:Guardiola ima 278 miliona eura za pojačanja Bayerna, Džeko na listi
Edin Džeko
jedino mozda dovede ceku, i nekoga u odbrani, jer relativno na klupi nema nikoga ko moze zamjenit sadasnje, a da dovede valdeza hahaha pa nekontate to je njemacka i koji igraci imaju prvenstvo sumnjam da neki spanac, argentinac i sl ce doci na mjesto odlicnih njemackih igraca, koji nisu atraktivni al odrade posao kako treba,.
- ledeni_caj
#3516 Re: FC Bayern Munchen
Ma ovo se neko zajebaje, sad ce se samo bubati imena i dovoditi u vezu sa Bayernom kao sto se radi sa PSG, City, Chelsea, Barcom, Realom i sl.. Nema logike da ekipa koja ima cvrstu politiku ne razbacivanja parama ulaze stotine miliona eura u vec odlicnu ekipu. Pa za ovakve pizdarije bi i oni morali dizati kredite a to ne rade. Zavisno od taktike koju postavi ocekujem jedno do maksimalno 2 pojacanja.
-
zlajapravaraja
#3517 Re: FC Bayern Munchen
Lako je motivirati odnosno biti motiviran kad je komunikacija na nivou. Ovdje ce ipak prevodilac (pokusati) motivirati, a Pep samo indirektno.MyTao wrote: ...Pep je veliki motivator, i to mu je najjaca karakteristika...
Nije to to
- MOSALJOZE
#3518 Re: FC Bayern Munchen
Heynckesa ljuti što prave cirkus s Guardiolom, a njega tjeraju u penziju
Gužva u vezi Pepa Guardiole i njegovog imenovanja za trenera Bayerna od predstojećeg ljeta ozbiljno je iživcirala aktuelnog stratega bavarskog kluba Juppa Heynckesa, piše Bild.
Jupp Heynckes (Foto: AFP)
Heynckes smatra da cirkus s Guardiolom, kojeg su već danima puni svi njemački mediji, loše utječe na njegove nogometaše koji su u subotu pobijedili "fenjeraša" Greuther Fürth, ali nisu pokazali posebno dobru igru.
"Bio bih sretniji da su klupski čelnici objavili dolazak Guardiole tokom zimske pauze ili prije Božića, a ne prije početka drugog dijela sezone", izjavio je Heynckes kojem je zasmetalo i što je klub u njegovo ime objavio da odlazi u penziju iako on takvu odluku još nije donio.
Heynckes je ipak nakon utakmice protiv Fürtha negirao da mu je objava dolaska bivšeg trenera Barcelone narušila autoritet u svlačionici.
"Svi koji me poznaju znaju da sam ja šef ovdje. Ja sam glavni i bio sam to svuda, gdje god sam radio", istaknuo je Heynckes.
Da je trener ljut, priznao je i počasni predsjednik i legenda kluba Franz Beckenbauer.
"Kad neko dovede trenera takvog kalibra kakav je Pep Guardiola, nije iznenađujuće što je to velika tema. To mora znati i Jupp. No, trenutno nije previše sretan time", kazao je Beckenbauer.
Vala je u pravu trener
Gužva u vezi Pepa Guardiole i njegovog imenovanja za trenera Bayerna od predstojećeg ljeta ozbiljno je iživcirala aktuelnog stratega bavarskog kluba Juppa Heynckesa, piše Bild.
Jupp Heynckes (Foto: AFP)
Heynckes smatra da cirkus s Guardiolom, kojeg su već danima puni svi njemački mediji, loše utječe na njegove nogometaše koji su u subotu pobijedili "fenjeraša" Greuther Fürth, ali nisu pokazali posebno dobru igru.
"Bio bih sretniji da su klupski čelnici objavili dolazak Guardiole tokom zimske pauze ili prije Božića, a ne prije početka drugog dijela sezone", izjavio je Heynckes kojem je zasmetalo i što je klub u njegovo ime objavio da odlazi u penziju iako on takvu odluku još nije donio.
Heynckes je ipak nakon utakmice protiv Fürtha negirao da mu je objava dolaska bivšeg trenera Barcelone narušila autoritet u svlačionici.
"Svi koji me poznaju znaju da sam ja šef ovdje. Ja sam glavni i bio sam to svuda, gdje god sam radio", istaknuo je Heynckes.
Da je trener ljut, priznao je i počasni predsjednik i legenda kluba Franz Beckenbauer.
"Kad neko dovede trenera takvog kalibra kakav je Pep Guardiola, nije iznenađujuće što je to velika tema. To mora znati i Jupp. No, trenutno nije previše sretan time", kazao je Beckenbauer.
Vala je u pravu trener
-
groove
#3519 Re: FC Bayern Munchen
cekaj dok rb leipzig bude u bundesligi...zlajapravaraja wrote:
Nema kluba u Njemackoj koji bi platio tolike pare za igraca, pa makar imali milijardu na raspolaganju![]()
U Njemackoj je trenutno 50 miliona plafon. Sve ostalo ne bi dozvolila javnost te navijaci.
- MOSALJOZE
#3520 Re: FC Bayern Munchen
Najskuplji transfer Javi Martinez u BM 40 miliona,prije toga Dzeko u city 35
- Logovan
#3521 Re: FC Bayern Munchen
Novinari se raspisali koga bi mogao dovesti a on tek nedavno potpisao ugovor sa Bayernom i tek će od slijedeće sezone voditi Bavarce.

Tako je.ledeni_caj wrote:Ma ovo se neko zajebaje, sad ce se samo bubati imena i dovoditi u vezu sa Bayernom kao sto se radi sa PSG, City, Chelsea, Barcom, Realom i sl.. Nema logike da ekipa koja ima cvrstu politiku ne razbacivanja parama ulaze stotine miliona eura u vec odlicnu ekipu. Pa za ovakve pizdarije bi i oni morali dizati kredite a to ne rade. Zavisno od taktike koju postavi ocekujem jedno do maksimalno 2 pojacanja.
- simonese
- MOSALJOZE
- MOSALJOZE
#3524 Re: FC Bayern Munchen
Krilo minhenskog Bayerna, Francuz Franck Ribery, tvrdi da bi bio sretan kada bi karijeru završio na Allianz Areni.
Nekadašnji fudbaler Olympique de Marseilea, ove sezone u dresu bavarskog giganta igra sjajno, te je postigao četiri gola uz sedam asistencija.
"Nikada se nisam bolje osjećao nego kad sam došao u Minhen. Ovo mi je druga kuća. Svi navijači, uposlenici kluba i navijači mi daju sjajan osjećaj.
Sebe mogu vidjeti kako završavam karijeru u Bayernu", rekao je Ribery.
Nekadašnji fudbaler Olympique de Marseilea, ove sezone u dresu bavarskog giganta igra sjajno, te je postigao četiri gola uz sedam asistencija.
"Nikada se nisam bolje osjećao nego kad sam došao u Minhen. Ovo mi je druga kuća. Svi navijači, uposlenici kluba i navijači mi daju sjajan osjećaj.
Sebe mogu vidjeti kako završavam karijeru u Bayernu", rekao je Ribery.
-
missko
#3525 Re: FC Bayern Munchen
Nas Emir.Mutapcic dosao u Fc Bayern, naravno ne kod Pepa nego kod Pesica u kosarkaski klub