FC Bayern Munchen
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Riddle
#3426 Re: FC Bayern Munchen
Bice zanimljivo vidjeti kako ce mu ici sad. Naravno, u domacu ligu ne sumnjam - tu ce sve satrati. Ali Evropa bez Barcelone ce biti mnogo zanimljivija prica. Nemam nista protiv covjeka, ali uzevsi u obzir koga vodi, neka sve ovo zavrsi u suzama. Amin.
-
groove
#3427 Re: FC Bayern Munchen
skenderija04 wrote:Ovo je za teme o Bundesligi ali malo po malo potaje najbolja liga u evropi.
- BHF_Manijak
#3428 Re: FC Bayern Munchen
Ti aminaj Bogu dragom sto niste Dortmunda izvukli u LP, ovako ste bolje prosli, tisu ba!CollegeGunner wrote: Pridruzujem se zeljama. Normalno da ce otici tamo gdje je manje konkurencije. U Engleskoj bi na povrsinu isplivalo njegovo neznanje.
Jos bih da pozdravim druga simonesea. Nadam se da mi nije puno zamjerio ono od proslog puta.
-
groove
#3429 Re: FC Bayern Munchen
nece biti tako jednostavno. dortmund i wolfsburg su sledece sezone jaki konkurenti + uvijek bude jedna ekipa koja pozitivno iznenadi.Riddle wrote:Bice zanimljivo vidjeti kako ce mu ici sad. Naravno, u domacu ligu ne sumnjam - tu ce sve satrati. Ali Evropa bez Barcelone ce biti mnogo zanimljivija prica. Nemam nista protiv covjeka, ali uzevsi u obzir koga vodi, neka sve ovo zavrsi u suzama. Amin.
-
sema911
#3430 Re: FC Bayern Munchen
iskreno nije mi ono drago sto je dosao dali su mnogo para al ono bolje u bayernu daje nego kod shupaka arapa na otok
taman da jup osvoji ligu i da kaze da nije za staro gvozdje al eto godine ga hebu,., samo me zanima koga ce trazit ko pojacanje sigurno ce mu dat poprilicnu svotu novca da dovede koga
taman da jup osvoji ligu i da kaze da nije za staro gvozdje al eto godine ga hebu,., samo me zanima koga ce trazit ko pojacanje sigurno ce mu dat poprilicnu svotu novca da dovede koga
- veella
#3431 Re: FC Bayern Munchen
Mislim da se Pep jako zeznuo, ima da mu Klopp i drustvo zagorcaju zivotCollegeGunner wrote:Pridruzujem se zeljama. Normalno da ce otici tamo gdje je manje konkurencije. U Engleskoj bi na povrsinu isplivalo njegovo neznanje.Artest wrote:Ziheraska odluka Gvardiole. U BL ima jednog konkurenta, a i taj jedan, zbog slabe sirine, ne moze ih pratiti. U EPL je sasvim druga prica. Mogao se pogubit...pa bi onda zavrsio u Kataru, Ukrajini ili sl. (naravno, tu je i Inter, stanica svih trenera)
Helem, kao uvijek - Bayernu zelim sve najgore.
Jos bih da pozdravim druga simonesea. Nadam se da mi nije puno zamjerio ono od proslog puta.
- simonese
#3432 Re: FC Bayern Munchen
CollegeGunner wrote:Pridruzujem se zeljama. Normalno da ce otici tamo gdje je manje konkurencije. U Engleskoj bi na povrsinu isplivalo njegovo neznanje.Artest wrote:Ziheraska odluka Gvardiole. U BL ima jednog konkurenta, a i taj jedan, zbog slabe sirine, ne moze ih pratiti. U EPL je sasvim druga prica. Mogao se pogubit...pa bi onda zavrsio u Kataru, Ukrajini ili sl. (naravno, tu je i Inter, stanica svih trenera)
ma sve pet,brko,ponekad malo ponese
izvinjavam se za vrijedjanje
eh,da se vratimo na temu,znam da ti je tesko ali Bayern i Bundesliga samo raste i bit ce ih tesko zaustaviti
-
Ja sam korisnik
#3433 Re: FC Bayern Munchen
Cuj njegovo neznanje, coek 2 puta svijet pokorio

- ala7
#3434 Re: FC Bayern Munchen
Gdje ti je BVB tema ?veella wrote:Mislim da se Pep jako zeznuo, ima da mu Klopp i drustvo zagorcaju zivotCollegeGunner wrote:Pridruzujem se zeljama. Normalno da ce otici tamo gdje je manje konkurencije. U Engleskoj bi na povrsinu isplivalo njegovo neznanje.Artest wrote:Ziheraska odluka Gvardiole. U BL ima jednog konkurenta, a i taj jedan, zbog slabe sirine, ne moze ih pratiti. U EPL je sasvim druga prica. Mogao se pogubit...pa bi onda zavrsio u Kataru, Ukrajini ili sl. (naravno, tu je i Inter, stanica svih trenera)
-
missko
#3435 Re: FC Bayern Munchen
Opasni Bavarci, zamijenise bivseg Realovog trenera sa bivsim barcinim
Iz vise razloga mislim da su doveli bas Pepa. Prvo lakse ce privuci velike zvijezde u klub, a to su sada vecinom Spanci jer su oni sada u modi, a samim tim i prelaze u onu top 5 granicu svijetski velikih klubova kad imaju jednog od najtrofejnijih trenera danasnjice, pokazali su misice ovako javno.
Pepeovi razlozi su dobro organizovan klub, pun para, lagana liga, i dobra igracka baza, niko mu nece ni od zvijezdica nista pisnut dok iza njega rumenke stoje i plus kultura novinarska i ljudska , ovi svi cigani spanci , talijani i ostali malte ne svi evropljani za svabe su druga liga sto se tice postenja i realnog ophodjenja prema ljudima.
Iz vise razloga mislim da su doveli bas Pepa. Prvo lakse ce privuci velike zvijezde u klub, a to su sada vecinom Spanci jer su oni sada u modi, a samim tim i prelaze u onu top 5 granicu svijetski velikih klubova kad imaju jednog od najtrofejnijih trenera danasnjice, pokazali su misice ovako javno.
Pepeovi razlozi su dobro organizovan klub, pun para, lagana liga, i dobra igracka baza, niko mu nece ni od zvijezdica nista pisnut dok iza njega rumenke stoje i plus kultura novinarska i ljudska , ovi svi cigani spanci , talijani i ostali malte ne svi evropljani za svabe su druga liga sto se tice postenja i realnog ophodjenja prema ljudima.
-
ja71
#3436 Re: FC Bayern Munchen
mislim da si ovdje profulomissko wrote: Pepeovi razlozi su ... lagana liga ....
- mO k3
#3437 Re: FC Bayern Munchen
Arslan_11 wrote:za Bayern navijam od pocetka 90tih i bas me iznenadjuju u zadnje vrijeme.. Prvo Martinez a sada i Pep kojeg ce sigurno masno placati...Vjerovatno hoce malo da dominiraju evropom jer u Njemackoj odavno nemaju pravog konkurenta...
Odavno niej bayern bio prvak njemacke
- Obuca9
#3438 Re: FC Bayern Munchen
Gdje bi drugo otišao najprecijenjeniji trener na svijetu, nego u Klub koji nema pravu konkurenciju na domaćoj sceni.
- MOSALJOZE
#3439 Re: FC Bayern Munchen
Pa u pravu si da bajern dominira ligom od kako je postala,ali treba bit realan dortmund nas je razbio ove 2 sezone.Zato narednih 10 nece ih biti.Guardiola je doveden kako bi osvojio LP to je 10000000000000000000000%.ja71 wrote:mislim da si ovdje profulomissko wrote: Pepeovi razlozi su ... lagana liga ....
Evo govori njegov agent podpisao ugovor prije nove godine sve u svemu sretno
MIA SAN MIA
- Pismonosa
#3440 Re: FC Bayern Munchen
...
Last edited by Pismonosa on 25/01/2021 15:32, edited 1 time in total.
- MOSALJOZE
#3441 Re: FC Bayern Munchen
ma vjeruj mi samo liga prvaka da se osvoji ništa višePismonosa wrote:Ne znam koliko to jedan jedini čovjek može pokvariti ili popraviti stvari u klubu kao što je Bayern. To je dobro uhodana mašinerija, institucija koja nikad nije ovisila o samo jednom čovjeku. Nekako mi ovaj potez sa Guardiolom više djeluje kao neki dobar marketinški potez ljudi iz Bayerna.
- MOSALJOZE
#3442 Re: FC Bayern Munchen
Guardiolin pomoćnik u Bayernu bit će Raul
Nakon što je jučer i zvanično povrđeno da će Pep Guardiola od naredne sezone preuzeti kormilo minhenskog Bayerna, njemački mediji počeli su spekulacije o tome ko će biti njegov pomoćnik. Spominje se Raul, legenda Real Madrida.
Guardiola i Raul
Televizija Sky je još prije dva dana objavila kako će Katalonac preuzeti bavarski tim naljeto, a upravo njihov novinar Holger Fuss tvrdi kako će Raul Gonzalez Blanco biti Guardiolin pomoćni trener.
Bviši i najtorfejniji trener Barcelone svih vremena izjavio je kako će pomoćnik biti njegov prijatelj, ne precizirajući o kome se radi. Raul i Guardiola se poznaju od djetinjstva, a Raul poznaje i njemački jezik s obzirom na to da je nekoliko sezona proveo u Schalkeu.
Raul se trenutno nalazi u Al Saddu i upravo je Guardiola imao veliku zaslugu za njegov odlazak u ovaj katarski klub. Podsjetimo, katalonski stručnjak proveo je dvije sezone u tamošnjem Al Ahliju.
e jbg sto je previše previše je
Nakon što je jučer i zvanično povrđeno da će Pep Guardiola od naredne sezone preuzeti kormilo minhenskog Bayerna, njemački mediji počeli su spekulacije o tome ko će biti njegov pomoćnik. Spominje se Raul, legenda Real Madrida.
Guardiola i Raul
Televizija Sky je još prije dva dana objavila kako će Katalonac preuzeti bavarski tim naljeto, a upravo njihov novinar Holger Fuss tvrdi kako će Raul Gonzalez Blanco biti Guardiolin pomoćni trener.
Bviši i najtorfejniji trener Barcelone svih vremena izjavio je kako će pomoćnik biti njegov prijatelj, ne precizirajući o kome se radi. Raul i Guardiola se poznaju od djetinjstva, a Raul poznaje i njemački jezik s obzirom na to da je nekoliko sezona proveo u Schalkeu.
Raul se trenutno nalazi u Al Saddu i upravo je Guardiola imao veliku zaslugu za njegov odlazak u ovaj katarski klub. Podsjetimo, katalonski stručnjak proveo je dvije sezone u tamošnjem Al Ahliju.
- Pismonosa
#3443 Re: FC Bayern Munchen
...
Last edited by Pismonosa on 25/01/2021 15:31, edited 1 time in total.
-
sumirprimus
#3444 Re: FC Bayern Munchen
Obuca9 wrote:Gdje bi drugo otišao najprecijenjeniji trener na svijetu, nego u Klub koji nema pravu konkurenciju na domaćoj sceni.
- mO k3
#3445 Re: FC Bayern Munchen
Pismonosa wrote:Ne znam koliko to jedan jedini čovjek može pokvariti ili popraviti stvari u klubu kao što je Bayern. To je dobro uhodana mašinerija, institucija koja nikad nije ovisila o samo jednom čovjeku. Nekako mi ovaj potez sa Guardiolom više djeluje kao neki dobar marketinški potez ljudi iz Bayerna.
Osim ako se taj čovjek ne zove Murinjo. U tom slučaju bi se dalo pričati o popravljanju ili kvarenju nekog kluba
I jos uz to u vrhu Bayernu sijede dobri ljuti ,koliko ce guardiola imati slobode to je drugo pitanje ...
Sve u svemu njemacki fudbal ce postati jos atraktivniji
Jarane jesi ovo stvarno mislio ovako kako si napisao ??
Obuca9 je napisao/la:Gdje bi drugo otišao najprecijenjeniji trener na svijetu, nego u Klub koji nema pravu konkurenciju na domaćoj sceni.
- Sarcom
#3446 Re: FC Bayern Munchen
Bilo je Bajern ili ZeljoObuca9 wrote:Gdje bi drugo otišao najprecijenjeniji trener na svijetu, nego u Klub koji nema pravu konkurenciju na domaćoj sceni.
-
sumirprimus
#3447 Re: FC Bayern Munchen
SASVIM SIGURNO vise slobode negoli u celziju,gdje riskira da ga abramovic potjera nakon 2-3 tekme koje mu nisu po volji 
- skenderija04
#3448 Re: FC Bayern Munchen
Ovo je demantovano. Raul nema licencu, a za Bundesligu je i pomocnici moraju imati ( to sam procitao). Ima jos godinu dana ugovora kao igrac i poslije se prikljucuje u organizacioni komitet mundijala u Kataru. Smjesno je ovo oko Guardiole, do juce svi su spekulisali hoce li u Chelsea ili u City. Kad je potvrdjen Bayern, vec znaju ko ce biti pomocnikMOSALJOZE wrote:Guardiolin pomoćnik u Bayernu bit će Raul
Guardiola i Raul
- simonese
#3449 Re: FC Bayern Munchen
Bavarci pripremite se na svakakve medijske špekulacije od kojih će većina biti neistinita. Neki su već počeli (španski mediji) pisati kako će Pep dovesti Neymara u Bayern 
- Obuca9
#3450 Re: FC Bayern Munchen
A inače nam je forum pun Bavaraca