FC Bayern Munchen
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Partijaner
#3401 Re: FC Bayern Munchen
Ma covjek izabrao gospodu, jebes seikove i ruske tajkune. 
- p206
#3402 Re: FC Bayern Munchen
´ta će u sitiju, pa nije budala
- Ironman1921
#3403 Re: FC Bayern Munchen
Čestitke,na najboljem treneru danasnjice.
Nesmijem da zamislim kakvu ce snagu sada posjedovati Bayern.
Nesmijem da zamislim kakvu ce snagu sada posjedovati Bayern.
- skenderija04
#3404 Re: FC Bayern Munchen
Ima dosta istine u ovome. Par puta je rekao da ga ne privlace ovi milionerski projekti pojedinaca. Da nije siguran da moze dosta napraviti ne bi dolazio.Partijaner wrote:Ma covjek izabrao gospodu, jebes seikove i ruske tajkune.
-
LSD
#3405 Re: FC Bayern Munchen
Skenderija brate, sad ce se i u Barci dobro zamisliti.....mislim Bayern je svakako tradicionalno prejak, ali sad je Pep + bavarska mašinerija i taj švapski mentalitet....da ne bude nova dinastija koja ce ovu Barcu svrgnuti....moglo bi se vrlo brzo to desitiskenderija04 wrote:Kakava tiki taka.Igrace napadacki sa akcentom na posjed. Naravno, to ne znaci da ce biti 1000 dodavanja po utakmici. Bayern ce igrati kvalitetan fudbal i bice dominantan protiv svakoga. A sad pitanje, zasto su bas ovi iz Bayerna izabrali Guardiolu? Ocigledno je da traze nesto sto u Njemackoj nemaju. Valjda nisu budale ti ljudi. U svakom slucaju sretno Bayernu i sretno Guardioli.
Jadna li je majka svima ako uspije taj mix
Uglavnom, ovo je loša vijest za ostatak evrope
- skenderija04
#3406 Re: FC Bayern Munchen
Pa ako zasluze neka svrgnu. Ovo ce biti zanimljvo. Rosell je danas izjavio da ce sve igrace koji su za posudbu staviti na raspolaganje GuardioliLSD wrote:Skenderija brate, sad ce se i u Barci dobro zamisliti.....mislim Bayern je svakako tradicionalno prejak, ali sad je Pep + bavarska mašinerija i taj švapski mentalitet....da ne bude nova dinastija koja ce ovu Barcu svrgnuti....moglo bi se vrlo brzo to desitiskenderija04 wrote:Kakava tiki taka.Igrace napadacki sa akcentom na posjed. Naravno, to ne znaci da ce biti 1000 dodavanja po utakmici. Bayern ce igrati kvalitetan fudbal i bice dominantan protiv svakoga. A sad pitanje, zasto su bas ovi iz Bayerna izabrali Guardiolu? Ocigledno je da traze nesto sto u Njemackoj nemaju. Valjda nisu budale ti ljudi. U svakom slucaju sretno Bayernu i sretno Guardioli.![]()
Jadna li je majka svima ako uspije taj mixbavarci mogu trcati ko životinje, još ako im usoije nametnuti one njegove šeme i cake - oni ce biti neuništivi.
Uglavnom, ovo je loša vijest za ostatak evrope
- ultima_palabra
#3407 Re: FC Bayern Munchen
Zanimljiv projekt... koliko će imati slobode da radi, ne znam... sigurno više nego u Chelseaju i Cityju. Ako bude štekalo sa rezultatima teško da će to oni tersovi iz uprave dugo trpiti.
Bayern već sad igra najsličnije Barceloni, od ovih velikih klubova tako da tu ne bi trebalo biti problema. Veće pitanje je karakter igrača, u Bayernu ima dosta zvijezda i to onih koji neće klepiti ušima pred trenerom kao ovi Barcini poletarci. Ipak je to FC Hollywood... velika kulturološka razlika i tu bi mogao biti ključ uspjeha, da li može pridobiti igrače.
Bayern već sad igra najsličnije Barceloni, od ovih velikih klubova tako da tu ne bi trebalo biti problema. Veće pitanje je karakter igrača, u Bayernu ima dosta zvijezda i to onih koji neće klepiti ušima pred trenerom kao ovi Barcini poletarci. Ipak je to FC Hollywood... velika kulturološka razlika i tu bi mogao biti ključ uspjeha, da li može pridobiti igrače.
- Arslan_11
#3408 Re: FC Bayern Munchen
za Bayern navijam od pocetka 90tih i bas me iznenadjuju u zadnje vrijeme.. Prvo Martinez a sada i Pep kojeg ce sigurno masno placati...Vjerovatno hoce malo da dominiraju evropom jer u Njemackoj odavno nemaju pravog konkurenta...
-
todd_smith
#3409 Re: FC Bayern Munchen
Doveli su ga zbog Europe, prosjecni trener ne bi imao problem prosetati se Bundesligom sa ovim Bayernom. Bayern je dosta slican Barci, imaju odlican juniorski pogon, navijaci su vlasnici, historija im je na mjestu
-
Teufik
#3410 Re: FC Bayern Munchen
Dobro je izabrao po mom misljenju.Legendaran klub sa bogatom tradicijom i sa jebenom upravom koja ce mu vjerujem dati dovoljno vremena da pokaze sto zna.Plus,imaju super ekipu.
Ima dobre temelje za uspjeh.
Koliko ce uspjeti,ostaje da se vidi.
Ima dobre temelje za uspjeh.
Koliko ce uspjeti,ostaje da se vidi.
- burgundy
#3411 Re: FC Bayern Munchen
Obisitni se.Postao sam ovo 02.09.2012.burgundy wrote:Kruze glasine da bi Pep sljedece godine mogao biti novi trener Bayerna.Valjda je vec poceo ucit njemacki,i da je upravo Pep stajao iza ovog Martinezovog transfera.Jupp je vec dao neke naznake da bi mogao otic sljedece sezone.
- simonese
#3412 Re: FC Bayern Munchen
smijesno je ako neko misli da je on bolji od sadasnjeg trenera Bayerna
- Bosanski_kralj
#3413 Re: FC Bayern Munchen
Logičnije je što je preuzeo Bayern. Ovako iz velike Barcelone ide u još veće klub - Bayern.Sarajevo1946 wrote: Ali ovo preuzimanje me baš iznenadilo, bio sam ubijeđen da čovjek ide u City.
- Artest
#3414 Re: FC Bayern Munchen
Ziheraska odluka Gvardiole. U BL ima jednog konkurenta, a i taj jedan, zbog slabe sirine, ne moze ih pratiti. U EPL je sasvim druga prica. Mogao se pogubit...pa bi onda zavrsio u Kataru, Ukrajini ili sl. (naravno, tu je i Inter, stanica svih trenera)
Helem, kao uvijek - Bayernu zelim sve najgore.
- skenderija04
#3415 Re: FC Bayern Munchen
Ko pomocnik se spominje Raul

- Partijaner
#3416 Re: FC Bayern Munchen
E to bi vec bilo previse, achtung achtung.skenderija04 wrote:Ko pomocnik se spominje Raul![]()
![]()
![]()
- simonese
#3417 Re: FC Bayern Munchen
hvala,i tebi sinko sve najboljeArtest wrote:Ziheraska odluka Gvardiole. U BL ima jednog konkurenta, a i taj jedan, zbog slabe sirine, ne moze ih pratiti. U EPL je sasvim druga prica. Mogao se pogubit...pa bi onda zavrsio u Kataru, Ukrajini ili sl. (naravno, tu je i Inter, stanica svih trenera)
- Kemal Malovčić
#3418 Re: FC Bayern Munchen
Biće zanimljivo. 
- skenderija04
#3419 Re: FC Bayern Munchen
Josep María Orobitg Guardiolin agent: " Ugovor je potpisan 20-tog decembra. Mi smo mu slali sve ponude koje smo primali. Pep je rekao da je Bayernova ponuda najbolja. Ja vam mogu potvrditi da nije bila ekonomski najveca, bilo je i novcano kvalitetnijih. Rekao je da se odluio za Bayern radi organizacije kluba, mogucnosti napretka, i kvaliteta igraca."
- BHF_Manijak
#3420 Re: FC Bayern Munchen
Pa nije levat da ode u mrtvi City ili PSG te da mu neko iz toga sto mu je qrcu cejf sjebe karijeru (uslovno receno) jer ovaj ne dere lupam po 5:0 ili ne osvoji LP, ovako ide u klub sa extra bogatom tradicijom, ima uspostavljen sistem, disciplinu i ostale karafeke!
A najvise me interesuje sta li ce on sa onim mrtvim Mullerom uradit!
Lik je toliki nehljebovic kad ga vidis, ali strasan igrac. Sta kaze sam za sebe, "imam neortodoksan stil igre. Ne znam pimplati, driblati i ostale akrobacije izvoditi, kad me na ulic djeca zaustave da im fazone pokazujem kazem da to ne znam, ali imam neki svoj stil igre koji mi ide od noge."

A najvise me interesuje sta li ce on sa onim mrtvim Mullerom uradit!
- Abid Sakalaš
#3421 Re: FC Bayern Munchen
idemo lagano bavarska mašino, od noge do noge
Last edited by Abid Sakalaš on 16/01/2013 20:20, edited 1 time in total.
- skenderija04
#3422 Re: FC Bayern Munchen
Majstore, ti si ovo namiris´o prije tri mjesecaBHF_Manijak wrote:Pa nije levat da ode u mrtvi City ili PSG te da mu neko iz toga sto mu je qrcu cejf sjebe karijeru (uslovno receno) jer ovaj ne dere lupam po 5:0 ili ne osvoji LP, ovako ide u klub sa extra bogatom tradicijom, ima uspostavljen sistem, disciplinu i ostale karafeke!
A najvise me interesuje sta li ce on sa onim mrtvim Mullerom uradit!![]()
Lik je toliki nehljebovic kad ga vidis, ali strasan igrac. Sta kaze sam za sebe, "imam neortodoksan stil igre. Ne znam pimplati, driblati i ostale akrobacije izvoditi, kad me na ulic djeca zaustave da im fazone pokazujem kazem da to ne znam, ali imam neki svoj stil igre koji mi ide od noge."
![]()
- BHF_Manijak
#3423 Re: FC Bayern Munchen
Ma samo malo propratis svabske portale, nekoliko stranica sa imenom i rejtingom i nema fule, ljudi za razliku od recimo Engleza ne mahalju puno a i dosta su brzi sto se tice info. Recimo na na rtl-ovom teletekstu procitam neku najavu transfera, koji se kroz 5-6 dana realizuje a nasi ga objave tek 10 dana poslije realizacije.
Cim je on nesto plaho hvalio Bayern i sistem, mora tu nesto biti.
Bice zanimljivo vidjeti duel Pep-Klopp, jedva cekam iskreno!
Cim je on nesto plaho hvalio Bayern i sistem, mora tu nesto biti.
Bice zanimljivo vidjeti duel Pep-Klopp, jedva cekam iskreno!
-
Jokericious
#3424 Re: FC Bayern Munchen
Pridruzujem se zeljama. Normalno da ce otici tamo gdje je manje konkurencije. U Engleskoj bi na povrsinu isplivalo njegovo neznanje.Artest wrote:Ziheraska odluka Gvardiole. U BL ima jednog konkurenta, a i taj jedan, zbog slabe sirine, ne moze ih pratiti. U EPL je sasvim druga prica. Mogao se pogubit...pa bi onda zavrsio u Kataru, Ukrajini ili sl. (naravno, tu je i Inter, stanica svih trenera)
Jos bih da pozdravim druga simonesea. Nadam se da mi nije puno zamjerio ono od proslog puta.
- skenderija04
#3425 Re: FC Bayern Munchen
Ovo je za teme o Bundesligi ali malo po malo potaje najbolja liga u evropi.