Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
a evo jedne iz sezone 93/94. meni posebna zato sto sam od ove sezone poceo da pratim bundesligu
Eh da je danas Bayernu jedan Lothar Matthäus Međutim, mislim da, najviše u smislu kompletnosti, takvih igrača više i nema. Ipak, to ne umanjuje činjenicu da je ovogodišnji sastav Bayerna "poderao" Bundesligu u prvoj polovini sezone
a evo jedne iz sezone 93/94. meni posebna zato sto sam od ove sezone poceo da pratim bundesligu
Eh da je danas Bayernu jedan Lothar Matthäus Međutim, mislim da, najviše u smislu kompletnosti, takvih igrača više i nema. Ipak, to ne umanjuje činjenicu da je ovogodišnji sastav Bayerna "poderao" Bundesligu u prvoj polovini sezone
Mi imamo DVA Matthäusa (Götzeus )
a gdje ces poredit ove malce (stvarno su beton igraci) sa velikim Lotharom
Mi imamo DVA Matthäusa (Götzeus )
Tvoji postovi su inače uvijek jako "simpatični", ali ovo poređenje koje si napravio je u najmanju ruku neozbiljno
Götze i Reus, koji su trenutno nedvojbeno među najvećim talentima njemačkog fudbala, mogli bi samo čistiti kopačke i prati gaće legendi fudbala svjetskog formata kakva je Lothar Matthäus. Ako ova dva dječaka ikada u svojim karijerama dostignu nivo na kojem je igrao Matthäus onda možemo diskutovati o nekom poređenju ovih igrača, ali moraju oni do tada još mnogo pure pojesti. Čisto da ti dočaram u kojoj mjeri si se provalio ovo tvoje poređenje Götzea i Reusa sa Matthäusom je isto kao da si rekao da Hummels i Subotić vrijede kao dva Beckenbauera, dakle sve je to skupa u domenu naučne fantastike
Sta mislite nakon ovog rezultata(tek je prvo da ne bude zabune) treba li bajernu neko kao što je Miralem Pjanić.Biće bolje u 2 valjda da pobjegnemo onim rudarima i da fino zimujemo
MOSALJOZE wrote:Sta mislite nakon ovog rezultata(tek je prvo da ne bude zabune) treba li bajernu neko kao što je Miralem Pjanić.Biće bolje u 2 valjda da pobjegnemo onim rudarima i da fino zimujemo
dobar Mire ali trenutno bi u Bayernu sjedio na klupi