Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
_BataZiv_0809 wrote: ↑11/02/2021 20:59
Uzese i ovaj trofej. Sta mislite koliko duga suša predstoji mimo bundesa i de ef be kupa
Mislim da ovaj put necemo cekati 8 godina vec manje
Ove godine se jedino Bayern, City i Atletico izdvajaju od ostalih.
Ne bi me iznenadilo da u 1/2 finalu UCL se nadjemo sa Cityem, Atleticom i Juventusom
Da dodam,
Jedan od glavnih razloga mog optimizma je broj opcija u napadu za razliku od proslih sezona.
Inace smo u martu/aprilu imali ogromne probleme jer su se obicno u tom periodu provrijedjivali Ribery i Robben, ali sada na obje krilne pozicije imamo odlicne zamjene za Comana i Gnabrya te bi uz dolazak Upamecana ako Bog da imali odlicnu popunjenost na svim pozicijama
Barcelona 2009
Bayern 2020
The only two sextuple-winning teams
Hansi Flick since taking over as Bayern manager:
- Won six trophies including the treble in his first season
- 85% win record
- Averaging a title every 11 games
- UEFA Men's Coach of the Year
- More trophies (6) than defeats (5)
Golden Ball for Robert Lewandowski as the tournament’s best player, silver ball for Andre-Pierre Gignac as the second-best player.
_BataZiv_0809 wrote: ↑12/02/2021 23:14
Moze li ijedno vece pojacanje da nije iz bundesa pobogu vise
Zasto, da bi kupili neko precijenjeno drvo iz Engleske tipa Mcquier? Upamecano bi otisao iz Bundesa, bolje je neka ga u ligi. Zadnji veliki transferi Bayerna su svakako iz Engleske/Spanije il pozajmice Iz Fran i Itslije.
_BataZiv_0809 wrote: ↑12/02/2021 23:14
Moze li ijedno vece pojacanje da nije iz bundesa pobogu vise
Zasto, da bi kupili neko precijenjeno drvo iz Engleske tipa Mcquier? Upamecano bi otisao iz Bundesa, bolje je neka ga u ligi. Zadnji veliki transferi Bayerna su svakako iz Engleske/Spanije il pozajmice Iz Fran i Itslije.
Stvarno smijesna liga. U februaru dovedu najboljeg igraca iz druge ekipe lige. Ono, dovedi ga, ali brate dragi daj pricekaj da zavrsi sezona, odradi to gospodski a ne ko neki maleni klub.
Druga stvar, pametna odluka Upamecana sto ostaje u razvojnoj ABA ligi. Nije lud da krene stopama Wernera, Havertza, Keite i ostalih koji su dominirali po njemackim pasnjacima, a onda propali na vecoj sceni.
Mislio sam da će bar Leipzig sa Crvenim Bikom iza leđa odjebati Bajern kad im dođe po najboljeg igrača u februaru ali avaj. Ja ne znam šta vuče ove igrače da prelaze i igraju za klub koji već u drugom kolu osvoji titulu i koji brat bratu ima 4 jake tekme u sezoni.
Point. wrote: ↑13/02/2021 09:26
Mislio sam da će bar Leipzig sa Crvenim Bikom iza leđa odjebati Bajern kad im dođe po najboljeg igrača u februaru ali avaj. Ja ne znam šta vuče ove igrače da prelaze i igraju za klub koji već u drugom kolu osvoji titulu i koji brat bratu ima 4 jake tekme u sezoni.
Point. wrote: ↑13/02/2021 09:26
San svakog igraca u Bundesu je Bayern.
Pitam se gdje im je sportski motiv. Kad već na pripremama pred sezonu znaš da ćeš biti prvak.